Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ Η ΧΩΡΑ

explosion-nuclear-earth-02-600x393.medium

Οι συνωμότες όλων των πολιτικών συμμοριών με προσεκτικά σχεδιασμένες κινήσεις, ετοιμάζουν την κατοχή της χώρας και την μετατροπή των ηλίθιων και διεφθαρμένων κατοίκων της, σε μειονότητα προς εξαφάνιση.

Οι προθέσεις τους φανήκαν όταν πριν 10 χρόνια ξεκίνησαν τις ελληνοποιήσεις σε ότι πατούσε το πόδι του εδώ.
Ο Γιωργάκης και ενώ πιεζόμασταν απο την οικονομική κρίση, βρήκε χρόνο να φτιάξει νόμο απόδοσης πολιτικών δικαιωμάτων σε κάθε σαύρα που πατούσε πόδι εδώ. Μαζί του ενεργή και η κοπρονοιμική εκκλησιαστική συμμορία.
Ο Αντουάν σιωπηλός παρακολουθούσε μη τυχόν το πατριωτικό κοπάδι που άρμεγε, αντιδρούσε,ενώ η συμμορία ψήφιζε υπέρ της συνταγματικότητας της προδοσίας. Συνταγματολόγος της δεξιάς συμμορίας τότε, ο Προκόπης,συνεργάτης του εισηγητή του λαθρονόμου….Αλεβιζάτου.
Φυσικά ο Αντουάνως αντιπολίτευση, προς το κοπάδι δήλωνε κατά του νόμου ιθαγενείας σε αλλόφυλους
‘Όταν ήρθε σειρά του Αντουάν να ικανοποιήσει την μωροφιλοδοξία του και να κυβερνήσει,παρά τα όσα έλεγε στο βίντεο που είδατε, έσπευσε να υποσχεθεί πολιτικά δικαιώματα στις σαύρες…δηλαδή παραχώρησε σε αλλόφυλους το δικαίωμα άσκησης πολιτικής εξουσίας στην χώρα.

Δείτε το βίντεο
Οι άθλιοι και δημοκρατικά εκμαυλισμένοι κάτοικοι της παραξενοχώρας, με γνώμονα αποκλειστικά το προσωπικό τους συμφέρον, όπως το αντιλαμβάνοντο με τον χαμηλό δείκτη νοημοσύνης που τους χαρακτηρίζει, ξεχνώντας την γενοκτονία που υπέστησαν 50 χρόνια πρίν απο τους μπολσεβίκους, τους έφεραν στην εξουσία ως συριζοσυμμορία

Οι μπολσεβίκοι το πρώτο που έκαναν ήταν να αναθέσουν στην ψυχικά υγιή (όπως φαίνεται στην φωτό) Τασία, να φτιάξει νόμο ελληνοποίησης….

cf84ceb1cf83ceb9ceb1-cf87cf81ceb9cf83cf84cebfceb4cebfcf85cebbcebfcf80cebfcf85cebbcebfcf85


Να υπενθυμήσουμε ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια της Δημοκρατίας, οι πολιτικοί με τις λοιπές συμμορίες προπαγανδίζαν την παραποίηση του Ισοκράτη περί μετεχόντων στην Ελληνική παιδεία….

Ο ακροδεξιός Στεφανόπουλος πρώτος απο όλους…..
Ε λοιπόν η ψυχικά υγιής Τασία, έφτιαξε νόμο με τον οποίο όποιο αλλόφυλο πάει σε ελληνικό σχολείο,παίρνει ελληνική ιθαγένεια….

Μούγκα στην στρούγκα απο τους δεξιούς οι οποίοι αναλώθηκαν σε ειρωνείες εκτός θέματος και όπως πάντα δεν κατήγγειλαν τον νόμο στην δικαιοσύνη ως αντισυνταγματικό….
Στην συνέχεια οι ανθέλληνες και εχθροί του ελληνικού λαού αριστεροί, άνοιξαν τα σύνορα και αφού βεβαιώθηκαν για τον ανδρισμό και την εξυπνάδα των ένστολων, τους έβαλαν στην θέση που τους αξίζει….δηλαδή υπηρέτες των εποίκων απο την ΑΣΙΑ και την Αφρική.
Τώρα ήρθε η ώρα αξιοποίησης του νόμου Τασία….Επι εβδομάδες ακούμε για τα προσφυγόπουλα….
Οι ευαίσθητοι αρρωστεροί, που σε έλληνα δεν δίναν γουλιά νερό….ανησυχούν….
Ανησυχούν για την μόρφωση των παιδιών του Πακιστάν…
Έτσι φροντίζουν να εγγραφούν στα …ελληνικά σχολεία …και μελλοντικά να πάρουν και πολιτικά δικαιώματα. Πούλμαν θα στέλνουν οι Δήμοι να τα μαζεύουν απο τα hospot…και οι δάσκαλοι…αυτά τα τρύπια σκουπίδια που γα….την ελληνική νεολαία με την αριστεροσύνη και τον ανθελληνισμό τους…θα κάνουν την διαστροφή τους καθήκον και διασκέδαση….
Την ίδια ώρα οι απόστρατοι στρατηγοί, που ως εν ενεργεία ανησυχούσαν για το εφάπαξ και κάναν μυστικές συναντήσεις όχι για την πατρίδα αλλά για ταμεία….αστράφτουν και βροντούν και ανησυχούν…δήθεν,μπας και λάβουν κάτι τι
Απο την άλλη ο Κουρουπλής για να μην υπάρξει κανένα εμπόδιο στα παιδάκια, διότι οι Εφιάλτες είναι πάνω απο όλα φιλάνθρωποι…(την αιματοχυσία ήθελε να αποτρέψει στις Θερμοπύλες ο παππούς της Τασία), έφερε νόμο με τον οποίο δεν χρειάζεται πιστοποιητικό γέννησης για να γραφτεί το προσφυγόπουλο στο …ελληνικό σχολείο.
Δηλαδή ενώ η χώρα καίγεται, οι πολιτικοί γκάβακες ένα έχουν στο νού τους…

Να μας εποικήσουν με τα σαυρόπουλα του Ισλάμ και νομοτελειακά να μας εξαφανίσουν.
Πως τελειώνει όλο αυτό;;;
Όταν ο Ιμπραήμ έφερε 30.000…όχι παραπάνω, αραπάδες και επεδίωξε την αντικατάστασή μας και την εξαφάνισή μας , οι πρόγονοι των δημοκρατών,προσκυνούσαν….

kolokotronis

Ο Γέρος απλά είπε το αυτονόητο….ΚΑΨΤΕ ΤΑ ΟΛΑ
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ
ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟ
Το ίδιο πρέπει να γίνει και εδώ…Πρέπει η Χώρα να γίνει Συρία….Τίποτα όρθιο, κανένας ξένος να μην έχει να ελπίζει σε τίποτα. Καμμία σαύρα να μην βρίσκει σκιά να δροσιστεί…και οι προσκυνημένοι συνωμότες και αυτοί να μην μπορούν να ελπίζουν παρά μόνο σε θάνατο.
Μόνον έτσι θα φύγουν οι σαύρες που οι μπολσεβίκοι κουβάλησαν στην χώρα και μόνον έτσι θα τελειώνουμε με τους δημοκράτες, που πουλήσαν το έθνος τους για χάρη της ιδεολογίας τους.
paraxeno

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet