Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Βίντεο στο οποίο εμφανίζεται τζιχαντιστής να μιλά γαλλικά έδωσε χθες στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος,
εξαπολύοντας απειλές για επιθέσεις της οργάνωσης εναντίον της Δύσης, πριν, μαζί με άλλους τζιχαντιστές, προβούν στην εκτέλεση «αποστατών» και «κατασκόπων».
http://iwowapp.weebly.com/
Το εν λόγω μαγνητοσκοπημένο υλικό, το οποίο μεταφορτώθηκε σε ιστότοπους τζιχαντιστών, φαίνεται να παράχθηκε μετά τις βομβιστικές επιθέσεις της 13ης Νοεμβρίου στο Παρίσι που σκότωσαν 130 ανθρώπους, την ευθύνη των οποίων ανέλαβαν οι τζιχαντιστές. Όπως επισημαίνεται, το βίντεο -διάρκειας τουλάχιστον 8 λεπτών- μαγνητοσκοπήθηκε από υπηρεσία του ΙΚ στην επαρχία της Νινευής στο Ιράκ και παρουσιάζει πέντε νεαρούς άνδρες, γονατισμένους, ντυμένους με πορτοκαλί φόρμα, που χαρακτηρίζονται ως «κατάσκοποι» να ομολογούν μιλώντας στα αραβικά ότι προέβησαν σε ενέργειες εναντίον των τζιχανιστών, πριν δεχτούν σφαίρες στο κεφάλι.
Ο γαλλόφωνος τζιχαντιστής φαίνεται να φορά μια μάσκα χρώματος μπεζ, στρατιωτική στολή αγγαρείας και φέρει ένα πιστόλι. Κάτω από την μάσκα φαίνεται ότι έχει ξανθά μαλλιά.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει τις χώρες που συμμετέχουν στη δυτική συμμαχία υπό την ηγεσία των ΗΠΑ που μάχεται το ΙΚ στη Συρία και το Ιράκ «ανόητους εγκληματίες» και προειδοποιεί ότι δεν θα κατορθώσουν να συντρίψουν την οργάνωση.
Παράλληλα, απειλεί ότι το ΙΚ θα εξαπολύσει επιθέσεις που θα κάνουν την Δύση να ξεχάσει τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 ενάντια στις ΗΠΑ και σκότωσαν περίπου 3.000 ανθρώπους, αλλά και το μακελειό στο Παρίσι.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet