Κυριακή, 3 Μαΐου 2015

ΤΗΝ ΒΙΑΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΣΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΗΣ

Συστηματική κακοποίηση, βιασμούς, ξύλο και πολλές ακόμα ανατριχιαστικές λεπτομέρειες αποκάλυψε το θύμα του Μάικλ Γουόλς, ενός 45χρονου πρώην παλαιστή, στο δικαστήριο που τον καταδίκασε σε 23 χρόνια κάθειρξη.
Το θύμα το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε κατέθεσε στοιχεία για τη συστηματική κακοποίηση που υπέστη στα χέρια του δράστη επί 16 χρόνια. Ο δράστης έσερνε τη γυναίκα επί χρόνια στο σπίτι του, όπου την κρατούσε αιχμάλωτη υποβάλλοντάς την στο μαρτύριο του φόβου.

Κατά τη διάρκεια των ημερών αιχμαλωσίας της, τη βίαζε, την έδερνε και τη βασάνιζε. Η γυναίκα προσπάθησε αρκετές φορές να απομακρυνθεί για να γλιτώσει αλλά όπως είπε πάντοτε την έβρισκε. Κάποια στιγμή, μετά από μια αποτυχημένη απόδρασή της, την υποχρέωσε να σκάψει με τα ίδια της τα χέρια έναν βαθύ λάκκο στον κήπο του, όπου όπως της είπε προορίζονταν για εκείνη, θα ήταν ο τάφος της.

Σε άλλη περίσταση την είχε χτυπήσει στο κεφάλι με σφυρί και μετά την υποχρέωσε να μείνει στον κήπο κάτω από τη βροχή επί ώρες. Το θύμα κατάφερε πέρυσι να καταγγείλει τη συνεχή της κακοποίηση και να επιτύχει τη σύλληψη του δράστη και την καταδίκη του.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet