Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2016

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.............

 
Η Τουρκία έσπασε την συμφωνία, τσιμουδιά από Αθήνα για να μη τρομάξουν οι Τουρίστες.

Κατά εκατοντάδες καταφθάνουν καθημερινά εκ νέου οι πρόσφυγες στα ελληνικά νησιά. Η Τουρκία έσπασε μονομερώς την συμφωνία αλλά η Ελλάδα δεν βγάζει τσιμμουδιά για να μην κάνει κακό στον Τουρισμό!
Μόνο σε δύο περιπτώσεις τα τελευταία 24ωρα είχαμε πάνω από 100 μετανάστες στα ελληνικά νησιά-ακόμη και στην Κύθνο!
Σύμφωνα με το lesvosnews η Λιμενική Αρχή Σιγρίου εντόπισε 57 πρόσφυγες οι οποίοι επέβαιναν σε ξύλινο ιστιοφόρο σκάφος στη θαλάσσια περιοχή »ΤΣΙΧΛΙΩΝΤΑ» Σιγρίου ν. Λέσβου, σε μικρή απόσταση από την ακτή.
Άμεσα στο σημείο κατέπλευσαν περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., πλωτά σκάφη δύναμης FRONTEX καθώς και αλιευτικά σκάφη, ενώ υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, ανωτέρω αλλοδαποί μετεπιβιβάστηκαν στα ανωτέρω πλωτά και μεταφέρθηκαν στο λιμένα Σιγρίου.
Στη συνέχεια, και έπειτα από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη ξηρά, εντοπίστηκαν σε περιοχή έξωθεν οικισμού Σιγρίου, οι δύο (02) αλλοδαποί διακινητές που μετέφεραν τους ανωτέρω με το εν λόγω σκάφος, και οι οποίοι συνελήφθησαν.
Τις πρωινές ώρες επίσης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Κέας-Κύθνου-Σερίφου εντοπίστηκε από πλωτά σκάφη του λιμενικού μία ακόμη ξύλινη βάρκα με περίπου 40 μετανάστες.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, κάποιος από τους μετανάστες είχε καλέσει νωρίτερα σε βοήθεια μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού 112 και υπήρξε άμεση κινητοποίηση από το Ενιαίο Κέντρο Ερευνάς και Διάσωσης του υπουργείου Ναυτιλίας.
Όπως διαπιστώθηκε τελικά, το σκάφος δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο, ούτε έχει παρουσιάσει εισροή υδάτων και αυτή τη στιγμή μαζί με τους μετανάστες ρυμουλκείται από ιδιωτικό σκάφος στο λιμάνι της Κύθνου.
Στο μεταξύ άλλοι 55 πρόσφυγες είχαν αποβιβασθεί στην Σάμο στις 8 Ιουνίου. Ο πραγματικός αριθμός των προσφύγων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι άγνωστος μια και κανείς δεν μπορεί-με όσες “κρυφές” αφίξεις έχουμε καθημερινά να εμπιστευθεί την κυβέρνηση.
 Το νέο κύμα προσφύγων που κρατάει μυστικό η νέα κυβέρνηση ανάγκασε τον Προκόπη Παυλόπουλο να ζητήσει την βοήθεια του ενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν στην πρόσφατη συνάντησή τους.
Τα πράγματα έχουν ζορίσει επικίνδυνα εκ νέου με τους πρόσφυγες και η κυβέρνηση επιχειρεί να το περάσει στα μουλωχτά…
http://kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet