Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΑ!!!
    Θα νιώσετε απολύτως τι ακριβώς συνέβη πριν δεκαετίες και πώς το αντίστροφο συμβαίνει τώρα εδώ και μερικά χρόνια.


  •     Θα καταλάβετε ότι η μηχανή όποτε θέλει γρανάζια αναλώσιμα τα καλεί ως σειρήνα και όποτε μπουκώνει τα πετάει ωσάν τα απορρίμματα που πετούσαν αυτοί τόσα χρόνια.
  •     Θα καταλάβετε πολύ καλά πώς μεταλλάχθηκε ο άνθρωπος σε καταναλωτής στη Δύση και πώς έρχεται η ώρα του να αφήσει τα εγκόσμια ως καταναλωτής ή να ξαναγίνει άνθρωπος, άλλος δρόμος δεν υπάρχει.
  •     Θα ψυχανεμιστήτε τι θα πάθουν οι κινέζοι στο άμεσο και απώτερο μέλλον.
  •     Θα επιβεβαιώσετε ότι ο καπιταλισμός και ο καταναλωτισμός μεταναστεύουν ανατολικά και ότι ήρθε η ώρα του άλλου μισού πλανήτη να “ζήσει” εις βάρος των έως πρότινος καταπιεστών του.
  •     Τέλος, θα δείτε πεντακάθαρα ότι ο καταναλωτής και το σύστημα οδεύουν στο τέλος τους αφού ήδη η Κίνα με 53% αστών καταναλωτών και με 60% σύντομα, σημαίνει ότι το 70% της ανθρωπότητας ζουν δίχως καμία ευθύνη παρά μόνον την κυκλοφορία του χρήματος καταναλώνοντας, ζουν δίχως να φέρουν καμία ευθύνη για την ζωή τους και για τον πλανήτη που τους ζει, ζουν δίχως να νιώθουν καμία ευθύνη για την αναπλήρωση των φυσικών πόρων που καταναλώνουν ωσάν ο πλανήτης να είναι άπειρος, ζουν παράγοντας απορρίμματα κάθε είδους και “καταναλώνοντας” μαζικής παραγωγής χημικές τροφές όπως όλα τα κοτόπουλα κλωβοστοιχίας κι αυτοί, ζούν έχοντας αφήσει την Ευθύνη για τη ζωή τους αλλά και για το κάθε τι στο σύστημα που τους καλεί όποτε τους χρειάζεται και τους πεθαίνει όποτε του είναι βάρος και του δημιουργούν κρίση ως αριθμοί, όχι πια ως άνθρωποι, Άνθρωποι ήσαν όσο ζούσαν με την Γη και την Ευθύνη.
Ένας πλανήτης, ένα οικοσύστημα το οποίο κατοικείται από ανθρώπους στην πλειονότητά τους Ανεύθυνους Καταναλωτές, που κάνουν ανακύκλωση οι πιο υπεύθυνοι απ’ αυτούς(!!!) δεν έχει μέλλον έτσι. Προφανώς και ο Θάνατος του Καταναλωτή έρχεται Μαζικός, Τρομακτικός και Άγουρος για να έρθει η Ισορροπία.
Διαβάστε την παρακάτω είδηση και κανονίστε πορεία:
Κίνα: Αφήστε τα χωριά, ελάτε στις πόλεις
Ένα φιλόδοξο σχέδιο αστυφιλίας με στόχο την τόνωση της βιώσιμης οικονομικής ανάπτυξης μέσω της εγχώριας ζήτησης θέλει να εφαρμόσει η Κίνα, προκειμένου να ωθήσει περισσότερους πολίτες της χώρας που ζουν σήμερα σε επαρχιακές, κυρίως αγροτικές περιοχές να μεταναστεύσουν σε μικρότερα και μεγαλύτερα αστικά κέντρα.
Η κυβέρνηση της Κίνας ανακοίνωσε την Κυριακή ότι επιθυμεί να αυξήσει το ποσοστό του εγχώριου πληθυσμού που ζει στα αστικά κέντρα στο 60% έως το 2020, από 52,6% το 2012.
Το πρόγραμμα αυτό θα επιτρέψει σε περίπου 90 εκατομμύρια ανθρώπους να μετακινηθούν στις πόλεις και να εξασφαλίσουν θέσεις εργασίας, οι οποίες θα είναι καλύτερα αμειβόμενες από αυτές που κατέχουν σήμερα, κυρίως θέσεις εργασίας στον αγροτικό τομέα.
Το κινεζικό πρόγραμμα αστυφιλίας υπολογίζει ότι οι πολίτες που ζουν στις πόλεις δαπανούν 3,6 φορές περισσότερα χρήματα από ότι οι άνθρωποι στις επαρχίες, όπου η βασική τους ασχολία –η γεωργία– στηρίζεται στις κρατικές επιδοτήσεις.
Από το 2012, περισσότεροι Κινέζοι ζουν σε πόλεις, ωστόσο πολλοί δεν έχουν εγγραφεί επισήμως στα δημοτολόγια και δεν έχουν πρόσβαση σε κοινωνικές υπηρεσίες.
Του Γιάννη Μακριδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet