Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ

Ακόμα και οι μνημονιακότεροι των μνημονιακών, πλην ανηκέστων περιπτώσεων πολιτικής, ηθικής και ψυχολογικής βλάβης, παραδέχονται ότι η «συνταγή» για τη νοσούσα οικονομία της χώρας, που εκτέλεσαν ο Γιώργος Παπανδρέου και οι συναυτουργοί του, περιείχε θανατηφόρο δηλητήριο και όχι φάρμακο.
Άλλωστε και το ΔΝΤ και αρκετοί αξιωματούχοι από τους Ευρωπαίους πιστωτές έχουν επισημάνει ότι ο δρόμος που ακολουθήθηκε για την επίλυση του ελληνικού προβλήματος οδηγούσε στον γκρεμό.

Όμως, παρά τη γενική παραδοχή του εγκλήματος και την πάνδημη καταγγελία του, άπαντες οι μετέχοντες στις διαπραγματεύσεις επιμένουν να κάνουν τα ίδια και χειρότερα! Και αυτά τα χειρότερα επαναλαμβάνονται και οι αρνητικές επιδράσεις τους στο εθνικό σώμα κλιμακώνονται σ' ένα κρεσέντο ύφεσης, απελπισίας, ανεργίας και διάλυσης κρατικών δομών.

Τώρα, η χώρα μας βρίσκεται ξανά ενώπιον του χάσματος του ίδιου γκρεμού και εκείνοι που θα έπρεπε να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να αποτρέψουν την καταστροφή συμπεριφέρονται με αχαρακτήριστη ελαφρότητα.

Ενδεικτικό των προαναφερθέντων είναι και το ακόλουθο: Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης παραδέχθηκε σε αγόρευσή του στη Βουλή ότι έρχεται φοροκαταιγίδα. Η ακριβής διατύπωσή του ήταν: «"Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα" θα έβαζα τίτλο στην φορολογική ιστορία της χώρας»! Σύμφωνα με τις παράξενες και εκτός τόπου αντιλήψεις του κ. Αλεξιάδη αλλά και του οικονομικού επιτελείου, όσοι έχουν εισόδημα από 1.500-2.000 ευρώ μηνιαίως θα αντιμετωπιστούν από το κράτος ως... πλούσιοι και θα φορολογηθούν αντιστοίχως!

Επίσης, όλα τα σενάρια, οι πληροφορίες και οι παντοειδείς «διαρροές» για τη μοίρα των συνταξιούχων δείχνουν ότι βαίνουμε ολοταχώς προς ένα ολοκληρωτικό κοινωνικό κραχ.

Η φτωχοποίηση θα είναι ο μοναδικός κραταιός... θεσμός στη διαλυμένη Ελλάδα του Μνημονίου, την ίδια στιγμή που στην ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία αναφέρεται ότι το 48% των νοικοκυριών ζει κάτω από το όριο της φτώχειας και το 50% των εργαζομένων αμείβεται με 800 ευρώ και κάτω τον μήνα.

Ατελείς πολιτικές, τέλεια καταστροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet