Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

¨ΠΟΥΤ ΔΕ ΚΟΤ ΝΤΑΟΥΝ,ΓΟΥΙ ΣΕΙ ΡΕ....¨

Πυρηνικά τρακτέρ στην εθνική…
Μιλάμε για επεισόδια Low and order, κανονικά χωρίς δολοφόνους αλλά με επικίνδυνα οπλισμένους με βαμβακόπιτες, ντομάτα, φύλλα καπνού πλατύφυλλης ποικιλίας Βιρτζίνια  και πατάτες, καλλιεργητές! Οι πανούργοι εγκληματίες είχαν ως στόχο να ξεγελάσουν τους αστυνομικούς της αριστερής κυβέρνησης!
Στις Αφίδνες, απ τις 7 το πρωί, ακριβώς μετά τα διόδια, αστυνομικά μπλόκα έψαχναν νταλίκες και φορτηγά για να βρουν κρυμμένα τρακτέρ στις καρότσες.
http://ecorevenue.com/?id=b1f4d61393fc96
Όχι, οι αγρότες απ την Μαλακάσα, τα Οινόφυτα, την Βοιωτία, την Θεσσαλία που περνούν από κει, δεν είχαν σκεφτεί να  βάψουν τα τρακτέρ τους πόρσε καγιέν και καμουφλαρισμένα να τα  περάσουν απ τα Βόρεια Προάστια που τα εν λογω αυτοκίνητα ευδοκιμούν ως παπαρούνες την άνοιξη σε κάμπο.
Κατεβαίνοντας καρφί την εθνική προς Πειραιά, οι δρόμοι ήταν σχεδόν έρημοι από ιδιωτικής χρήσης αυτοκίνητα, αλλά στους παράδρομους καραδοκούσαν αστυνομικά και όχι αστεία! Κάθε δέκα μέτρα και δυό δυό τα περιπολικά! Λίγο πριν την πρώτη έξοδο Περιστερίου ένα τζιπ της αστυνομίας καβαλάει το κράσπεδο και φεύγει βολίδα μπροστά! «Ωρεεεε!» σκεφτήκαμε, «πολύνεκρη εγκληματική ενέργεια επί της εθνικής;». Λίγο πιο κάτω είδαμε το αστυνομικό τζιπ να φωνάζει όπως στις αμερικανικές αστυνομικές σειρές: «παρκάρετε δεξιά και ακινητοποιήστε το όχημα σας». Ποιος ήταν ο εγκληματίας τον οποίο ο Ονούφριο ξεσκέπασε εις το όνομα της «μαρξιστικής» μας -και μη γελάτε- κυβέρνησης; Ένας αγρότης με ένα παλιό αγροτικό αυτοκίνητο που είχε φορτώσει επάνω ένα μικρούλι, ταλαίπωρο τρακτέρ, σα βέσπα και τράβαγε προς το κέντρο της ειδυλλιακής μας πόλης! Ωπα ρε μάγκες! Τον πιάσατε τον κρίμιναλ! Αν είχε επιστρατευτεί μισός κόσμος απ την αστυνομία τις υπόλοιπες μέρες, θα μασταν η πόλη με την λιγότερη εγκληματικότητα στον πλανήτη.
Το περιπολικό βοά, ο αγρότης δε σταματά, εμείς πρέπει να συνεχίσουμε ενώ ευχόμαστε μέσα μας, χιλιάδες τρακτέρ να φτάσουν στη Βουλή από παρακαμπτήριες και να εμποδίσουν στην κυκλοφορία τους τις υπουργικές και βουλευτικές λιμουζίνες με τα φιμέ τζάμια, που και αυτά τα τρακτέρ τις πληρώνουν! Και τι να κάνουμε ας ταλαιπωρηθεί και η Αθήνα μια μέρα απ τους αγρότες, χορτασμένη απ το κλείσιμο της κυκλοφορίας για τις λιμουζίνες! Και που είστε; Μη κάνετε έτσι! Τρακτέρ είναι, όχι αρματαγωγά με πυρηνικές κεφάλες επάνω…
Γραφει η Αλεξανδρα Τσολκα
http://kourdistoportocali.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet