Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ : OΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ - ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΑΘΗΝΑ...

Η Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γράφει ο γερμανικός Τύπος σχολιάζοντας ...την κάθοδο την αγροτών στην Αθήνα και τις κινητοποιήσεις που έχουν προγραμματίσει για το Σαββατοκύριακο.

Εκτός από της αγρότες, η κυβέρνηση των Αθηνών βρίσκεται αντιμέτωπη και με διπλό Grexit, επισημαίνουν γερμανικά δημοσιεύματα. Η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη  με μία έξοδό της από τη ζώνη του ευρώ, αλλά και την αποχώρησή της από την συνθήκη Σένγκεν εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης, αναφέρει το γερμανικό δίκτυο "news.de".

Die Zeit: Όλοι ενάντια στον Τσίπρα

H Αθήνα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, γράφει η γερμανική εφημερίδα "Die Zeit" σχολιάζοντας την "επέλαση" την αγροτών στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών σε νευραλγικά σημεία της χώρας πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες. Σε 68 περιοχές της Ελλάδας οι αγρότες έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα  και προσθέτει:

"Με τα τρακτέρ τους να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία σε κεντρικούς δρόμους, το Σαββατοκύριακο οι αγρότες σχεδιάζουν μία μεγάλη πορεία στην Αθήνα . Οι αγρότες είναι οργισμένοι με την κυβέρνηση των Αθηνών αλλά και τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα .

"Για τον πρωθυπουργό Τσίπρα , οι αγρότες είναι ένα από τους κλάδους που έχει να παλέψει. Όλοι διαδηλώνουν ενάντια στην μεταρρύθμιση που προωθεί η ελληνική κυβέρνηση για το συνταξιοδοτικό", υπογραμμίζει η εφημερίδα "Die Zeit".

Νews.de

Με διπλό Grexit απειλείται η Ελλάδα γράφει το γερμανικό δίκτυο "news.de" που επισημαίνει ότι,  η κυβέρνηση των Αθηνών δεν βρίσκεται μόνο αντιμέτωπη με τις κινητοποιήσεις πολλών κλάδων που διαμαρτύρονται ενάντια στη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού αλλά βρίσκεται αντιμέτωπη και με μία έξοδο της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ αλλά και με πιθανή αποχώρησή της από την Σένγκεν εξαιτίας της προσφυγικής κρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet