Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΙΚΕ ΕΠΙ ΣΚΗΝΗΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Ένας νεαρός ηθοποιός, στην Πίζα στην κεντρική Ιταλία, απαγχονίστηκε κατά λάθος κατά τη διάρκειας μιας παράστασης, στην οποία έπαιζε το ρόλο ενός έφηβου που επιχειρεί να αυτοκτονήσει. Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τραγικό περιστατικό.

Από το περασμένο Σάββατο ο 27χρονος Ράφαελ Σουμάχερ νοσηλευόταν σε κωματώδη κατάσταση και οι γιατροί ανακοίνωσαν την Πέμπτη πως είναι κλινικά νεκρός.
Σύμφωνα με ιταλικές εφημερίδες, ο 27χρονος ηθοποιός επέλεξε τελευταία στιγμή να αλλάξει τη σκηνή και αντί να χρησιμοποιήσει ένα ψεύτικο πιστόλι, να κρεμαστεί με σχοινί. Ο Ράφαελ Σουμάχερ ερμήνευε τον μονόλογο ενός εφήβου με υπαρξιακές ανησυχίες.
Ένας από τους θεατές της παράστασης, στο θέατρο Lux της Πίζας, ήταν αυτός που, τρομοκρατημένος, σήμανε τον συναγερμό όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήταν όμως πλέον πολύ αργά για τον άτυχο ηθοποιό.
Η αστυνομία αναμένεται να ανακρίνει ως υπόπτους για ανθρωποκτονία από αμέλεια δύο διευθυντές του θεάτρου και δύο τεχνικούς, εκτιμώντας ότι δεν είχαν τηρηθεί οι προδιαγραφές ασφαλείας κατά τη διάρκεια της παράστασης. Το θέατρο ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη λειτουργία του για 10 ημέρες.
http://tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet