Τετάρτη, 11 Μαΐου 2016

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΠΕΡΑΣΑΝ». ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ: « ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ»!

ΜΟΛΙΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΑ «ΕΚΤΛΕΣΤΙΚΑ» ΜΕΤΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ...
Μόλις ψήφιζαν τα μέτρα που τους επέβαλλαν οι τοκογλύφοι κατακτητές, όλοι οι δωσίλογοι (ΓΑΠ, Παπαδήμ(ι)ος, Σαμαράς) επιδίδονταν σε ρεσιτάλ ηθοποιΐας δηλώνοντας ότι τα δύσκολα πέρασαν!

Έτσι και ο Τσίπρας σαν γνήσιος δωσίλογος που είναι, αφού πέρασε στην βουλή το χειρότερο ασφαλιστικό νομοσχέδιο στην ιστορία της Ελλάδας, (ότι και να πούμε είναι λίγο, μόνο με το ασφυξιογόνο αέριο Zyclon B που έριχναν οι Ναζί στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως προς εξολόθρευση των κρατουμένων μπορεί να συγκριθεί), αφού έβαλε και αυτός τη δική του ταφόπλακα στις ζωές των Ελλήνων, προσπάθησε να δώσει μια νότα αισιοδοξίας   μέσα στο υπουργικό νεκροταφείο που μύριζε όλεθρο, λέγοντας με θράσος ότι «τα δύσκολα τελείωσαν και πλέον η χώρα θα βρει τον δρόμο της προς την ανάπτυξη».
Και λέει όλα αυτά τα ασύστολα ψέμματα όταν η Wall Street Journal μόλις προχθές προέβλεπε σε δημοσίευμά της το βασικό σενάριο για την έκθεση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους που έχουν συντάξει οι Ευρωπαίοι πιστωτές της Ελλάδας. Σύμφωνα με αυτό το χρέος θα κορυφωθεί στο 182,9% του ΑΕΠ φέτος και θα φτάσει στο 104,9% του ΑΕΠ το 2060!!!

http://iwowapp.weebly.com/


Υπενθυμίζουμε ότι ο ΓΑΠ μας έβαλε το 2010 στο πρώτο μνημόνιο γιατί το χρέος ήταν 110% του ΑΕΠ και τώρα λένε ότι μετά από μισό αιώνα θα φτάσουμε σε εκείνα περίπου τα επίπεδα!!!

ΤΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!!! 

http://www.ksipnistere.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet