Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ...

Το Ισλαμικό Κράτος, δεν είναι μια απλή τρομοκρατική οργάνωση. Όπως έχουν...
δείξει τα δεδομένα, είναι η πιο πλούσια τρομοκρατική οργάνωση, που έχει πατήσει το πόδι της στον πλανήτη. Κατέχοντας εδάφη που περιέχουν πετρελαιοπηγές, οι τζιχαντιστές του ISIS απολαμβάνουν εδώ και αρκετό καιρό, χρηματικά ποσά που είναι αδιανόητα για τέτοιου είδους οργανώσεις.

http://iwowapp.weebly.com/

Όμως, δυστυχώς γι' αυτούς, κανείς δεν γίνεται να μείνει ανεπηρέαστος από την κατρακύλα που έχει διαγράψει η τιμή του πετρελαίου παγκοσμίως. Shell και BP προχώρησαν σε απολύσεις λόγω των συνεχώς μειούμενων τιμών του πετρελαίου.

Έτσι και το ISIS, σύμφωνα με έγγραφα που διέρρευσαν, αποφάσισε να περικόψει κατά 50% τους μισθούς των μαχητών του. Σύμφωνα με το αποκαλούμενο «υπουργείο Οικονομικών» των τζιχαντιστών «λόγω ειδικών συνθηκών που βιώνει το Ισλαμικό Κράτος αποφασίστηκε η μείωση των μισθών των μουτζαχεντίν, κατά το ήμισυ».

Αυτές οι «ειδικές συνθήκες» πιθανώς αναφέρονται στους συνεχόμενους βομβαρδισμούς των συριακών ενόπλων δυνάμεων στις πετρελαιοπηγές, αλλά και τις μειωμένες τιμές του πετρελαίου.

Οι ξένοι πολεμιστές του Ισλαμικού Κράτους, απολάμβαναν στο παρελθόν, το διπλάσιο μισθό από αυτόν των ντόπιων τζιχαντιστών, όμως τώρα επιβλήθηκε πολιτική λιτότητας και σε αυτούς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι τζιχαντιστές, πουλούσαν πετρέλαιο με τιμή περίπου 25-30 δολάρια το βαρέλι, σε ενδιάμεσους οι οποίοι το μεταπωλούσαν για 60-100 δολάρια το βαρέλι. Από τη στιγμή που το πετρέλαιο άρχισε να κατρακυλά και μέχρι τώρα που έχει φτάσει γύρω στα 30 δολάρια, οι τζιχαντιστές σαφώς και έχουν χάσει μεγάλο μέρος των κερδών τους. 

http://fimotro.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet