Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

AIXMEΣ ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤOYΣ ΒΑΡΟΝΟΥΣ, ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Αιχμές εναντίον όσων σκόπιμα εμποδίζουν την εξέλιξη της Νέας Δημοκρατίας αφήνει με συνέντευξη του στη διαδικτυακή σελίδα tovima.gr ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Παπαμιμίκος. Ο...
Α. Παπαμιμίκος αναφέρθηκε στα φέουδα που θεωρούν ότι έχουν κάποιοι εντός ΝΔ, αναγνωρίζει λάθη του, ωστόσο αιχμηρά σημειώνει πως το μεγαλύτερο λάθος (του) ήταν ότι αντί να συμβιβαστεί με την επετηρίδα και τα ‘‘ιερατεία’’ που έχουν καθιερώσει κάποιοι, θέλησε να ανοίξει το δρόμο για να έχουν οι νεότεροι ίσες ευκαιρίες, όπως χαρακτηριστικά λέει, για  να συμπληρώσει δεικτικά: «Δυστυχώς σ' αυτή την παράταξη κάποιοι εμποδίζουν σκόπιμα την εξέλιξη και μ' αυτό δε μπορούσα να συμβιβαστώ».

Σχετικά με την προσπάθεια για ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας, της οποίας εμφανίζεται υπέρμαχος, φωτογράφησε εκείνους που κατά τη γνώμη του υπονόμευσαν αυτή την προσπάθεια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως το εγχείρημα υπονομεύεται «από ανθρώπους που είχαν μάθει να βολεύονται σε μια συρρικνωμένη αλλά ελεγχόμενη Παράταξη, γιατί γνώριζαν πως από τη στιγμή που θα άνοιγαν οι πόρτες, θα είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τους μη ικανούς».Για το χώρο που πρέπει να κινείται ένα σύγχρονο κεντροδεξιό κόμμα: «Προσωπικά δούλεψα αμέτρητες ώρες για μια διαφορετική Νέα Δημοκρατία, με διαφορετική κουλτούρα και σύγχρονες διαφορετικές αντιλήψεις. Μια Νέα Δημοκρατία που θα είχε ζωτικό της χώρο το σύγχρονο μεταρρυθμιστικό Κέντρο. Αυτό ξεβόλεψε αρκετούς»αναφέρει και συνεχίζει: «Όμως νιώθω πραγματικά πολύ καλά με τον εαυτό μου, γιατί δεν έκανα πίσω ούτε μια στιγμή από εκείνες που έπρεπε να αναμετρηθώ με την παλιά νοοτροπία». Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά την υπόθεση του Συμφώνου Συμβίωσης, στο οποίο ο ίδιος είχε τοποθετηθεί υπέρ δύο χρόνια πριν κόντρα σε πολλούς εντός ΝΔ, οι περισσότεροι εκ των οποίων -σύμφωνα με τον ίδιο - οδήγησαν τη ΝΔ σε μία αμήχανη στάση, που εν τέλει εκφράστηκε με την απουσία τους από την ψηφοφορία αντί να υπερασπιστούν την άποψη τους, όποια και αν είναι. Ο ίδιος τονίζει ότι αντιλαμβάνεται την πολιτική διαφορετικά και να μην κρύβεται από την πραγματικότητα, γι' αυτό έχει «ορκισμένους εχθρούς και φανατικούς φίλους».

Στο ερώτημα για το αν θα παραιτηθεί επισημαίνει πως θα ανακοινώσει την απόφαση του μετά το πέρας του δεύτερου γύρου, τονίζοντας ότι γνωρίζει πότε να κλείνει τους κύκλους του. Τόνισε πάντως χαρακτηριστικά ότι «η πολιτική δεν είναι ένας αγώνας 100μ., αλλά ένας μαραθώνιος, όπου σε όλη τη διαδρομή θα βρεθείς αντιμέτωπος με όσα θέλουν να σε κάνουν να τα εγκαταλείψεις. Το στοίχημα είναι να τα κερδίσεις και εγώ δεν έχω μάθει να το βάζω κάτω». Αυτό που έχει ενδιαφέρον πάντως για το μέλλον, είναι η αποστροφή του ότι θα παραμείνει ενεργός στην πολιτική, και στα δρώμενα της «κεντροδεξιάς Παράταξης». 

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet