Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤO-ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑΡΟ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Χωρίς τίτλο (29)
Συγκλονίζουν τα στοιχεία, όσο περνά η ώρα, για την συντριβή του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαιναν τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού.
Το ελικόπτερο φαίνεται πως προσέκρουσε σε λόφο. Σε βαθύ πένθος οι ένοπλες δυνάμεις. Ενώ είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό και του τρίτου μέλους του πληρώματος που επέβαινε  στο ελικόπτερο 212, συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για την πτώση του ελικοπτέρου.
Στο ελικόπτερο επέβαιναν τρεις αξιωματικοί. Το ΑΒ212 προσέκρουσε σε λόφο της νησίδας, η ουρά αποκολλήθηκε και τα υπόλοιπα τμήματα του ελικοπτέρου έπεσαν στη θάλασσα. Οι σοροί εντοπίστηκαν σε μεγάλη απόσταση, ενδεικτικό της σφοδρότητας της σύγκρουσης. Βατραχάνθρωποι και κομάντος ψάχνουν αυτήν την ώρα το κόκπιτ.
Δύο σοροί των αγνοούμενων αξιωματικών από το ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού που κατέπεσε τα ξημερώματα στην Κίναρο εντοπίστηκαν λίγο μετά τις 11 το πρωί στην ξηρά, ενώ αγνοείται ο τρίτος αξιωματικός.
Το πολεμικό ναυτικό θρηνεί άλλη μια φορά μια μαύρη μέρα, με την απώλεια τριών μάχημων αξιωματικών μας.
Ο υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ήταν ο κυβερνήτης του ελικοπτέρου, γεννήθηκε το 1979, είναι έγγαμος και έχει περισσότερες από 1.300 ώρες πτήσης στα ελικόπτερα.
Ο υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, ένας εκ των τριών χειριστών που επέβαιναν στο μοιραίο ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, ήταν ο συγκυβερνήτης, γεννήθηκε το 1982, είναι έγγαμος με δύο παιδιά.

Όπως αναφέρουν ανώτατοι αξιωματικοί του Πολεμικού Ναυτικού το ελικόπτερο φαίνεται πως τελικά προσέκρουσε σε λόφο της νησίδας Κίναρος. Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως οι λόγοι που προσέκρουσε το ελικόπτερο στον λόφο μένουν να αποσαφηνισθούν, αν δηλαδή υπήρξε ενδεχομένως κάποιο απότομο καθοδικό ρεύμα, αν υπήρξε λάθος χειρισμός, ή κάποιο άλλο σφάλμα του κινητήρα ή αν οι εντολές που είχε ήταν να πετάξει σε χαμηλότερο ύψος από ότι επιτρεπόταν, βάση της γεωγραφίας της περιοχής. ΔΕΙΤΕ το βίντεο :
Αξίζει να σημειωθεί πως όπως ανέφερε και ο Α/ΓΕΕΘΑ το τελευταίο στίγμα του ελικοπτέρου ήταν στα 390 πόδια (118 μέτρα) όταν το υψηλότερο σημείο στη νήσο Κίναρο είναι πάνω από 200μέτρα.
Σημειώνεται επίσης, πως πριν καλά καλά η Ελλάδα προλάβει να εντοπίσει τα συντρίμμια του ελικοπτέρου, που κατέπεσε στη νήσο Κίναρο, η Τουρκία προκαλεί απαγορεύοντας την προσέγγιση των σωστικών συνεργείων στην θαλάσσια περιοχή της συντριβής του ελικοπτέρου…
http://www.press-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet