Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΛΑΓΚΑΡΝΤ:¨ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟΣ¨

Σαφή προειδοποίηση σχετικά με τις επιπτώσεις τυχόν αναδιάρθρωσης του ελληνικού δημόσιου...
www.peter33.com
χρέους, ύψους 240 δισ. ευρώ, απηύθυνε σήμερα η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ.

«Ως αρχή, οι συλλογικές προσπάθειες είναι ευπρόσδεκτες, αλλά, ταυτόχρονα ένα χρέος είναι ένα χρέος και αυτό αποτελεί συμβόλαιο» δήλωσε η κ. Λαγκάρντ στη διάρκεια συνέντευξης στην εφημερίδα "Irish Times", ερωτηθείσα σχετικά με την σκοπιμότητα πραγματοποίησης ενός συνεδρίου για την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους.

«Η στάση πληρωμών, η αναδιάρθρωση, η αλλαγή των όρων έχει συνέπειες στην υπογραφή και στην εμπιστοσύνη προς την υπογραφή» είπε η κ. Λαγκάρντ.

Γιούνκερ: Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις

Η κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχουν ληφθεί από την Αθήνα και να ακολουθήσει τoν δρόμο των μεταρρυθμίσεων, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ,  σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας "Le Figaro".

"H κυβέρνηση που θα εκλεγεί στην Ελλάδα θα πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της και να συνεχίσει τον δρόμο των μεταρρυθμίσεων και της δημοσιονομικής υπευθυνότητας", είπε ο πρώην "κλειδοκράτορας" του Λουξεμβούργου και πρόσθεσε: "Η Ευρώπη θα στηρίξει την Ελλάδα. Αλλά η Ευρώπη περιμένει επίσης από την Ελλάδα να σεβαστεί τις δεσμεύσεις της απέναντι στους εταίρους της".

http://tro-ma-ktiko.blogspot.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet