Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ-ΝΕΚΡΩΝ

Eίμαστε ήδη νεκροί, αλλά δεν μας το λένε…

ΕΝΑ σενάριο-σοκ διαχέεται από Ευρωπαίους αξιωματούχους κι αυτό έχει να κάνει με τον ρόλο του ΔΝΤ στο πρόγραμμα.
Σύμφωνα με τους τρεις αξιωματούχους που μίλησαν στην Καθημερινή, το ΔΝΤ σε αυτή την αξιολόγηση θα βρίσκεται «με το ένα πόδι έξω». Δηλαδή δεν θα συμμετάσχει με χρηματοδότηση στο πρόγραμμα, μεταθέτοντας την πλήρη συμμετοχή του μόνο όταν θα έχει ολοκληρωθεί η συζήτηση για το χρέος, κάτι που δεν αναμένεται να συμβεί στο επόμενο Eurogroup στις 24 Μαΐου.
Το ΔΝΤ εξοργισμένο από την αθλιότητα των ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ αλλά και από το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι μια χαμένη υπόθεση με τις κυβερνήσεις της να προστατεύουν με νύχια και με δόντια το πελατειακό κράτος και να αρνούνται κάθε είδους μεταρρύθμιση τα μαζέυει και φεύγει.
Η γερμανική εφημερίδα Die Welt αποκαλύπτει δισέλιδο έγγραφο του επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ στο οποίο προτείνει, ενόψει του Eurogroup της 24ης Μαΐου, την εξόφληση μέρους του ελληνικού χρέους προς το ΔΝΤ από τον ESM!!!
Στο μεταξύ ο Σόιμπλε δήλωσε ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει περίπτωση κουρέματος του ελληνικού χρέους και παρέπεμψε την συζήτηση για μετά από πάροδο 10 ετών!
Αντιλαμβάνεστε τι μάς περιμένει με μία κυβέρνηση να λέει διαρκώς ψέμματα στους πολίτες της.
Αμφιβολίες για διάφορα σημεία της συμφωνίας που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρα και κυρίως κατά πόσον, αλλά και με ποιον τρόπο, θα συμμετάσχει το ΔΝΤ στο πρόγραμμα εκφράζουν ευρωπαίοι αξιωματούχοι, παρά το πανηγυρικό κλίμα που αναπαράγει η ελληνική κυβέρνηση.
Το Ταμείο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται να κινηθεί στην «γκρίζα ζώνη», δίνοντας κάποια υποστήριξη στο ελληνικό πρόγραμμα με μια δήλωση που θα διευκολύνει να περάσει η απόφαση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης από αρκετά κοινοβούλια, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα συμμετέχει κανονικά με χρηματοδότηση. Αρχισε ήδη η αντίστροφη μέτρηση-δεν έχετε παρά να φέρετε στην μνήμη σας τις πρόσφατες δηλώσεις Σόιμπλε για την αναγκαιότητα της παρουσίας του Ταμείου. Ασε που το ΔΝΤ δεν έχει βγάλει ακόμη επίσημη ανακοίνωση για το πρόσφατο Eurogroup για το οποίο πανηγυρίζει η κυβέρνησή μας…


http://iwowapp.weebly.com/

JP MORGAN-BLOOMBERG>Oι προβλέψεις παραμένουν ολέθριες

Την εικόνα της κόλασης που έρχεται καταγράφει και ο Emmanuel Cau της JP Morgan: Μπορεί η ελληνική κεφαλαιαγορά, να έχει καταγράψει την μεγαλύτερη απόδοση μεταξύ των δυτικο-ευρωπαϊκών χρηματιστηρίων από την αρχή του έτος ωστόσο-σύμφωνα με την JP Morgan- όποιος δεν κατάφερε να λάβει θέση στην ανάκαμψη είναι πολύ αργά για να το κάνει από εδώ και πέρα.
Ενώ η αισιοδοξία αυτή που έχει δημιουργηθεί έχει βοηθήσει τις ελληνικές μετοχές να ανακάμψουν από χαμηλότερα επίπεδά τους από το 1989 και τα ομόλογα να παρουσιάσουν καλύτερες αποδόσεις, οι προβλέψεις παραμένουν ολέθριες για την οικονομία της χώρας, όπου σύμφωνα με τις προβλέψεις αναμένεται να συρρικνωθεί κατά 0,7% φέτος, σχολιάζει το Bloomberg.
http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet