Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Η ΟΡΓΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

Η μεγάλη σύγκρουση προχωρά με βήμα σταθερό και κανείς δεν μπορεί να την αρνηθεί. Αλίμονο αν μάς βρει απροετοίμαστους και ξαρμάτωτους, όπως λέγανε πάντα οι Έλληνες.
Πάλι λοιπόν τώρα θέλουν να μάς χαλάσουν εμάς τούς Έλληνες οι χαλαστήδες και οι σταυρωτήδες Χριστού και λαού. Τώρα βέβαια θέλουν να ολοκληρώσουν το μακάβριο έργο τους. Άλλωστε κάθε φορά που σηκώνεται ένα κακό, το φέρνουν ολόγυρα από την Πατρίδα μας, για να μπουν μέσα και να μάς σκυλεύσουν. Τώρα το πήγαν το πράγμα, όπως σε όλες τις κατοχές, μέσα στα ελληνικά σύνορα και αγριότερα πάσης άλλης φοράς.

Η αγριότερη όψη τού μισελληνισμού δεν αφορά τα χτυπήματα τού κορμιού μας. Αυτά τα ολοκαυτώματα τα έχουμε ζήσει σε όλες τις κατοχές των Τούρκων, των Ούννων και των λοιπόν συνοδοιπόρων τους. Με κρεμάλες, με σούβλισμα, με παιδομαζώματα, με πυρκαγιές, με χίλια δύο ακόμη εχθρικά και συμμορίτικα που δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε. Η αγριότερη όψη τούτη τη φορά εστιάζεται στα χτυπήματα τού εσωτερικού εχθρού που εκπροσωπεί τον σιωνιστικό νεοταξισμό πάντοτε.

Μάς φέρανε τα μνημόνια με υπογραφές αποδοχής ελληνικές που δεν φέρουν στάλα αίμα ελληνικό. Μάς φέρανε αιματηρά οικονομικά μέτρα για να «σωθούμε» με την ανεργία, την πείνα, τις αυτοκτονίες. Μάς φέρανε τις συνεννοήσεις τού Εφιάλτη με τον Βάρβαρο για να μοιράσουμε την Ιερή Ελληνική Γη και τον πλούτο της στους εισβολείς. Μάς φέρανε την απιστία μέσα από το γκρέμισμα τής ιστορίας και τής ορθοδοξίας για να πάρουν τα εδάφη και να μάς προσφέρουν ξένη και μολυσμένη ηλεκτρονική ταυτότητα.

Μάς κάνουνε μαζικό διωγμό τού Ελληνισμού. Διώκουν τα παιδιά μας στα τέσσερα σημεία τού ορίζοντα, όταν μάς φέρανε τούς απογόνους τού Ιμπραήμ, τούς λαθρομετανάστες, για να πάρουν την υπό αρπαγή ελληνική γη. Μάς φέρνουν και τέμενος για να έχουν να προσευχηθούν οι λαθροεισβολείς. Διώκουν απηνώς σε Μητέρα Ελλάδα και Κόρη Κύπρο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα ως μοχθηρούς λένε ρατσιστές, εχθρούς τού πολιτεύματος τής ψευτοδημοκρατίας τους και αρνητές τού όμορφου τάχα κόσμου που έρχεται.

Όμως το κυνήγι τού Ελληνισμού δεν πιάνει. Ο Έλληνας κλαίει, ματώνει, μα δεν αφήνει το χώμα που τού άφησε ο πατέρας και έκανε τα πρώτα βήματα στη ζωή. Ξέρει ότι είναι ευλογημένο από τον ίδιο τον Θεό και θεοβάδιστο. Έχει πάνω του τα ίχνη των Αγίων και των Ηρώων του. Είναι τραχύ, διότι είναι φτιαγμένο από αίματα και ιδρώτες και δάκρυα Τρανών Ελλήνων. Βγάζει όμορφους καρπούς και γίνεται άπαρτο Κάστρο, έτοιμο για νέες ελληνικές εκστρατείες απλώματος τής Φυλής μας.

Έτσι λοιπόν, αφού δεν πιάνει το κυνηγητό που κάνουν ο  Παγκοσμιοποιητής Τύραννος και οι ελληνόφωνοι τοποτηρητές του, σκέφτηκαν να βάλουν μπροστά τον εσωτερικό και δήθεν αδερφικό χαλασμό μαζί με την τρομοκρατία κράτους και παρακράτους. Τα δολερά εργαλεία τού ψευτορωμέϊκου δηλαδή. Αυτά που περιμένει να δει και ο Τούρκος για να βάλει με τα μπαρουτόβολα σαν μάς βρει μακελεμένους. Αλλά εκεί θα λάβουν σφοδρή απάντηση από τον Ελληνικό Στρατό.

Τις πλάτες μας λοιπόν να ασφαλίσουμε και γρήγορα. Διότι οι ψευτοσύμμαχοι δεν στέκουν μονάχα στα «αντιρατσιστικά» ανθελληνικά σχέδια και τις κομματικές απαγορεύσεις που ονειρεύονται. Βάζουν τούς πραίτορες να επιστρατεύσουν τούς μηχανισμούς εκφοβισμού των δημοσκόπων που λέγουν στον Έλληνα την αλήθεια για την άνοδο τού Εθνικού Φρονήματος και την άρνηση τής κατοχής. Καθίστε φρόνιμα, γιατί αλλιώς αντί για ψάξιμο θα σάς βάλουμε στο περιθώριο.

Μέχρι και περιπολικό ακούσαμε πως μασκαρεύουν σε ταξί για να καταγράφει τις εθνικιστικές διαδρομές των Ελλήνων. Τις διαδρομές τού νου και τού κορμιού. Και την ίδια ώρα με αφορμή τον θάνατο τού Αλβανού δολοφόνου ενός Έλληνα σωφρονιστικού υπαλλήλου, σηκώθηκαν οι ρέμπελοι σε κινήσεις διαμαρτυρίας και απειλών. Δεν μπαίνουν λένε οι βάρβαροι στις φυλακές. Συγκεντρώσεις οι μαρξιστές παρακρατικοί με ζητούμενο την εκδίκηση. Κι άλλες συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη υπέρ Τούρκων συντρόφων τους που έχουν συμμετοχή όπως λέγουν στους «αντιφασιστικούς αγώνες».

Τι σύμπτωση όταν μάς φέρνουν ξένες θρησκείες, ξένα μέτρα, ενσωματώσεις λαθρομεταναστών, εγκληματικότητα, σηκωμούς στη Θράκη και στις γειτονιές! Με τις ενέργειες και τις «ευλογίες» τής αστικής κοινοβουλευτικής τυραννίας σοσιαλφιλελεύθερων και μαρξιστών. Αν δεν θέλουν να εκφραστεί ο ελληνικός λαός, ο ελληνικός λαός έχει κι άλλους τρόπους να εκφραστεί. Έχει την οργή του που γίνεται Δύναμη και την Φωνή του που αποτελεί συνάμα την Οργή τού Θεού.

Δεν πρόκειται να πιάσουν οι ψευτοχαλασμοί των πολύχρωμων ρέμπελων. Αυτό που θα γενεί είναι  ο σηκωμός των Φρουρών της Ελληνικής Φυλής που θέλουν Ελλάδα Μεγάλη, Ορθόδοξη, Ελληνική, Λαϊκή και Εθνικιστική.

Είναι οι Υπερασπιστές των τειχών του Ελληνικού Κάστρου που θα καθαρίσουν τον τόπο από τους μισητές του Ελληνισμού. Είναι οι πολεμιστές του Γένους μας που ξέρουν να κατακτούν εκείνους που επιδιώκουν το μίκρεμα της Πατρίδος μας. Είμαστε οι Έλληνες που συνεχίζουν τα βήματα των τρανών Ελλήνων για πιο μεγάλο τράνεμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://stellaioannidou.blogspot.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet