Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ

Ουχί περί χρημάτων αλλά περί πίστεως και ελληνικότητος μέλλει να γενεί η έγερσις των Ελλήνων από τον λήθαργο. Και γενομένη η έγερσις, μέλλει να εξελιχθεί σε εξέγερση κατά των τυράννων και των εχθρών τής Πατρίδος. Διότι στην Ιερή Ελλάδα το Ξίφος πάντα στέκει στο πλευρό τής Πίστης, τού Δικαίου και τού Πολιτισμού.

Το χρήμα έχει πλαστεί από τον αντίχριστο σιωνισμό και τούς τοκογλύφους του έτσι ώστε να διαιρεί τον λαό και να δίδει στην διαφθορά εξουσιαστικό σχήμα. Να στρέφει αδερφό κατά αδερφού και να δίδει στο άδικο τα σκήπτρα, εκτοπίζοντας το δίκαιο.

Όταν δημιουργήθηκε μετά την καταστροφή τής Μικρασίας το προσφυγικό ζήτημα, οι Έλληνες βάσταξαν τούς πολιτικούς τους, γιατί τούς μάθανε για εθνάρχες και για να μην χάσουν τις «συμμαχικές» πλάτες. Τώρα όμως πάει να γίνει ολάκερο το Έθνος μας πρόσφυγας. Τώρα μάς ζητούν να ξεχάσουμε Χριστό και Ελλάδα. Τώρα πολεμάς ή πεθαίνεις Έλληνα. Τώρα θα ανοίξεις τα μάτια και θα δεις πως ή θα φτιάξεις καθαρή και Δυνατή Ελλάδα ή θα σβήσεις με πάταγο από την ανθρώπινη ιστορία.
 
http://iwowapp.weebly.com/
Τις τύχες τού Ελληνισμού τις έχει στα χέρια του ο Θεός, αλλιώς θα χανόμασταν, καθώς έλεγε ο Άγιος Παίσιος. Διότι η Ελλάς είναι το Κατοικητήριο Θεού και Ηρώων. Αυτός είναι ο λόγος που δεν πρόκειται να σβήσουμε από τον χάρτη. Διότι οι επιθυμίες των ψευτοσυμμαχικών πλατών και βαρβάρων που μάς ζώνουν συμπίπτουν ακριβώς σε τούτο. Θέλουν άπαντες να μάς σβήσουν από τον χάρτη, ώστε να βασιλέψει απερίσπαστος ο σατανάς με τα παιδιά του.

Εναντίον τού Άνομου πολεμάμε. Εκείνος είναι πίσω από τις εθνικές τραγωδίες, παλιές και νέες. Ψεύτικα χρέη, ακρωτηριασμούς εθνικών εδαφών, λεηλάτηση ψυχών και ιερών, ξενοκρατικές εξουσίες, νομιμοποίηση κατοχών, νόθευση πληθυσμών, διωγμό τής Πίστης. Οι δε πολιτικάντηδες τής αστικής δημοκρατίας είναι συνειδητοί συνεργοί τού μεγαλύτερου ολοκαυτώματος τής οικουμένης, αυτού σε βάρος των Ελλήνων.

Κυκλοφόρησε πρόσφατα μια έκθεση από το αμερικανικό ινστιτούτο γεωπολιτικών ερευνών Στράτφορ που αφορά την Ελλάδα. Εκεί μέσα διαβάζουμε πως το χρονικό διάστημα μέχρι το Μάιο είναι το πλέον κομβικό σημείο για την Πατρίδα μας. Μάς λέγουν οι αναλυτάδες τής Εσπερίας πως τα κεντρικά σημεία αναφοράς για την Ελλάδα είναι το λαθροπροσφυγικό, το ασφαλιστικό και η δυνατότητα ή όχι συνεχίσεως τού δήθεν σωστικού οικονομικού προγράμματος.

Εκεί μέσα λοιπόν, στην έκθεση τού Στράτφορ βλέπουμε ότι το ψευτορωμέϊκο κράτος έχει αναλάβει λίαν συντόμως να βρει λύσεις, επί τής ουσίας να αποδεχθεί «λύσεις» για την διευθέτηση των «προσφυγικών» ροών. Με καταληκτικό μήνα τής υπόθεσης τον Μάιο. Η πίεση που ασκείται με την παρουσία τού ΝΑΤΟ και τής Τουρκίας στα νερά μας και η δημιουργία χώρων αποθήκευσης λαθροπροσφύγων ακόμη και στην Θράκη μας, στα νησιά τού ανατολικού Αιγαίου και ευρύτατα μέσα σε κατοικημένες περιοχές, μάς πείθει πως ο Εμποράκος των Εθνών θέλει την ενσωμάτωση των λαθρομεταναστών στον μέγιστο αριθμό αυτών στην Πατρίδα μας.

Η κάθοδος τού σιωνιστικού ΝΑΤΟ αποσκοπεί με μια πρώτη ματιά στην ανακοπή τής ρωσικής καθόδου στα Θερμά Νερά τής Μεσογείου που περνάει οπωσδήποτε από το Αιγαίο. Ενεργειακή διαμάχη μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας και ενδιάμεσα οι τζιχαντιστές χωροφύλακες τού νεοταξισμού. Όμως το ζήτημα ακουμπάει την Ελλάδα σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό, διότι η Πατρίδα μας διαθέτει υπερεπάρκεια σε παρθένα κοιτάσματα ορυκτών και υδρογονανθράκων, ούσα καίριο γεωπολιτικό πέρασμα τής οικουμένης.

Σε μια τηλεοπτική εκπομπή τού καναλιού Κρήτη TV ο καθηγητής κ. Κιτσίκης αναφέρθηκε στα σχέδια των αμερικανοσιωνιστών και των παγκοσμιοποιητών εντολέων τού πολιτικού συστήματος σε βάρος τής Ελλάδος. Η Πατρίδα μας δεν συμπεριλαμβάνεται στην βολική παρέα των αντίχριστων δυνάμεων που έχουν αποφασίσει να μάς οδηγήσουν, μετά από την απώλεια εθνικής κυριαρχίας, στον εδαφικό ακρωτηριασμό. Σύμφωνα με τον κ. καθηγητή, η αισχρή μεθόδευση προβλέπει την ανεξάρτητη Κρήτη, την κοσοβοποίηση τής ελεύθερης Δ. Θράκης με την τουρκοκρατούμενη Α. Θράκη σε ένα κράτος, την αρπαγή τής ελεύθερης Μακεδονίας μας μαζί με κατεχόμενα εδάφη μας των Σκοπίων και τής Βουλγαρίας σε άλλο κράτος και την δημιουργία τής Μεγάλης Αλβανίας με αρπαγή και τής ελεύθερης Ηπείρου Μας.

Οι Σταυρωτήδες Χριστού και Ελλάδος έχουν ζητήσει τον συμψηφισμό τού επαχθούς «χρέους» τής Ελλάδος με το ασφαλιστικό, με την απορρόφηση λαθροπροσφύγων, με την υποχώρηση τής Ελλάδος σε όλο το εύρος των εθνικών μας ζητημάτων που εκτείνονται από την Ήπειρο έως την Θράκη. Στο δήθεν τσάμικο, στο σκοπιανό και την τουρκοποίηση τής ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας. Λιγότερο χρέος με λιγότερη Ελλάδα. Λιγότεροι Έλληνες, περισσότεροι ξένοι, έξοδος τής Ορθοδοξίας από μια πολυφυλετική και ισλαμική ψευτοελλάδα. Τζαμιά, κάρτες τού πολίτη, αντίχριστο χάραγμα. Να αποφασίσουν οι Έλληνες με ποιο τρόπο θέλουν να πεθάνουν. Με τούς τοκογλύφους παρόντες και αγνώριστοι ή χωρίς τούς τοκογλύφους…

Έγερσις Έλληνες. Για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Για να παραμείνουμε Ζωντανοί Έλληνες στην κυριολεξία. Να κάνουμε την Πατρίδα Κάστρο. Να βγάλουμε από τον Ναό τού Έθνους τούς ιερόσυλους. Να ολοκληρώσουμε την εθνεγερσία που ξεπούλησαν κάποιοι «εθνάρχες» προκειμένου δήθεν να φτιάξουμε κράτος που θα το προστάτευαν οι «σύμμαχοι». Για να φτιάξουμε αληθινό κράτος. Και το αληθινό κράτος είναι ελληνικό, ορθόδοξο και μεγάλο.


Στην εξόντωση των εχθρών τής Πίστης και τής Πατρίδος. Εκείθε πρέπει να οδεύσουμε. Στην εξουσία εθνικισμού, λαού και στρατού ελληνικού. Στην σύναψη ελληνοκεντρικής συμμαχίας. Στην τοποθέτηση τής Ρωσίας έμπροσθεν Τούρκων και Αμερικανοσιωνιστών. Στην καθοδήγηση ενός Ελληνορθόδοξου Άξονα. Να κοντύνουν οι εχθροί μας. Και τότε εξ αμύνης θα βρεθούμε στην απόλυτη ελληνική κυριαρχία τής γεωπολιτικής μας γειτονιάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://stellaioannidou.blogspot.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet