Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΠΟΙΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ

fotismeni

Μετά από το ερώτημα που σας έθεσε ένας ανήσυχος Έλληνας προς όλους τους Έλληνες/ίδες,
τι προσοντα πρεπει να εχει ενας ηγετης, που τέθηκε στις 19/3/16, http://katohika.gr/ellada/erotisi-pros-olous-tous-ellines-kai-ellinides/, σας είχε δοθεί οτι η απάντηση του θα αναφερθεί μετά απ τα δικά σας σχόλια, η οποία τελικά δόθηκε στις 27/3/16 http://katohika.gr/ellada/apantisi-pros-olous-tous-ellines-kai-ellinides/ με το ψευδόνυμο ένας ανήσυχος Έλληνας. Πράγματι τα αρκετά σχόλιά σας, ήταν και ενδιαφέροντα και σημαντικά.
Όμως στις 28/3/16, ένας άλλος ανήσυχος Έλληνας απάντησε στην ίδια ερώτηση http://katohika.gr/gn-blog/to-sistima-parasapise/ δίνοντας τις δικές του τοποθετησεις, ομως στο τέλος της τοποθέτησής του σας παραπέμπει σε κάποιο κόμμα για να ενταχθήτε ενάντια σ’ αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα.
Η απάντηση του όμως ήταν πολύ συγκεκριμένη και εν προκειμένω είναι αντίθετη με τη τοποθέτησή μου ‘οτι οι Έλληνες και η Ελλάδα, δεν χρειάζονται κάποιο «κομμα» να τους ελευθερώσει γιατι η λέξη «κόμμα» καταδεικνύει ένα «κομμάτι» από το όλον, ένα πολιτικό σύστημα.
Σήμερα αυτή τη τραγωδία που έχει αναγκάσει το παγκόσμιο σύστημα να περνάει η Ελλάδα και όλη η ανθρωπότητα, χρειάζεται μία σαρωτική αλλαγή στα πάντα, και πρώτα απ’ όλα, στο να διαδοθεί όλη η γνώση στον κάθε ανθρωπο ξεχωριστά.

Ήδη αυτα σήμερα εχουν παρει τεράστια εκταση και ολοι οι ανθρωποι, μηδενός εξαιρουμένου, αμφισβητούν κάθε επίσημη και ανεπίσημη εξουσια. Οι μόνοι που δεν τους αμφισβητούν είναι αυτοί που τους ταίζουν οι εξουσιες ή αυτοι που τους έχει παγώσει τελειως ο νους του απο τις ταμπελες που έχουν μοιραστεί σ αυτό το πλανητη ( πολιτικο-θρησκευτικες ταμπελες_)
Τωρα το ερωτημα που θα ηθελα να σας θεσω και θα χαρω πολυ να παρω τις απαντησεις σας οπως ο καθενας το αισθάνεται, ειναι το εξης: τι πρεπει να ακολουθει εναν ανθρωπο ωστε καποιος να τον κρίνει από μόνος του ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ.
Περιμένω τα σχόλιά σας και η απάντηση θα δοθεί σίγουρα πριν τις 16 απριλιου που θα παει ο Πάπας στη Λέσβο να δώσει στηριξη στους πρόσφυγες που έχουν πλημμυρίσει την Ευρώπη και κυρίως την Ελλάδα, από το στημένο πόλεμο που γίνεται στη μέση ανατολη (Συρία).

ΥΓ. Πριν ο Πάπας, ο Πατριάρχης και ο αρχιεπισκοπος ελλάδας μαζί με την αναρχοακροδεξιοκεντροακροαριστερα κυβέρνηση του τσίπρα βγάλουν κροκοδειλίσια δακρυα απ τα ματια τους για το δραμα των προσφυγων, να διαθεσουν λιγα λεπτα απ το χρονο που αφιερωνουν να ισοπεδωνουν την Ελλαδα και την ανθρωποτητα, να διαβασουν το Κοράνι – Ισλάμ.
Για ευκολία να πατήσουν εδω http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/2015/08/blog-post_38.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet