Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΣΕ ΧΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣΒΟ

680626-xios.jpg

Από το Τσεσμέ στη Χίο και από το Δικελί στη Λέσβο «μετατέθηκαν» προσωρινά Τούρκοι αστυνομικοί για την επίβλεψη της επανεισδοχής προσφύγων και μεταναστών.
Πληροφορίες που δημοσιεύονται στον Τουρκικό τύπο κάνουν λόγο και για «εισχώρηση» στελεχών της JTIM.
Η πρώτη ομάδα των αστυνομικών –ανάμεσά τους και δύο γυναίκες – έφτασε αργά το βράδυ της Κυριακής (20/03/2016) από τον Τσεσμέ στη Χίο. Σήμερα Δευτέρα (21/03/2016) καταφθάνει στη Λέσβο και δεύτερη ομάδα η οποία θα επιβλέπει την επαναπροώθηση προσφύγων και μεταναστών στην Τουρκία.
Οι αστυνομικοί υπάγονται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Σμύρνης. Είναι οι ίδιοι αξιωματικοί που επέβλεπαν μέχρι σήμερα πρόσφυγες και μετανάστες οι οποίοι από τα τουρκικά παράλια μεταφέρονταν με λέμβους στα ελληνικά νησιά.
Η υποδοχή της πρώτης ομάδας στην Χίο έγινε στην αίθουσα επιβατών του Τελωνείου από τον Διοικητής Ασφάλειας Γ. Κεβόπουλο και στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης του νησιού.
Πάντως, χαρακτηριστικό του τι μας… περιμένει είναι ότι την ίδια ημέρα που έφτασαν οι πρώτοι Τούρκοι «ελεγκτές» υλοποίησης ενός σκέλους της συμφωνίας μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας είναι ότι μπήκαν στη χώρα ακόμη 800 άνθρωποι από τα παράλια της γειτονικής χώρας.

http://iwowapp.weebly.com/

Σε ότι αφορά στην ομάδα των Αστυνομικών που φτάνουν στη Λέσβο, προέρχονται από το Δικελί.
Ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο, πάντως, προέρχεται από πληροφορίες που έχουν δει τις τελευταίες ώρες τη δημοσιότητα: ότι δηλαδή, ανάμεσα στους Τούρκους αστυνομικούς που φτάνουν στα ελληνικά νησιά, ενδέχεται να βρίσκονται και στελέχη της JITEM (μυστικές υπηρεσίες της Στρατοφυλακής). Ακόμη και δημοσιεύματα στον Τουρκικό Τύπο ενέπλεκαν στελέχη της JITEM με την «τουρκική μαφία» που δραστηριοποιείται και στην «επιχείρηση» διακίνησης προσφύγων και μεταναστών.
Δείτε την άφιξη των Τούρκων αστυνομικών στη Χίο:



ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet