Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ένα νέο βίντεο κυκλοφόρησε πριν λίγο στο διαδίκτυο, δείχνοντας από πολύ πιο κοντά και από καθαρή γωνία τον βομβιστή αυτοκτονίας που έσπειρε τον θάνατο σήμερα το πρωί στην Κωνσταντινούπολη...

Όπως βλέπουμε πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα ο οποίος περπατά στον πεζόδρομο ανάμεσα σε ανυποψίαστους περαστικούς, ενώ από της κινήσεις του γίνεται εμφανής η ταραχή και η αμηχανία του. Στην συνέχεια πυροδοτεί τον μηχανισμό σκορπίζοντας τον θάνατο και τραυματίζοντας δεκάδες ανθρώπους γύρω του.

Το νέο βίντεο επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας που έκαναν λόγο ότι ο καμικάζι είχε στόχο να κάνει την επίθεση σε άλλο σημείο της περιοχής με περισσότερο κόσμο, όμως από τον φόβο του πυροδότησε την βόμβα νωρίτερα.

Το βίντεο αυτό από κάμερα ασφαλείας δίνει επίσης στις τουρκικές αρχές την πιο πειστική μέχρι στιγμής περιγραφή για τον βομβιστή.

Υπενθυμίζουμε ότι στην επίθεση σκοτώθηκαν πέντε άνθρωποι, μεταξύ αυτών και ο βομβιστής αυτοκτονίας, ενώ άλλοι 36 τραυματίστηκαν εκ των οποίων 12 ξένοι πολίτες.

Πρόκειται για την τέταρτη βομβιστική επίθεση που σημειώνεται φέτος στην Τουρκία, με στόχο τμήμα του μεγάλου εμπορικού πεζόδρομου της Ιστικλάλ, στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης.

Στον πεζόδρομο αυτό, βρίσκονται καταστήματα με εμπορικά brands παγκοσμίου φήμης, αλλά και ξένες διπλωματικές αποστολές, σε απόσταση λίγων μέτρων από το συνηθισμένο σημείο στάθμευσης αστυνομικών λεωφορείων.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet