Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

''ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - Η ΚΡΙΣΗ ΒΑΘΑΙΝΕΙ''...

Έτοιμη να συνεχίσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις φαίνεται η ελληνική κυβέρνηση σβήνοντας ...

κάθε ελπίδα πως θα μπορούσε να να αποτρέψει τις «πρωτοφανείς» επιπτώσεις από μια έξοδο από τη ζώνη του ευρώ, αναφέρει σε δημοσίευμά της η Telegraph.


Το άρθρο επικαλείται πηγή του ΣΥΡΙΖΑ η οποία επισημαίνει ότι η κυβέρνηση «δεν έχει λαϊκή εντολή για μια συμφωνία έξω από τις κόκκινες γραμμές, και για το λόγο αυτό δεν θα το κάνει». Πρόσθεσε δε ότι η Ελλάδα δεν θα υποβάλει οποιαδήποτε συμφωνία που θα παρατείνει τα «εγκλήματα» της λιτότητας εις βάρος της χώρας.

Τα λεγόμενα αυτά δείχνουν πως τα σημεία τριβής μεταξύ των δύο πλευρών παραμένουν, παρά το γεγονός πως η Ελλάδα οδεύει στην άκρη της αβύσσου σε περίπτωση που αθετήσει τις συμφωνίες που έχει κάνει με τους διεθνείς πιστωτές της, σχολιάζει το δημοσίευμα.

Την ίδια ώρα οι δανειστές συνεχίζουν να απαιτούν από τη νέα κυβέρνηση να προβεί σε μέτρα για την αύξηση του ΦΠΑ για τα ελληνικά νησιά, να πάρει πίσω όσα έχει δεσμευτεί για αύξηση του κατώτατου μισθού και να ξεκινήσει μια σειρά ιδιωτικοποιήσεων. Αλλά με την κυβέρνηση να αναγκάζεται να διαλέξει μεταξύ του να πληρώσει τους διεθνείς πιστωτές της και τις συντάξεις, οι οικονομολόγοι προειδοποιούν ότι διαφαίνεται το Grexit που θα βυθίσει την οικονομία της χώρας σε μια «άνευ προηγουμένου συρρίκνωση».

 www.newmoney.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet