Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

pandelis
Καταρχάς τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του τραγουδιστή !
Μια σημαντική απώλεια μιας και ο άνθρωπος περαν της νεότητας του είχε πολλά ακόμα να δώσει στον καλλιτεχνικό χώρο !
Όμως παρα το θλιβερό του γεγονότος δεν μπορούμε να μην δούμε κάποια σημεία που για εμάς είναι μόνιμη έρευνα !
θα τα εκθέσω εδώ χωρίς να ενωσω με παλιες εξηγησεις μας και ερευνες και όσοι μας παρακολουθούν θα βγάλουν τα συμπεράσματα τους!
Πριν μέρες είχε δημιουργηθεί θέμα με τον Κ Παντελίδη όπου τα μμε και ιδίως το ίντερνετ του έκαναν φραστικές επιθέσεις …. είτε για το στίχο με τα κατεχόμενα είτε για άλλα πράγματα…παραθέτω σχόλιο …
Μια κοπέλα γράφει «τον γλωσοφαγανε τον άνθρωπο τα δημοσιογραφακια του κώλου, από την μια η ποιότητα των τραγουδιών του, από την άλλη τα λουλούδια στις πιστες, απ την παραλλη η «γκόμενα στα κατεχόμενα» τους πείραξε και τωρα θα χύσουν και μαύρο δάκρυ τα κοράκια. Καλό ταξίδι παλικάρι μου, ελαφρύ να ναι το χώμα που θα σε σκεπάσει.»
Την ίδια στιγμή …στον ίδιο συμπαντικο χρόνο και χώρο η ελληνική κυβέρνηση αποφασίζει να περάσει σε σκληρές αλλαγές έλεγχου του ελληνικού ίντερνετ …!
Εδω μπορείτε να δείτε δηλώσεις της είδησις …
Θέλουν να ελέγξουν και το διαδίκτυο – Επιβεβαιώνει η Όλγα Γεροβασίλη
Η είδηση του θανάτου του Κ Παντελίδη έχει μέσα αυτά τα στοιχεία και νούμερα ….
«Ο Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο, στις 08:20 σήμερα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού, όταν το εταιρικό Ι.Χ τύπου τζιπ που οδηγούσε, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες..»
Σκέψη …είναι όντος περίεργο εν καιρό που το σύστημα θέλει να ελέγξει την Ελευθερία του λόγου στο ίντερνετ.. αρα θέλει την κοινή γνώμη όσο μπορεί ΟΧΙ αντίθετη ..να συμβαίνει ένα ατύχημα γνωστού προσώπου ..όπου η συγκυρίες και τα άρθρα που κυκλοφορούν με τον θάνατο του να περιέχουν την πληροφορία ..ότι μπορεί να φταίει και το ίντερνετ που είχε κάνει τον τραγουδιστή να είναι αποσυντονισμενος και στεναχωρημένος!!
Ας δώσουμε πχ σημασία σε αυτό το φαινομενικά αθώο τουιταρισμα….για να κατανοήσουμε πως μπορεί η συνείδηση να επηρεαστεί…είτε χρησιμοποιώντας ένα τυχαίο γεγονός ..είτε δημιουργώντας πολλά «τυχαία» γεγονότα που εξυπηρετούν σκοπούς μέσα στην συνείδηση!!

IfvlWak

Τα νουμερα που παράγονται από την είδηση για κάποιους μπορεί να είναι απλα νούμερα…για εμάς όμως που έχουμε δείξει εκατοντάδες φορές πότε εμφανίζονται ….δεν είναι καθόλου τυχαία!
Δεν θέλω να υπονοησω κάτι … πολλές φορές τα σχέδια της «φύσης» ειναι το ίδιο διαβολικά με τα έργα των ανθρωπων! Πολλές φορές το «πεδίο» πραγματικότητας μας ..βοηθιέται προς κάποια κατεύθυνση από τον άρχοντα αυτού του κόσμου!
Αν κάποιο μεγάλο πνεύμα θέλει να σταματήσει την Ελευθερία του λόγου … μια Ελευθερία που είναι τεράστιας σημασίας για την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους…. τότε αυτό το πνεύμα είναι ικανό να δώσει εντολή να συμβούν φαινομενικά ασύνδετα γεγονότα ώστε ..εμείς οι άνθρωποι κάποια στιγμή να αποφανθούμε το ΟΚ… ας γίνει! Ίσως όμως και κάποιες στιγμές αυτές οι αποφάσεις από το μεγάλο πνεύμα να είναι εντολές να πράξουν οι άνθρωποι συγκεκριμένα πράγματα ώστε να δημιουργηθεί το ποθούμενο αποτέλεσμα!

Ας είναι ελαφρύ το χωμα που θα τον σκεπάσει !!
Πριν κλείσω να πω αν στο άμεσο μέλλον τα «τυχαία» συμβάντα που θα εξυπηρετούν την στέρηση ελευθέριας μας αρχίσουν να αυξάνουν τότε θα είμαστε ποιο σίγουροι για το τι έγινε σήμερα!
Συνήθως η στόχευση και η δήλωση για μελλοντικά γεγονότα…. εμποδίζουν τα όποια σχέδια αν υπάρχουν!
Stranger,,,
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 14¨50
ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΗΘΕΛΕ ΤΟΝ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΝΕΚΡΟ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ
http://www.star.gr/Pages/Lifestyle.aspx?art=136940&artTitle=makavria_farsa_nekros_o_pantelis_pantelidis
ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΙΣ 15¨10
Ο Παντελίδης ήταν ο καθρέφτης του Σφακιανάκη …λόγω ομοιότητας φωνής ..!
Κάποιοι πριν 4 χρόνια έλεγαν ότι είναι ο αντικαταστάτης ..
Χτες το πεδίο έδωσε σε είδηση οτι έφαγαν τον Σφακιανάκη (Ηλεκτρονικου εγκληματος) από την θέση που είχε δημιουργήσει ο ίδιος εδώ και είκοσι χρόνια!
Τώρα στο ίντερνετ υπάρχει αυτή η είδηση …
Οι fans του Νότη Σφακιανάκη αποχαιρετούν τον Παντελή Παντελίδη
Μην ξεχάσουμε ότι ο Παντελίδη πέραν από τραγουδιστής ήταν και ο νέος άνθρωπος που έκανε πράξη την χρηση του ίντερνετ και της επιτυχίας μέσα από αυτό!
Το να σκοτωθεί την μέρα που η κυβέρνηση αποφασίζει να φιμώσει το ίντερνετ ειναι μια απίστευτα μεγάλη σύμπτωση!!!!!
http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet