Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

«ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ OΙ ΘΕΣΜΟΙ»

«Εμένα προς το παρόν δεν μου έχει ζητήσει κανείς νέα μέτρα» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος σχετικά με τις συναντήσεις που συνεχίζονται την Πέμπτη με τους δανειστές.

Η δήλωση ήρθε ως απάντηση σε ερώτηση που του υποβλήθηκε σχετικά με τις επισημάνσεις της έκθεσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τις προβλέψεις της για την ελληνική οικονομία.

http://iwowapp.weebly.com/

Ο κ. Τσακαλώτος είναι παρών στη συνάντηση του κουαρτέτου με τον υπουργό Εργασίας Γιώργο Κατρούγκαλο το απόγευμα της Πέμπτης, με φόντο την γενική απεργία κατά των προωθούμενων αλλαγών στο Ασφαλιστικό.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΜΠΑΓΛΑΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΘΕΣΜΟΙ...

ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΚΑΘΑΡΑ,ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΗ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΞΑΝ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ...!!!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΞΕΡΟΛΕΣ,ΟΤΑΝ ΧΟΡΕΥΑΤΕ ΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΟΝ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΗ ΝΙΡΒΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΟ ΛΑΚΟ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΝΤΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΟΓΕΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΒΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

ΜΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΤΣΑΚΑΤΣΑΚΑ,ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ..??ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΣ ΓΕΛΑΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ
http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet