Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ'' ΤΡΑΜΠ...

Μυστικές συναντήσεις έχουν τις τελευταίες ώρες οι Ρεπουμπλικάνοι με στόχο την δημιουργία ενός τρίτου κόμματος ...
που θα αποπειραθεί να βάλει τρικλοποδιά στον Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανενόχλητος βαδίζει προς τον Λευκό Οίκο.

Οι φήμες οργιάζουν τις τελευταίες ώρες για κρυφές συναντήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και ορκισμένων εχθρών του Τραμπ που αναζητούν τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να φρενάρουν τον αμερικανό «Μίδα» ο οποίος επελαύνει στις προκριματικές.

Με βάση τις μέχρι τώρα επιδόσεις του, ο Ντόναλντ Τραμπ είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί του Ρεπουμπλικανικού κόμματος για το χρίσμα, θριαμβεύοντας στις περισσότερες κάλπες που έχουν στηθεί μέχρι σήμερα.

Όμως, το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα μπορούσε να τα «βάλει» μαζί του; Αφού δεν κατάφερε ο γερουσιαστής του Τέξας, Τεντ Κρουζ να σταθεί άξιος αντίπαλός του, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα πρέπει να βρει κάποιον άλλο υποψηφίο που να μπορεί να συσπειρώσει τα μέλη του κόμματος έναντι του αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Την ίδια ώρα, μία ανοικτή επιστολή στο Facebook κατά του αμερικανού δισεκατομμυριούχου κάνει θραύση...
   
«Εσείς είστε που κηρύσσετε το μίσος», γράφει η ανάρτηση στο Facebook που φέρει την υπογραφή του Μπράντον Στάντον, ενός φωτογράφου από τη Νέα Υόρκη, που τα βάζει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Μέχρι στιγμής, πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες έχουν διαδώσει την επιστολή που απευθύνεται στο φαβορί του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος: «Δεν είστε ούτε ενωτικός, ούτε προεδρικός, ούτε θύμα επιθέσεων, είστε κάποιος που τροφοδοτεί προκαταλήψεις και βία για να αποκτήσει προσωπική εξουσία», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που αναρτήθηκε την περασμένη Δευτέρα. «Εμείς που σας παρακολουθούμε δεν θα επιτρέψουμε να πουλήσετε διαφορετική εικόνα, δεν είστε "ενωτικός"¨, δεν είστε "προεδρικός", δεν είστε "θύμα" του ίδιου εκείνου του θυμού που εσείς τρέφετε τόσους μήνες, είστε κάποιος που ενθαρρύνει τις προκαταλήψεις και τη βία θέλοντας προσωπική εξουσία, κι όσο κι αν τα λόγια σας σίγουρα θα αλλάξουν στους επόμενους λίγους μήνες, θα μείνετε για πάντα αυτό που είστε».

Όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, παλιότερες αναρτήσεις έχουν μαζέψει πολύ περισσότερα like, όμως καμία δεν είχε ξεπεράσει σε κοινοποιήσεις την ανοικτή επιστολή κατά του Τραμπ. Μέχρι σήμερα το πρωί, η ανάρτηση είχε κοινοποιηθεί σχεδόν 1,1 εκατομμύριο φορές -σύμφωνα με εκπρόσωπο του Facebook που επικαλείται το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Τα like που έχει μαζέψει η ανάρτηση ξεπερνούν τα 1,9 εκατομμύρια και ανάμεσά τους βρίσκεται και η πολιτική αντίπαλος του, Ντόναλντ Τραμπ, Χίλαρι Κλίντον. 

http://fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet