Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΜΕΛΟ

Έντονες αποδοκιμασίες δέχθηκαν από αγρότες ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελος, προσερχόμενοι στη...
Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης σε εκδήλωση του κόμματος.
Συγκεκριμένα, αγρότες μπήκαν στην αίθουσα όπου λάμβανε χώρα η εκδήλωση, απαιτώντας από τον κ. Φάμελο να πάρει πίσω τις δηλώσεις του τα περί ακροδεξιών στοιχείων. 


http://iwowapp.weebly.com/

Οι ίδιοι επισήμαναν ότι "συζήτηση με τα ΜΑΤ δε γίνεται". Προκλήθηκε ένταση, κάποιοι ήρθαν στα χέρια με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τελικά αποχώρησαν με αποδοκιμασίες.Για σήμερα, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεών τους, οι αγρότες αποφάσισαν αποκλεισμό των Μαλγάρων μεταξύ 16:00 - 20:00. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οδηγοί με νταλίκες σε ένδειξη συμπαράστασης στους αγρότες.
Ολιγόωρο "μπλόκο" πραγματοποίησαν αγρότες στη Βιάννο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αμιρά, από την οποία περνούσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Παναγιώτης Κουρουμπλής, που βρίσκεται στην Κρήτη για τα εγκαίνια του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην περιοχή.
Οι αγρότες, κρατώντας πανό, εξέφρασαν στον υπουργό τη διαμαρτυρία τους για το ασφαλιστικό, τόνισαν ότι θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και ζήτησαν από τον κ. Κουρουμπλή να μεταφέρει και αυτός στην κυβέρνηση τα αιτήματά τους.

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet