Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_AssmdQm4gIiTNxLjsUdU4mT2XCojbpUNqk4Z9h4d3_FJH4y1S-zlBFkpyP_IkuI-8TJzaU7kBfftJw7PzSqZ1PQWfsDauZ84Uqhr_kLCjijD2lv0f-GG1S2ptLjsxjbAIfgmwZwYXGU5/s1600/to-mistiko-gia-pio-makria-mallia-krivete-stin-aloe-vera-e1392640492366.jpg
Τα μακριά μαλλιά είναι βασικό στοιχείο θηλυκότητας. Πρέπει όμως και να κουρεύονται για το δικό τους καλό. Τι γίνεται όμως όταν μακραίνουν βασανιστικά αργά;...Οι αιτίες που τα μαλλιά σου δεν μακραίνουν γρήγορα είναι πολλές. Το styling, και οι βαφές είναι βασικά στοιχεία που συντελούν στην ταλαιπωρία της τρίχας και σταματούν την ανάπτυξή της. Κάτι ακόμα που συμβάλλει – θετικά ή αρνητικά- στην υγεία των μαλλιών σου είναι και η διατροφή, η οποία έχει άμεση σχέση με την ποιότητά της.

Γι' αυτό αν θες να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρήγορα ''τάισε'' τα σωστά.


- Ο σολομός όπως και ο βακαλάος είναι τροφές που βοηθούν πολύ στο να διατηρήσεις τα μαλλιά σου υγιή. Η περιεκτικότητά τους σε βιταμίνη D και πρωτεΐνη τα κάνει απαραίτητα τόσο για τα μαλλιά σου, όσο και για το δέρμα σου.

- Τα αμύγδαλα και τα καρύδια είναι τροφές που έχουν επίδραση στα μαλλιά και πιο συγκεκριμένα δρουν κατά της ψαλίδας. Περιέχουν βιοτίνη, βιταμίνη E και Ω-3 λιπαρά, τα οποία δυναμώνουν την τρίχα κι έτσι τα μαλλιά είναι υγιή.

- Τα πράσινα λαχανικά είναι εξίσου ευεργετικά για να έχεις υγιή κι επομένως μακριά μαλλιά. Λαχανικά, όπως τα χόρτα ή το σπανάκι, ευεργετούν τον οργανισμό και επομένως τα μαλλιά. Αν τα συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου τότε θα δεις μεγάλη διαφορά στα μαλλιά σου κι όχι μόνο!

- Τα εσπεριδοειδή και τα καρότα περιέχουν βιταμίνη C και Β-καροτίνη, οι οποίες συμβάλλουν ιδιαίτερα στο να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα.

- Τροφές όπως είναι το αβοκάντο ή το φυστικοβούτυρο και τα δημητριακά, που περιέχουν βιταμίνη Ε θα χαρίσουν λάμψη στα μαλλιά σου και θα τα βοηθήσουν να μακρύνουν πιο γρήγορα.

Θυμήσου όμως ότι η διατροφή δεν λύνει το πρόβλημα, είναι μόνο ένας βασικός παράγοντας για να έχεις μαλλιά λαμπερά και υγιή που μακραίνουν γρήγορα!
ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet