Στις δικτατορίες ανά τον κόσμο, κάθε διαφορετική φωνή, οποιοσδήποτε τολμά να πάει κόντρα στο καθεστώς αμέσως στοχοποιείται.
Του βάζουν μια ταμπέλα, τον κυνηγούν με κάθε τρόπο, τον λοιδορούν, τον χτυπούν μέχρι να πέσει. Ακόμη και ο λαός να ξεσηκωθεί ο δικτάτωρ και τα «σκυλιά» της εξουσίας αναλαμβάνουν δράση. Όλοι οι άλλοι είναι οι κακοί και μόνον εκείνοι είναι οι τίμιοι, οι σοφοί, οι καθαροί, οι έξυπνοι.
Την ίδια ακριβώς τακτική ακολουθεί και η… δημοκρατική δικτατορία της πρώτης φοράς Αριστεράς προκειμένου να κρατηθεί πάση θυσία στην εξουσία. 


http://iwowapp.weebly.com/


Τα παραδείγματα πολλά:
Οι αγρότες που διαδηλώνουν και είναι εξοργισμένοι είναι ακροδεξιοί. Ο Κατρούγκαλος τους χαρακτήρισε λαϊκιστές και ότι μπερδεύουν τη μαγκούρα με αυτή του Γκόρτσου. Ποιος τα είπε αυτά; Ο κύριος 12%; Ο «μαντηλάκιας» που από το ΚΚΕ και τους… αγώνες στα αμφιθέατρα κάθεται πάνω στα εκατομμύρια που μοιράζεται μια ομάδα εργατολόγων;
Συνώνυμα της λαμογιάς οι αγροτικοί συνεταιρισμοί, είπε ο υπουργός του Κολωνακίου. Έβαλε στο ίδιο τσουβάλι όλους τους αγρότες και τους χτυπάει. Γιατί δεν διαλύει π.χ. τις οργανώσεις των πρώην συντρόφων του στο ΠΑΣΟΚ;
Ο Αποστόλου μίλησε για μαύρη σελίδα στην ιστορία του αγροτικού κινήματος, κι όχι μαύρη σελίδα στην ιστορία της Αριστεράς. Ποιος, αυτός που δεν θα τον ήξερε ούτε o θυρωρός του αν δεν ήταν μπροστάρης στο κίνημα «δεν πληρώνω».
Ο Παππάς χαρακτηρίζει όλους τους καναλάρχες λαμόγια, συστήματα της διαπλοκής, διαπλεκόμενους και άλλα τέτοια. Δηλαδή όταν ο Παππάς (κι άλλοι πολλοί) ξημεροβραδιάζονταν στα γραφεία των εκδοτών και των καναλαρχών γιατί το έκανε; Μήπως έχει ξεχάσει και τους «χορηγούς» του ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και τώρα τους κάνει το βαρύ πεπόνι;
Βγαίνουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες στο δρόμο, η κυβέρνηση τους τσουβαλιάζει όλους μαζί και τους χαρακτηρίζει «γραβατάκηδες» θέλοντας έτσι να τους βάλει στο ράφι με τους πλούσιους. Ασχέτως αν μαζί με τον εκατομμυριούχο δικηγόρο ή γιατρό βρίσκονται και άνθρωποι που δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα.
Για την κυβέρνηση κάθε δημοσιογράφος επί της γης είναι λαμόγιο και πολεμά την «επανάσταση». Εκτός βεβαίως από της Αυγής και του Κόκκινου, άντε και ο… Βαξεβάνης. Όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες και διαπλεκόμενοι. Και κανείς δεν ρωτά. Τα μίντια του ΣΥΡΙΖΑ πώς ζουν; Πώς πληρώνουν μισθούς; Πόσα χρωστάνε και τι δάνεια έχουν; Ο Φίλης κάτι παραπάνω θα γνωρίζει.
Αντιδρούν στην αντισυνταγματική και φασιστική απόφαση με την οποία ο Παππάς ξαφνικά γίνεται καναλάρχης και τι κάνει η κυβέρνηση; Βάζει τις εφημερίδες της να στοχοποιούν τους αντιδρώντες χαρακτηρίζοντάς τους συνηγόρους της διαπλοκής. Η δημοσιογραφική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο να στοχοποιεί πολιτικούς αντιπάλους.
Υπάρχουν και πολλά ακόμη. Θυμάστε τι έκαναν με τον Στουρνάρα; Ο άνθρωπος του Σαμαρά και της τρόικας έλεγαν.
Θυμάστε τι έλεγαν για τον πρώην πρωθυπουργό ή τι λένε ακόμη για κάθε δεξιό που τολμά να μιλήσει για τη Χούντα; Τι έλεγαν για τη Μέρκελ, τον Γιούνκερ, τον Μοσκοβισί πριν πέσουν στα τέσσερα;
Είναι η λογική που λέει «Πας μη Συριζαίος… βάρβαρος». Αυτή είναι η λογική της καθεστωτικής κυβέρνησης του Αλέξη. Θα το τραβήξει μέχρι τέλους. Θα στοχοποιήσει πολιτικούς, κανάλια, επιχειρηματίες, ανθρώπους της αγοράς και κάθε άλλον που λειτουργεί διαφορετικά από την Αριστερά. Όλοι οι άλλοι είναι γερμανοτσολιάδες και οι αριστεροί πατριώτες. Μα από πότε; Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να βάζουν την κοινωνία απέναντί τους και να επιλέγουν ποιους θα έχουν μαζί τους; Και ποιοι το κάνουν αυτό; Οι τεμπέληδες, τα λαμόγια, αυτοί που έπαιζαν στο Χρηματιστήριο, που ήταν στο ΠΑΣΟΚ κι έβγαζαν πολλά λεφτά. Να κατηγορούν τους υπόλοιπους με αλαζονεία.
Είναι σίγουρο ότι θα έχουν πολύ κακό τέλος.
http://www.antinews.gr