Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ : ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤ. ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

«Ο στρατός, το λιμενικό και τα σώματα ασφάλειας σήμερα μερικώς αδρανοποιούνται στην αντιμετώπιση του προσφυγικού» είπε στα Παραπολιτικά 90,1 και στο Σεραφείμ Κοτρώτσο ο αναπληρωτής γραμματέας...
Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως τόνισε γι’ αυτή τη διαπίστωση μιλούν από μόνα τους τα στοιχεία που δίνουν περίπου 1 εκατομμύριο μετανάστες και πρόσφυγες να έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα την τελευταία χρονιά κατά την οποία η χώρα έχει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε ταυτόχρονα πως «δεν μπορεί το ελληνικό λιμενικό σώμα και ο ελληνικός στρατός να μην έχουν τουλάχιστον τη στοιχειώδη πολιτική κάλυψη της κυβέρνησης για να επιτελέσουν το έργο τους».

Συνέχισε λέγοντας πως «αυτό που διαπιστώνει και βλέπει ο Έλληνας πολίτης και τα μηνύματα που στέλνει η κοινωνία είναι ότι η κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τους πρόσφυγες, αλλά οφείλει να προστατεύσει και τα σύνορα της χώρας και να μειώσεις τις ανασφάλειες και τις αγωνίες των Ελλήνων πολιτών».
 

http://iwowapp.weebly.com/

Τέλος αναφερόμενος στα ΜΜΕ είπε πως ο πρωθυπουργός μέσω των υπουργών Παπά και Σπίρτζη προσπαθούν να ελέγξουν απόλυτα το χώρο των μέσων.

«Είναι καθαρά μια πρακτική αριστερή. Όσοι έχουν συναναστραφεί με αριστερούς ξέρουμε τι κρύβεται πίσω από κάθε τους ενέργεια έχουν μια πονηρή και σκοτεινή σκέψη» κατέληξε. 

http://fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet