Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΦΘΑΡΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!!!Μια πραγματικά πρωτοφανή άποψη για αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασε στον ΣΚΑΪ με την αγιογραφία που του... 
http://iwowapp.weebly.com/
φιλοτέχνησαν στο κανάλι του Φαλήρου ο Κ. Μητσοτάκης. «Δεν βιάζομαι να γίνω πρωθυπουργός, βιάζομαι να αλλάξω τη Νέα Δημοκρατία», είπε πιστεύοντας στη θεωρία του ώριμου φρούτου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τάχθηκε ξεκάθαρα κατά της άμεσης προσφυγής στις κάλπες και απέκλεισε το σενάριο της συμμετοχής του κόμματός του σε οικουμενικό κυβερνητικό σχήμα.
«Δεν ζητώ εκλογές, θα ήταν οξύμωρο να το ζητούσα τρεις μήνες μετά τις προηγούμενες εκλογές», ανέφερε, μιλώντας σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Ιστορίες», του ΣΚΑΪ. Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι δεν είναι στις προθέσεις του η συμμετοχή σε σχήμα κυβερνητικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Δεν θα βάλουμε πλάτη σε μια οικουμενική κυβέρνηση», κατέληξε χαρακτηριστικά ο Κ. Μητσοτάκης.
Σ.Σ. Fimotro : Το συμπέρασμα από αυτά που υποστήριξε ο Κυριάκος; Ας καταστραφεί η Ελλάδα, αρκεί να φθαρεί ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνοντας τα σκληρά μέτρα που ζητά η Τρόικα!

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet