Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Διαβάστε την ανακοίνωση: "Τις τελευταίες ημέρες είμαστε όλοι μάρτυρες μιας παλλαϊκής κοινωνικής εξέγερσης διαμαρτυρίας για το νομοσχέδιο που... προωθεί η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό.
Το σύνολο σχεδόν των εργαζομένων στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα αντιλαμβάνεται πλέον ευδιάκριτα ότι όλες οι εισφορές που πλήρωσαν επί χρόνια δεν θα έχουν καμία ανταπόδοση και κανένα αντίκρισμα, και ότι δημεύονται στην κυριολεξία όλα τα αποθεματικά και των υγιών Ταμείων, όπως τα δικά μας, στο όνομα μιας μελλοντικής υποτιθέμενης ευπρεπούς σύνταξης. 
http://iwowapp.weebly.com/

 Αποδεικνύεται επίσης πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όλος ο ξεπεσμός δεν θα μείνει εκεί και θα έχει συνέχεια. Έτσι εξηγείται και η ένταση με την οποία αντέδρασε σύσσωμη όλη η ελληνική κοινωνία. Εμείς οι εργαζόμενοι αστυνομικοί αισθανόμαστε και είμαστε κομμάτι της υγιούς κοινωνίας. Οι αγώνες των συμπολιτών μας είναι και δικοί μας αγώνες, γιατί γνωρίζουμε ότι στην πρωτοκαθεδρία των απωλειών και της επικειμένης ισοπέδωσης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων θα ανήκουμε και εμείς. Είναι εμφανές ότι το επικείμενο αυτό νομοσχέδιο, κατά τύπο φέρει τη λέξη φορολογικό, αφού στην ουσία είναι βάρβαρο εισπρακτικό και φορολογικό έως φτωχοποιήσεως 
 Το οργανωμένο συνδικαλιστικό κίνημα μετά την ιώβεια υπομονή που επέδειξε αντιλαμβάνεται πλέον ότι είναι μονόδρομος ο δρόμος του αγώνα. Σας καλούμε στην πανελλαδική ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών στην Πλατεία Κολοκοτρώνη (Παλιά Βουλή ) στην Αθήνα, στις 5 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16 :00. Η Παρουσία μας είναι πρόσθετη δύναμη για την επιβίωση μας!"

 
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet