Μιλάμε για τους μουσουλμάνους τρομοκράτες και δικαίως. Οι τρελαμένοι πιστοί του Ισλάμ μπορούν ανά πάσα στιγμή να δολοφονήσουν μαζικά, τυφλά και χωρίς κανέναν δισταγμό.
Άλλωστε η θρησκεία τους αφήνει πολλά παράθυρα για να ανθίζουν τα μπουμπούκια του φασισμού και του φανατισμού.
Δεν μιλάμε όμως και για την εγχώρια τρομοκρατία, τους μικρούς ή μεγαλύτερους τρομοκράτες που βρίσκονται ανάμεσά μας και μπορούν να γίνουν απειλή για τις ζωές των παιδιών μας και τις δικές μας. Δε μιλάμε μόνο για τους τζιχαντιστές που εκκολάπτονται πιθανότατα σε κάποια Ειδομένη ή σε κάποιο νησί. Εκεί σίγουρα υπάρχουν πολλοί που ζουν σε άθλιες συνθήκες και θέλουν να εκδικηθούν, την Ευρώπη, την Ελλάδα, τον δυτικό τρόπο ζωής και πολιτισμό καθώς θεωρούν ότι δεν τους δίνονται ίσες ευκαιρίες. Δεν είναι κατ' ανάγκη τζιχαντιστές, αλλά είναι σίγουρο ότι θα γίνουν όσο δεν αντιμετωπίζεται το προσφυγικό από τη ρίζα του.
Μιλάμε και για τους μικρότερους τρομοκράτες που εκκολάφθηκαν σε ένα άλλο πολιτικό σκηνικό και που σπρώχτηκαν από την κυβερνώσα ή την εξωκοινοβουλευτική αριστερά.
Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια λίστα με 110 ελεγκτές εισιτηρίων. Με διευθύνσεις και ονόματα, πράγμα που απαγορεύεται ρητώς καθώς τίθεται σε κίνδυνο η ζωή τους. Οι «επαναστάτες», αριστεροί, αναρχικοί κ.λπ. προέτρεψαν τους... οπαδούς τους να μην κόβουν εισιτήρια αλλά να πλακώνουν στο ξύλο τους ελεγκτές. Με τη δημοσιοποίηση των διευθύνσεών τους μάλιστα και με τα ονόματα φόρα παρτίδα το «κίνημα δεν πληρώνω» μπορεί κάλλιστα να τους ταράζει στο ξύλο επιβραβεύοντας τους τζαμπατζήδες και τρομοκρατώντας το κράτος.
Είναι η ίδια λογική εκείνων που επιτίθενται στους μπάτσους και σε κάθε μορφής εξουσία. Είναι εκείνοι που τα θέλουν όλα έτοιμα αλλά δεν πληρώνουν τους φόρους τους γιατί είναι μάγκες. Οι ίδιοι μικροτρομοκράτες που απειλούν πολιτικούς αντιπάλους, που κάποτε μιλούσαν για λιντσαρίσματα και κρεμάλες αλλά τώρα που οι ίδιοι θερίζουν τις θύελλες που έσπειραν ξεχνούν την ευγενική τους προσφορά στο κίνημα της διάλυσης της χώρας.
Ο Τσίπρας δεν ήταν αυτός που πρωτοστάτησε σε όλες τις «εξεγέρσεις» κατά των κακών προηγούμενων κυβερνήσεων; Οι βουλευτές του δεν έκαναν καριέρες στηρίζοντας τρομοκράτες, πηγαίνοντας να τους συμπαρασταθούν στα νοσοκομεία και τις φυλακές; Δεν ήταν οι ίδιοι που κυκλοφορούσαν (και κυκλοφορούν ορισμένοι) μέσα στη Βουλή ντυμένοι λεχρίτες και συμπεριφερόμενοι σαν απομεινάρια της δεκαετίας του '80 στην πλατεία Εξαρχείων;
Αυτοί δεν δικαιολογούσαν κάθε παιδάκι που... παραστράτησε το καημένο κι έβαλε μια βομβίτσα ή έκλεψε μια τράπεζα κρατώντας καλάσνικοφ;
Ξεχνάμε στην Ελλάδα ότι μπορεί να μην υπάρχουν τζιχαντιστές, αλλά υπάρχουν κάποιοι παλαβοί ακροαριστεροί που είτε έχουν μπει στις τάξεις του αντάρτικου πόλης είτε βρίσκονται στις παρυφές του. Ο ΣΥΡΙΖΑ ή για να μην προσδιορίζουμε συγκεκριμένα, η Αριστερά συνέβαλε στην έξαρση της τρομοκρατίας τα τελευταία χρόνια. Δικαιολογούσε κάθε κίνημα που προερχόταν από τα αριστερά. Κι όταν εμφανιζόταν κανένας τρελαμένος χρυσαυγίτης ή άλλος ακροδεξιός, έβγαινε στις πλατείες. Το «κίνημα δεν πληρώνω», όχι γιατί δεν έχω αλλά γιατί δεν γουστάρω τους κανόνες του κράτους, είναι η ελληνική «μικρή τρομοκρατία» που γεννά τη μεγαλύτερη. Το καθεστώς της ανοχής που επεδείκνυε επί δεκαετίες η Αριστερά είναι η αιτία πολλών δεινών στη χώρα. Το βλέπουμε άλλωστε με το προσφυγικό...
http://www.antinews.gr