Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

SPIEGEL: ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ISIS ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ (;)

Ερωτηματικά για την ασφάλεια των Ευρωπαίων αξιωματούχων εγείρει, αν ευσταθεί, αναφορά...
στο γερμανικό Spiegel πως στην κατοχή δύο οδηγών που χρησιμοποιούσαν οι υπηρεσίες για τη μετακίνηση ευρωβουλευτών βρέθηκε προπαγανδιστικό υλικό της ISIS.

Ο ένας ήταν στις Βρυξέλλες και ο δεύτερος στο Στρασβούργο, σύμφωνα με «ξεχωριστές αναφορές προσώπων που έχουν γνώση της υπόθεσης» τις οποίες επικαλείται το γερμανικό περιοδικό. Στην κατοχή τους φέρεται να βρέθηκαν CD με προπαγανδιστικό υλικό της τζιχαντιστικής οργάνωσης και την υπόθεσή τους εξετάζει η αστυνομία.http://iwowapp.weebly.com/

Καθώς μάλιστα είχαν υπάρξει ενδείξεις για εγκληματική δράση άλλων οδηγών, η Ευρωβουλή είχε ενδιάμεσα αποφασίσει να μην χρησιμοποιεί εξωτερικές υπηρεσίες μεταφοράς.

Μέχρι πρότινος, στις Βρυξέλλες χρησιμοποιούνταν 65 οδηγοί από ιδιωτικές εταιρίες για τη μεταφορά ευρωοβουλευτών και στο Στρασβούργο 85.

Υπενθυμίζεται πως πρόσφατα είχε επιβεβαιωθεί πως ένας από τους δράστες των επιθέσεων στις Βρυξέλλες είχε εργαστεί, πριν από έξι χρόνια, ως καθαριστής στο χώρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο, έχοντας τότε καθαρό ποινικό μητρώο. 

http://fimotro.blogspot.ca/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet