Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΑ ΟΙ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

2016-03-13_204947
Για όσους δεν ασχολείστε και πολύ με την εξωτερική πολιτική και τα θέματα που έχουν προκύψει στα γειτονικά Σκόπια,
πρέπει να σας γνωρίσω ότι σε αυτό το «γωνιακό μπ@υρδελ@» αυτές τις μέρες γίνονται πολλά και διάφορα, για τα οποία λίγοι έχουν πάρει χαμπάρι και ακόμα λιγότεροι έχουν καταλάβει τον αντίκτυπο.
Ίσως δεν το γνωρίζεται αλλά στη γείτονα χώρα υπάρχει η δεύτερη μεγαλύτερη βάση των Αμερικανών, μετά τη βάση της Γερμανίας, στην Ευρώπη. Είναι ένα κράτος 100% ελεγχόμενο από τον Αμερικανικό παράγοντα και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται ποτέ να ληφθεί οιαδήποτε απόφαση για την οποία δεν συμφωνούν τα αμερικανοκλανάκια. Αυτό για να εξηγούμαστε χωρίς να παρεξηγούμαστε.

Οι Αμερικανοί έχουν δώσει κάποια τύποις δικαιώματα στις τοπικές κυβερνήσεις, αλλά όταν πάνε να σηκώσουν κεφάλι, τότε υπάρχουν οι τρόποι να το κατεβάζουν σε χρόνο ντε τε. Βλέπετε τα Σκόπια είναι η τελευταία χώρα – σύμμαχος στο μέτωπο της Μαύρης Θάλασσας, αφού η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Τουρκία είναι χώρες ασταθής και με το σύνολο των πολιτών τους να είναι αντίθετοι στην αμερικανική εξωτερική πολιτική και φυσικά στην αμερικανική στρατιωτική παρουσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αμερικανοκλανάκια, επειδή αντιλαμβάνονται ότι στην Ελλάδα το μεταναστευτικό έχει δημιουργήσει προϋποθέσεις ανέλιξης νέων πολιτικών δυνάμεων, σαφέστατα φιλορωσικών (βλέπουν με ιδιαίτερη ανησυχία και κινήσεις όπως η αναβάθμιση του καναλιού SUNNY – μετονομασία και με σαφή φιλορωσικό προσανατολισμό) έχουμε πληροφορίες ότι έχουν θέσει σε εφαρμογή ένα παλιό σχέδιο σύμφωνα με το οποίο σκέφτονται να δημιουργήσουν ένα υπερεθνικό συνονθύλευμα, αρχικά εντός του γεωγραφικού χώρου της π. ΓΔΜ… Αρχικά όμως…
Στην νέα αυτή οντότητα, φυσικά θα δοθεί η ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και φυσικά ΠΟΛΥ χρήμα και θα αποτελέσει την περιοχή παραγωγής φθηνού εργατικού δυναμικού για όλη την Ευρώπη. Την επίσημη ΕΟΖ της Ευρώπης δλδ.
Θα μου πείτε καλά όλα αυτά…

http://iwowapp.weebly.com/

Θα μπορούσαν να είναι καλά, αν η χώρα αυτή χωρούσε 2-3 εκατ. κατοίκους και αν το Β/Α μέρος δεν επιθυμούσε απόσχιση και ένωση με την «Μητέρα Αλβανία» – οι γνωστοί μας ουτσεκάδες.
Οπότε αμέσως η νέα αυτή πανεθνική πατάτα θα χρειαστεί και άλλο χώρο και ως «μακεδονία» ο χώρος θα είναι προς το νότο που έχει και μεγάλο λιμάνι και διεθνές αεροδρόμιο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες του αυξημένου πληθυσμού…
Φυσικά σε αυτό το σενάριο περιλαμβάνεται και το παλαιότερο σχέδιο των Αμερικανών που περιλαμβάνει την αυτονόμηση της Θράκης, σε ένα νέο κράτος που θα εκτείνεται από το Στρυμώνα, μέχρι την Πόλη και την κατάτμηση της Τουρκίας.
Για το λόγο αυτό τα μάτια και τα αυτιά ανοιχτά, γιατί υπάρχουν πολλοί που έχουν βάλει σε εφαρμογή παλιά σχέδια… και είναι στο χέρι μας να τα ανατρέψουμε!
 Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
http://www.e-koutsobola.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet