Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΕ ΠΕΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΕ ΠΕΝΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ
Ο Χρυσοχοΐδης κερδίζει επάξια τον τίτλο του βασιλιά καρνάβαλου
Έφερε λοιπον ο Πρετεντερης ποιόν; Τον Χρυσοχοΐδη να μιλήσει για το προσφυγικό. Τον άνθρωπο που ακύρωσε όλα τα hot spots που είχε  φτιάξει ο Προκόπης Παυλόπουλος, χαρακτηρίζοντας τα «Γκουαντάναμο»! Και φυσικά η κυβέρνηση του απεμπόλησε πλήρως την μεγαλη επιτυχία του συμφώνου για την μετανάστευση που ενεργοποιήθηκε πάλι το 2015 κρατώντας την Ελλάδα μακριά από το πραγματικό χάος.
Και τι ακριβως χαρακτήριζε «Γκουαντάναμο» ο κύριος Χρυσοχοΐδης; Την Αμυγδαλέζα που λειτουργούσε ως κεντρο φιλοξενίας ανηλίκων, για να μην πέφτουν στα χέρια των καθαρμάτων και να μην «εξαφανίζονται».
Και τι έκανε στην πράξη ο Χρυσοχοΐδης; Παρεΐτσα με τον Βορίδη, ομοτράπεζος και αυτός στα μυστικά δείπνα της διαπλοκής, προ των εκλογων του 2012 έβαλε σπιτάκια και από κεντρο φιλοξενίας ανηλίκων την μετέτρεψε σε κέντρο κράτησης μεταναστών! Καταστρατηγώντας φυσικά καθε ντιρεκτίβα της ΕΕ.
Δηλαδή ο κύριος Χρυσοχοΐδης χαρακτήριζε «Γκουαντάναμο» μία καθαρά ανθρωπιστική και κοινωνικά υπεύθυνη δομή, για να την αποδομήσει και να φτιάξει πραγματικό Γκουαντάναμο για προεκλογική σπέκουλα. Και σήμερα αυτός ο άνθρωπος καλείται ως ειδήμων για το προσφυγικό!
Ο κύριος Χροσοχοΐδης κερδιζει επάξια τον τίτλο του βασιλιά καρνάβαλου στο θλιβερό καρναβάλι της διαπλοκής…
http://dynati-ellada.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet