Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

ΕΙΣΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΣ Ή ΑΠΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ;

eisai
Αυτή είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα ερώτηση, και ίσως μια πρόκληση. Με την έκρηξη των πληροφοριών που επηρεάζουν δραστικά πολλές ζωές, φαίνεται να αυξάνονται πολλά στρώματα επιπέδων αφύπνισης.
Μόλις οι άνθρωποι αρχίζουν να συνδέουν τα κομμάτια του παζλ των διαθέσιμων στοιχείων που υπάρχουν τώρα, με τα κομμάτια των παλαιότερων μη διαθεσίμων ερευνών, αρχίζουν να αναδύονται ολοένα και νέα παραδείγματα που αποδεικνύουν την αλλαγή μας.
Το τι κάνουμε με αυτές τις νέες πληροφορίες και το πόσο βαθειά μπορούμε να καταδυθούμε στα επίπεδα αντίληψης, καθορίζει τις προοπτικές μας τη δεδομένη στιγμή.
Για τον λόγο αυτόν, η αδιάκοπη αλλαγή και η συνεχής μελέτη είναι αναπόσπαστα κομμάτια της ολοκληρωμένης αφύπνισης. Όσο πιο βαθειά αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, μπορούμε να διακρίνουμε πως πίσω από αυτόν τον καταιγισμό πληροφοριών, υπάρχουν υπέροχες και αρμονικές αλήθειες να κατανοήσουμε και να εφαρμόσουμε, κάτι που θα μεταμορφώσει όχι μόνο εμάς σε ατομικό επίπεδο αλλά και τον κόσμο γύρω μας.
Είμαστε η αντίληψή μας
Ακόμη και η κβαντική φυσική, επιβεβαιώνει αυτό που οι σοφοί δίδαξαν αιώνες πριν. Αυτό που αντιλαμβανόμαστε και απεικονίζει την πρόθεσή μας να καθορίσουμε τη δική μας πραγματικότητα. Το ότι στην πραγματικότητα είμαστε εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για το πώς αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο γύρω μας, είναι μια αλήθεια που έχει μείνει κρυφή από την ανθρωπότητα Έτσι, εντελώς αντίθετα από το αιτιοκρατικό μοντέλο που έχουμε διδαχθεί, η βαθύτερη ύπαρξή μας, δεν είναι το αποτέλεσμα μιας σειράς γεγονότων τα οποία ελάχιστα μπορούμε να επηρεάσουμε, αλλά ακριβώς το αντίθετο.
Κυριολεκτικά, είμαστε η προβολή της δικής μας συνείδησης. Είναι στο χέρι μας το κατά πόσον θα αφήσουμε το ψευδές αυτού που προβάλλεται μπροστά στα μάτια μας , να επηρεάσει τη δική μας πραγματικότητα.
Όσο περισσότερο κατανοούμε το μέγεθος όλων αυτών των γεγονότων, τόσο αρχίζει να λειτουργεί ο μηχανισμός. Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ ούτε θα υπονοηθεί από το σκεπτικό των επιστημόνων του μάτριξ, τον εκπαιδευτικό και ενημερωτικό ιστό του ψεύδους το θρησκευτικό δόγμα χειραγώγησης. Αλλά μόλις αποκαλυφθεί η αλήθεια και βιωθεί όπως πρέπει πραγματικά, τότε το μεγαλείο της ύπαρξης ξεδιπλώνει μπροστά μας τη λαμπρή θέα της ενδυνάμωσης και της δυνατότητας ελέγχου οποιωνδήποτε εξωτερικών επιρροών και ο περιορισμός της νοητικής μας αντίληψης χάνεται σαν να μην υπήρξε ποτέ.
Διότι ποτέ δεν υπήρξε. Υπήρχε μόνο υπό το πρίσμα ενός σκόπιμα χειραγωγούμενου περιορισμού της αντίληψης, που δημιούργησε μια θηλιά ανατροφοδότησης της ψευδαίσθησης, δίνοντας την εντύπωση πως δεν υπάρχουν άλλες δυνατότητες έξω από το κατασκευασμένο βασίλειο.
Η πληροφόρηση είναι εργαλείο, όχι η απάντηση
Το να γνωρίζουμε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας, είναι μόνο η αρχή. Το να συνειδητοποιήσουμε πως πρόκειται για μία επιβεβλημένη ψυχο-πνευματική φυλακή χτισμένη πάνω στην εσκεμμένη εξαπάτηση, είναι απλά η πύλη. Δεν χρειάζεται να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μου αναρωτώμενοι υστερικά και νευρωτικά τι είναι αυτό που κάνουν και πόσο κακό είναι.
Αυτό είναι απλά ένα άλλο επίπεδο περιορισμού, αν δε συνεχίσουμε την πρόοδο προς έναν πλήρη τρόπο αφύπνισης πέρα από τα όρια και τις επιρροές του μολυσματικού τους συστήματος που μας εγκλωβίζει.
Ξεπερνώντας εκείνες τις πρώτες τροχιές καθώς έχουμε καθαρίσει την έλξη του πυκνού βαρυτικού πυρήνα όπου έχουμε γεννηθεί διαπιστώνουμε πως τα πράγματα γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα. Και μας ενδυναμώνουν εξαιρετικά. Δεν μπορούμε να αρχίσουμε να γνωρίζουμε τις βαθιές, ουσιώδεις λύσεις που καιρό οι ψυχές μας λαχταρούν, δραστηριοποιούμενοι στην εξωτερική επιβαλλόμενη πυκνότητα, διότι έτσι,θα ενισχύσουμε μόνο τη δύναμη του ιστού που μας περιβάλλει μέσα από το μάταιο των ενεργειών μας. Η αράχνη είναι πολύ σοφή όταν ενεργούμε στο εσωτερικό της.
Οφείλουμε πρώτα να την ξεπεράσουμε και μετά ν’ αρχίσουμε να ενεργούμε με προοπτική ασφάλειας.
Μέχρι τότε δεν πρέπει να παρασυρθούμε ή να σαγηνευθούμε από τον κόσμο τη σκιάς
Το όμορφο λεγόμενο μυστικό κλειδί της αφύπνισης της συνείδησης είναι ακριβώς το ότι θα το αναγνωρίσετε μόλις συμβεί. Αν δεν είστε βέβαιοι, αυτό σημαίνει πως δεν φτάσατε ακόμη σε αυτό το σημείο. Μην ανησυχείτε. Αυτή είναι η ατραπός που όλοι πρέπει να διανύσουμε. Αναζητείστε με ειλικρίνεια και θα ανακαλύψετε αυτό που ψάχνετε. Μέχρι τότε όλα «αλέθονται μέσα στον μύλο». Κερδίζουμε δύναμη, σοφία, αποφασιστικότητα και αποβάλλουμε τους μηχανισμούς που μέχρι τώρα μας κρατούσαν πίσω.
Όλα είναι μέρος της διαδικασίας.
Και φυσικά σε όποιο στάδιο της αφύπνισής μας κι αν βρισκόμαστε, οφείλουμε να εκθέτουμε την πονηριά και την εξαπάτηση, προκειμένου να βοηθηθούν και άλλοι να εξέλθουν του ιστού. Όμως δεν πρέπει να μένουμε εξ αιτίας τους στάσιμοι ούτε να μας επηρεάζουν ακόμα κι αν νιώθουμε οργή. Υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για όλα, αλλά αν συνειδητοποιήσουμε τις πραγματικές λύσεις για τον πλανήτη μας και τους κατοίκους του, θα πρέπει να γνωρίζουμε από ποιο σημείο ενεργούμε έχοντας ένα ξεκάθαρο όραμα και όλα αυτά που πρέπει να συμβούν από μια σταθερή βάση αγάπης και αλήθειας.
Επίσης θα πρέπει να ξαναβρούμε και να συνειδητοποιήσουμε τα αληθινά πνευματικά εργαλεία που έχουμε στη διάθεσή μας. Και καθώς ήδη αυτό συμβαίνει, τα όπλα μας με γνώμονα την αλήθεια, αποδομούν τον τρισδιάστατο κόσμο τους σε τέτοιο βαθμό, ώστε θα αποκαλυφθεί ότι είναι απατεώνες και τίποτε άλλο παρά σκιές που προσπαθούν να σφετεριστούν τον ήλιο.
Ένα απόλυτα μάταιο παιχνίδι στο οποίο δεν υπάρχει λόγος να εμπλακούμε.
Μόνο τα κατώτερα επίπεδα αντίληψής μας δίνουν στην ψευδαίσθησή τους σχήμα και μορφή. Μόλις ξεπεράσουμε αυτά τα επίπεδα και συνειδητοποιήσουμε ποιοι πραγματικά είμαστε, αυτό το κατώτερο επίπεδο προβολής που ονομάζουμε κόσμο της σκιάς, δεν θα έχει πού να στηριχτεί και …θα χαθεί.
Απίστευτη Αλήθεια
Η αλήθεια είναι απίστευτη σε επίπεδο διανόησης. Γι αυτό νιώθουμε τόσο δέος για τους νόμους της φύσης, τα μορφοκλασματικά σύνολα, την ιερή γεωμετρία και αυτόν τον υπέροχο σαν χειροτέχνημα φυσικό σχεδιασμό αυτού που είναι πολύ πιο εντυπωσιακό από αυτό που υπάρχει πίσω από το ψέμα.
Η παρωχημένη μικρόνοα επιστήμη, ακόμα κι αν έχει καλές προθέσεις, δεν μπορεί να συλλάβει αυτόν τον πλούτο, καθώς επιδιώκει να περιορίσει αυτή τη ζωτική ενέργεια, σε ένα πλαίσιο νοητικής και επιστημονικής εγωιστικής κυριαρχίας. Όσο και να προσπαθούν να σπάσουν τον κωδικό με αυτά τα κίνητρα, δεν θα το καταφέρουν ποτέ. Μπορεί να προκαλέσουν ένα χάος στη διαδικασία στην οποία βρίσκονται, αλλά το να προσπαθούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα από αυτή την περιορισμένη οπτική γωνία, είναι σαν να προσπαθείς ν’ αδειάσεις τον ωκεανό μ’ ένα κουτάλι.
Είναι στην κυριολεξία μάταιο και βασισμένο στην ενδυνάμωση του «εγώ».
Δεν θα το αποδεχθούν, εκτός αν υπάρχει κάποια απτή «αποδείξιμη» απάντηση, κάτι ουσιαστικό, που επιδέχεται εξηγήσεων, λογικό, κάτι που μπορούν να δουν να γευθούν, ν’ αγγίξουν, να μυρίσουν. Και πάλι βλέπουμε την αυτοτροφοδοτούμενη θηλιά ενδυνάμωσης του εγώ που δεν θα σπάσει ποτέ. Προκειμένου να ανακαλύψετε την πραγματική αλήθεια, θα πρέπει να την βρείτε και να τη βιώσετε προσωπικά, «μια πεινασμένη καρδιά τη φορά». Αν το επιθυμείτε διακαώς, τότε θα πετύχετε ή τουλάχιστον, η επόμενη ένδειξη θα σας κρατήσει σταθερά στην πορεία προς τη μέγιστη αλήθεια.
Βέβαια υπάρχουν πολλά επίπεδα και τύποι αλήθειας, αλλά η απόλυτη αλήθεια είναι ουσιαστικά μια διαρκής διαδραστική εμπειρία με το διασυνδεδεμένο συνειδητά δικό μας σύμπαν, του οποίου είμαστε όλοι υπέροχα υφαντά. Είναι η ίδια δημιουργική πηγή που ίσα-ίσα αισθανόμαστε κατά καιρούς, αλλά που βλέπουμε στον υπέροχο κόσμο γύρω μας με τη δημιουργική φαντασία της ευαίσθητης καρδιάς μας και τη διαισθητική ψυχή μας.
Η αλήθεια μπορεί μόνο να υποδείξει τον τρόπο – απομένει σε μας, να ακολουθήσουμε
Αυτά είναι απλώς υπαινιγμοί για το τι βρίσκεται κάτω από τα στρώματα της ψευδαίσθησης το χαμηλότερο της οποίας είναι το τεχνητό μάτριξ της εξαπάτησης που ο ρόλος του είναι να παγιδεύσει σκοπίμως τις καρδιές της ανθρωπότητας.
Ακόμα και ο φυσικός κόσμος, δεν είναι παρά μια ακατέργαστη εκδήλωση της περίπλοκης λειτουργίας της δημιουργίας, μιας εκδήλωσης που βασίζεται στις πέντε αισθήσεις, αλλά που είναι και συναρπαστικό να βιώνουμε. Το να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά είναι φευγαλέα στιγμιότυπα μιας εκπληκτικότερης πραγματικότητας, είναι πέρα από κάθε δοξασία… κι αυτό είναι καλό, διότι τα δόγματα και οι δοξασίες είναι μέρη της χειραγώγησης. Στόχος μας είναι η Εμπειρία.
Απλά, μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια. Υπάρχουν πολλές παγίδες όσον αφορά στη μάθηση και στην αυξανόμενη εμπειρία, ώστε να «τριφτούμε». Αντλήστε γνώση από αυτό και συνεχίστε. Υπάρχουν πολλά επίπεδα αφύπνισης αλλά κάθε επίπεδο είναι συναρπαστικότερο από το προηγούμενο. Αυτό που θα πρέπει να μας ωθεί δεν είναι το μονοπάτι των προσωπικών θαυμαστών ανακαλύψεών μας, αν και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά το να προσεγγίσουμε τις πηγές που μας είναι απαραίτητες για να διαλύσουμε περαιτέρω την παγίδα για όσους εξακολουθούν να αγνοούν τα δεινά τους σε αυτό τον κατώτερο κόσμο της απάτης και του ελέγχου.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη από την ισχύ της ενσυναίσθητης συμπόνιας. Συμμεριζόμαστε τον πόνο όλων όσων εξακολουθούν να είναι παγιδευμένοι και τυφλωμένοι από τη μεγάλη απάτη και μέσω της απόλυτης σύνδεσής μας οφείλουμε, με αγάπη, να αφυπνίσουμε το πλέον ενδυναμωμένο κομμάτι μας ώστε να επιφέρουμε την αλλαγή που τόσο λαχταρούμε.
Πολλή αγάπη και συνεχίστε. Είμαστε όλοι αναπόσπαστα κομμάτια αυτής της διαδικασίας…
Από τον Zen Gardner
Αγάπη, Ζεν
Μετάφραση: Μάρη Λιώκη
Πηγή: http://www.zengardner.com/are-you-awake-or-just-informed/
ΜΑΡΗ ΛΙΩΚΗ
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet