Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΪΧ

soibleorthios.jpg
Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ GREXIT ΟΣΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΕΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΚΑΙ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕ ΛΕΒΕΝΤΙΔΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΜΕΝΙΚΗ; ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ «αριστερα» ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΖΗΤΩΝΤΑΣ GREXIT ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ…..

Το ζήτημα του Grexit επανέφερε στο προσκήνιο το CDU, καθώς επισήμανε ότι η προσωρινή έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη θα ήταν η καλύτερη λύση

Ο φυρερ Σοιμπλε ειπε «Πρόκειται για ένα θέμα που άπτεται της ευρωπαϊκής αξιοπιστίας, δεν θα πρέπει να γίνονται συζητήσεις συνεχώς σχετικά με νέες αναβολές ή ακόμη και για ένα νέο κούρεμα του χρέους»

Συγκεκριμένα, ο γενικός γραμματέας του Οικονομικού Συμβουλίου της CDU, Βόλφγκανγκ Στάιγκερ, σε δηλώσεις του στο γερμανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο DPA, κατηγόρησε την Αθήνα ότι συνεχίζει να μην τηρεί το χρονοδιάγραμμα των μεταρρυθμίσεων. «Πρόκειται για ένα θέμα που άπτεται της ευρωπαϊκής αξιοπιστίας, δεν θα πρέπει να γίνονται συζητήσεις συνεχώς σχετικά με νέες αναβολές ή ακόμη και για ένα νέο κούρεμα του χρέους», τόνισε ο Στάιγκερ, ενώ συνέχισε «η Ελλάδα δεν θα πρέπει να κάνει κατάχρηση του επιχειρήματος που αφορά στη δραματική κατάσταση με τους πρόσφυγες για να απομακρύνεται από τη μεταρρυθμιστική ρότα».
Για τον χριστιανοδημοκράτη βουλευτή, που ανήκει στον ηγετικό πυρήνα του Οικονομικού Συμβουλίου του χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, ενός επιχειρηματικού συνδέσμου με 11.000 μέλη από ολόκληρη τη Γερμανία, η ορισμένου χρόνου έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη, δηλαδή ένα Grexit – όπως το επιθυμούσε ο υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και η συντριπτική πλειοψηφία των ομολόγων – θα ήταν η καλύτερη λύση.
Συγκεκριμένα υποστήριξε σε δηλώσεις του πως «η Ευρωζώνη χρειάζεται επιτέλους καθαρούς κανόνες για έξοδο κρατών από το κοινό νόμισμα καθώς και για μια διαδικασία κήρυξης κρατικής χρεοκοπίας» κι επομένως «αποδείχθηκε αντιπαραγωγική η μη εκχώρηση των σχετικών αρμοδιοτήτων σε κάποιο θεσμό των Βρυξελλών. «Σε αυτό το σημείο ο Σόιμπλε είχε δίκιο, όταν ζητούσε να αφαιρεθεί η άμεση πρόσβαση από την ελληνική πολιτική», συμπλήρωσε ο Στάιγκερ.
http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet