Κυριακή 3 Απριλίου 2016

706 ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΣΑΜΠΟΤΕΡ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Εφτακόσιους έξη επίδοξους σαμποτέρ, μέλη κουρδικών, αριστερών και ισλαμιστικών οργανώσεων που έχουν χαρακτηριστεί τρομοκρατικές σε 46 πόλεις της Τουρκίας
καταζητούν οι τουρκικές δυνάμεις ασφαλείας, καθώς προαναγγέλλουν τρομοκρατικές επιθέσεις εντείνοντας το κλίμα αποσταθεροποίησης που έχει επικρατήσει σε όλη την επικράτεια.

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, οι 706 τρομοκράτες βρίσκονται σε 46 πόλεις της Τουρκίας μεταξύ των οποίων Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Σμύρνη και Ντιαρμπακίρ, ενώ αναμένονται χτυπήματα σε 36 αστικά κέντρα.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, 706 μελη των οργανώσεων, PKK/KCK, DAEŞ, FETÖ/PDY, MLKP, EL Kaide, DHKP-C, TKP/ML, MKP, Hızbullah/İlim, TİKB, Hitzbullah, Vasat, THKP-C, Acilciler, Selam Tevhid και İslami Hareket Örgürü, καταζητούνται από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι περισσότεροι από αυτούς, 141 τον αριθμό, βρίσκονται στο Hakkari, 82 στο Ντιαρμπακίρ, 50 στο Tunceli, 48 στο Μπατμάν, 43 στο Μαρντίν, ενώ 9 αναζητούνται στην Κωνσταντινούπολη, 2 στην Άγκυρα, 2 στην Σμύρνη, ενώ αναφέρονται και για πυρήνες στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Γερμανία, Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν και Συρία.

Το κλίμα είναι γενικά πολύ εκρηκτικό και όπως αναφέρεται ανά πάσα στιγμή μπορεί να εκραγεί ένα τρομοκρατικό χτύπημα στις μεγάλες πόλεις με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Κατά τα άλλα… κάντε τουρισμό στην Τουρκία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet