Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΕΣ.... ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Ε, ΧΟΡΕΨΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΖΟΥΡΝΑ

Αγρότες, για κοιτάξτε τι πιστεύατε πριν απο 7 μήνες ακριβώς και βαράγατε παλαμάκια; Δεν σας άρεσε ο Σαμαράς ε, χορέψτε τώρα τον ζουρνά κορόιδα.
Απο που νομίζατε ότι θα
κοπούν αν η χώρα πήγαινε ακόμα ποιο κάτω; Από εκεί που έχει μείνει κρέας. Απο αγρότες και δημόσιους. Ξαναψιφήστε τον αλέξη κορόιδα. Στην επόμενη τετραετία είναι σίγουρο ότι δεν θα έχετε ούτε τον σπόρο να φυτέψετε ντομάτα για τα παιδιά σας. 


http://iwowapp.weebly.com/
Αλλά μην φοβάστε. Θα οργανωθούν συνελεύσεις σε όλη την χώρα που θα μοιράζουν δωρεάν φαγητό μεσημέρι και βράδυ. Αυτοοργάνωση, κανείς δεν θα πεινάσει με τους αναρχικούς στην εξουσία. Στην σειρά παιδιά ένας ένας και απο μία φέτα ψωμί να φτάσει για όλους. Αλληλεγγυη νομίζω οτι λέγετε. Αλληλεγγυη στον δίπλα σου στο χωριό. Αντε γεία κορόιδα. χορέψτε και ένα καραγκούνικο τώρα για την μεγάλη νίκη....Γεια σου περήφανη αγροτιά,μην πληρώσετε μία,μαθημένοι είσαστε εξ άλλου έχετε φάει από το 81 και μετά τα άντερα σας σε επιδοτήσεις μαιμούδες 10 πρόβατα είχατε 100 δηλώνατε μισό τόνο λάδι .10 δηλώνατε κ.λ.π.λεπτά τζάμπα που τα τρώγατε στα σκυλάδικα.Μήπως τώρα με 3,60 το κάθε Πακιστανό ανασφάλιστο και πωλήσεις με μαιμούδες τιμολόγια.Με τζιπ και ουίσκι παλιόβλαχοι και ακριβή μάρκα παρακαλώ.Φάτε την τώρα .Γουστάρω να σας ... ο Τσίπρας ,η μάλλον όχι ο Τσίπρας η ΕΕ αυτονών τις επιδοτήσεις τρώγατε τζάμπα ,τι μόνο οι συνταξιούχοι θα την πληρώσουν;;Τι νομίζετε ότι θα βρείτε τον μέγιστο Χατζηγάκη να σας μοιράσει εκείνα τα 700 προεκλογικά το2009 ;;που τα θέλει πίσω η ΕΕ τώρα και θα τα πάρει και από εμένα που τα έφαγες εσύ;;Εκεί θα ξεροσταλιάσετε,καταλάβετε το φαληρίσαμε όλοι πρέπει να την πληρώσουν ......Και για να είμαι δίκαιος ασφαλώς και θα υπάρχουν αγρότες με μικρό κλήρο που σίγουρα έχουν πρόβλημα,με αυτούς είμαι μαζί τους.Αλλά άντε να ξέρεις πόσοι είναι.Και δεν μιλάω γι αυτούς που δηλώνουν 5000 τον χρόνο και τα μαύρα είναι γεωμετρικώς πολλαπλάσια......

αναγνωστης
http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet