Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΧΑΚΕΡΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ LADY GAGA




Οι λογαριασμοί της Lady Gaga στο Facebook και το Twitter πέρασαν για λίγες ώρες στα χέρια απατεώνων, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν την τεράστια δημοφιλία της νεαρής τραγουδίστριας για να εξυπηρετήσουν τους όχι και τόσο αγαθούς σκοπούς τους.


Οι επιτήδειοι έστειλαν μηνύματα στους fans της Facebook page, αλλά και τους followers στο Twitter ότι η Lady Gaga χαρίζει δωρεάν iPad. Η επίθεση ήταν καλά σχεδιασμένη και οι hackers απευθύνθηκαν στους fans με τα χαρακτηρισμό "monsters", τον οποίο χρησιμοποιεί πολύ συχνά η τραγουδίστρια της pop όταν επικοινωνεί με τους οπαδούς της. Έτσι, πολλοί ήταν αυτοί που πείστηκαν ότι τα μηνύματα προέρχονταν από την ίδια τη Lady Gaga.

Περίπου 100.000 fans επισκέφθηκαν τη σελίδα των απατεώνων κι έδωσαν τα προσωπικά τους δεδομένα, περιμένοντας το iPad που τους υποσχέθηκε η τραγουδίστρια. Βέβαια, όσο και να περιμένουν, δεν πρόκειται να τους έλθει κανένα iPad.

Πρέπει όλοι να έχουμε στο μυαλό μας ότι αν ένα μήνυμα είναι «πολύ καλό για να είναι αληθινό», τότε μάλλον δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν προέρχεται από αξιόπιστη πηγή.


ΠΗΓΗ: e-pcmag.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet