Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

prosopa
Αυτες ειναι φανερες εξουσιες οι οποιες εχουν οδηγησει την ελλάδα και την ανθρωποττα κατ επεκταση στο απολυτο μηδεν.
Η καθεμια στο δικο της κομματι, τραπεζες, τραπεζίτες, πολιτικοι και πολιτικά κόμματα, θρησκευτικοι ηγέτες, εχουν παιξει το πιο υπουλο παιχνιδι που θα μπορουσε να εφαρμοσει ο πιο διαβολικος και διεστραμενος νους.
Απο οποια κοινωνικη ταξη και να ειστε, κοιταξτε τις φωτογραφιες και σκεφτειτε ο καθενας ξεχωριστα τι του αναλογει γι αυτη τη καταντια.

Ειναι ανθρωποι που μοιαζουν σαν εσας σωματικά, αλλά στερουνται ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΗΘΟΥΣ, ΑΡΕΤΗΣ, ΣΥΜΠΟΝΙΑΣ για ολους εσας.
Επειδη ειναι σε υπηρεσια οπως και οι προηγούμενοι (χιτλερ, μουσολινι, αλαθητο του πάπα, μουσουλμανισμός, ρωμαίοι, αιγύπτιοι, κ.ά) ειναι αυτοι που φαινονται και φυσικα υπαρχουν και αλλοι που ειναι πισω απο αυτούς, με κορυφαίο ένα ον που δεν ζει στο φυσικο πεδιο, και μαλιστα, εκπροσωπείται από τη χώρα (ΚΙΝΑ) που έχει 200.000.000 στρατιώτες και θα παίξει σε αυτές τις μέρες το ρόλο της υπερδύναμης στον επερχόμενο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο
(“Λύσε τους τέσσερις αγγέλους που είναι δεμένοι στον μεγάλο ποταμό Ευφράτη. Και λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι, που ήσαν ετοιμασμένοι για την ώρα και την ημέρα και τον μήνα και τον χρόνο, για να θανατώσουν το ένα τρίτο των ανθρώπων. Και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού ήταν δυο μυριάδες μυριάδων· και άκουσα τον αριθμό τους” Αποκάλυψη 9:15,16.)

Όλα αυτά γίνονται γιατι τα πάντα από τη μεριά τους αποσκοπούν ΜΟΝΟ στο να ΑΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΟΥ (δημιουργική σκέψη).
Οι μέρες που ζει η ανθρωπότητα είναι ασύλληπτες. Ο καθένας από όλους εσάς είναι υποχρεωμένος πλεον να ενεργοποιήσει το νου του, να αναλύσει τα πάντα σε βάθος, χωρίς φανατισμούς, προκαταλήψεις και προσκολλήσεις.
Το μοναδικό όπλο που έχει πλέον η ανθρωπότητα ειναι να ελευθερώσει (επιστροφή στον αιθέρα) με την ενεργοποίηση του νου, χωρίς δεκανίκια και στημμένες εξουσίες από το μαύρο σύστημα, στηριζόμενος στις δικές του δυνάμεις και από ΔΙΑΣ (διαιρετικές σκέψεις) να μετατραπεί σε νου που έχει φτάσει στα επίπεδα του ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΖΕΥΣ (ανώτερος νους).
ΝΟΥΣ – ΔΙΑΣ
Φτάσαμε λοιπόν σε εκείνο το ύψιστο όργανο που είναι προικισμένο όλα τα όντα στο σύμπαν, και το οποίο ονομάζεται νους. και μπορει να δημιουργισει σκεψη [ολο το συμπαν ειναι μια δημιουργική σκέψη του Δημιουργού Θεού] Επομένως, όλα τα όντα που έχουν φτάσει σε αυτή την εξέλιξη, σε οποιοδήποτε πλανήτη και να εξελίσσονται, σε οποιοδήποτε ήλιο ή ομάδα ήλιων (αστερισμοί) και να εξελίσσονται, κατατάσσονται ΣΤΑ ΟΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ.
Όλες σας οι παγίδες, όλα τα ψέματα που ζείτε, όλες οι ψευδαισθήσεις που υπηρετείτε, όλα τα διπλά (ΔΙΑΣ), τριπλά, ή πολλαπλά πράγματα που αντιλαμβάνεστε, αρχίζουν και τελειώνουν στον εγκλωβισμένο νου σας. Αρχίζουν και τελειώνουν στον φυλακισμένο ΔΙΑ σας (νου). Από το νου σας μέχρι τώρα ούτε το 2% δεν έχετε ενεργοποιήσει. Όλο το υπόλοιπο 98% είναι ακυρωμένο.
Αυτό το 2% μπορεί να σας ξινίζει, αλλά όπως ακριβώς τα ζώα ότι βλέπουν ότι ακούνε, ό,τι οσφρίζονται, ό,τι αγγίζουν και ό,τι γεύονται, δεν κάνουν καμία επεξεργασία της πληροφορίας, απλά αυτά τα οποία αντιλήφτηκαν
Παραδείγματος χάρη, βλέποντας συνέχεια ένα ίδιο αφεντικό να τους ταΐζει, τον θεωρούν ότι αυτός είναι ο θεός τους, ‘Έτσι κι όλη η ανθρωπότητα κάνει ακριβώς το ίδιο.

Θεός σας είναι όποιος σας εχει ευχαριστήσει τις 5 αισθήσεις. Αν όντως αυτός που σας ταΐζει ή όχι είναι Θεός, δεν μπαίνετε σε καμία ανάλυση, σε καμία παρατήρηση, επεξεργασία, δεν διαισθάνεστε, δε βγάζετε πραγματικό πηλίκο,
Για όλα όσα σας κατακλύζουν σαν πληροφορίες ο νους σας δεν επεξεργάζεται, δεν αναλύει σχεδόν τίποτα, οπότε έχει ακυρωθεί η λειτουργία του και απλά δέχεται οποιαδήποτε πληροφορία σαν αληθινή.

Εκεί ακριβώς βρίσκεται η παγίδευση του νου σας και ο απόλυτος εγκλωβισμός της ανθρωπότητας.
Ο νους δια-χωρίζεται σε ανώτερο και κατώτερο. Ο κατώτερος νους είναι ο ΔΙΑΣ, ο διαιρετικός, είναι εκείνος ο όποιος οδηγεί το σώμα σας σε απομόνωση από την ολότητα του σύμπαντος. Είναι ο Δίας ο όποιος προσκολλάται σε «εγώ» σε επιθυμίες, σε θρησκευτικές και πολιτικές πεποιθήσεις, σε αθλητικές ομάδες, σεξουαλικές προτιμήσεις, σε πατρίδες, σε άπειρες διαιρετικές αντιλήψεις του.
Υπάρχει όμως ένας νους, που είναι ανώτερος (όσοι δεν το έχετε καταφέρει, πρέπει τάχιστα να τον ενεργοποιήσετε). Αυτός από διας – νους κατωτερος και διαιρετικος πρέπει οπωσδηποτε να μεταβληθει σε νου ολυμπιο – ζευς.
Ο ΖΕΥΣ είναι αυτός που κάνει τη ζεύξη του έξω εαυτού, δηλαδή του σώματος σας και της ύλης, όλα που είναι ορατά, με τα αόρατα, δηλαδή ψυχή – πνεύμα – Δημιουργός – Θεός.

Κι έτσι είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο ο νους σας, από Δίας – διαιρετικός να μεταβληθεί σε νου ο όποιος πλέον λέγεται Ολύμπιος – Ζευς.
Ο Ολύμπιος – Ζευς νους είναι αυτός που σας έχει αποκαλύψει τα πάντα, που σας έχει αποκαλύψει τόσες λεπτομέρειες για τη δική σας ζωή και σας έχει οδηγήσει στην απόλυτη αυτογνωσία.
Σας έχει αποκαλύψει γνώσεις για όλα τα βασίλεια που εξελίσσονται πάνω στο πλανήτη, σας έχει αποκαλύψει γνώσεις για τους άπειρους αστερισμούς και γαλαξίες, φτάνοντας μέχρι τον ίδιο τον Δημιουργό.
Ο Ολύμπιος – Ζευς νους έχει κατανοήσει ότι έχει ενώσει όλο το σύμπαν μέσα του, ότι όλα αυτά που σας βάζουν να ασχολείστε, έχουν έναν και μοναδικό σκοπό. Να σας παγιδεύσουν, να σας φυλακίσουν, να σας αποκρύψουν όλη την α-λήθεια, και στο τέλος ο νους σας να έχει καταλήξει να είναι ενεργοποιημένος μόνο κατά το 2% και να λειτουργείτε, αν και όντα με νοημοσύνη, όπως τα ζώα. Δηλαδη απλά ακολουθείτε τις εξουσίες, είτε τις φανερές είτε τις κρυφές.
Ο Νους σας είναι το μοναδικό σας όπλο που πρέπει άμεσα να πάρετε και να διαχειριστείτε μόνο εσείς.

Μέχρι σήμερα στην ανθρωπότητα, χωρίς καν να τα έχετε αντιληφθεί όλα αυτά, ο Μαυροψύχης με όλες του τα κολπα κα φυσικά με τα ανύπαρκτα χρήματα, ή τα δήθεν πολύτιμα μέταλλα, μοναδικό τους μέλημα ήταν να σας κατευθύνουν και το πέτυχαν μέχρι τώρα πολύ καλά, όπου ήθελαν.
Όμως, ακόμα και για μια σάρκωση κάποιος να σας εξασφαλίσει τη τροφή και στέγη, που αυτό σπάνια έχει συμβεί στην ιστορία, όπως πχ στην εποχή του Μωυσή, ακόμα και αυτό να έχει συμβεί, είναι ο νεκρός άρτος.
Μόνο αν ενεργοποιήσετε το νου σας, και ενωθειτε με τα ανώτερα πεδία του, παίρνετε τις απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα, όπως για το φυσικό σας θάνατο, αι οτιδήποτε συμβαίνει μέσα στο ορατό και αόρατο σύμπαν.
Αυτή η τροφή είναι ο ζωντανός άρτος .

Αυτό ο μόνος που θα μπορούσε να το πετύχει για εσάς τους ίδιους, είναι ο ίδιος σας ο εαυτός. Οποίες πληροφορίες χρησιμοποιήσει ο νους σας από αυτές που σας δίνει ο Μαυροψύχης με τις εξουσίες του, είναι παγίδες και μόνο παγίδες.
Σας είπαμε και πιο πάνω, ότι ένα από τα όπλα του Μαυροψύχη, είναι να μπερδεύει άπειρα ψέματα σε αλήθειες, όπως τη λέξη αγάπη που επικαλείται σε όλες τις μασονικές στοές του τρόμου και ολέθρου.

Φυσικά, μόνοι σας πρέπει να αντιληφτείτε πλέον ότι όταν μέσα από τέτοιας μορφής εξουσίες βγαίνουν μόνο από εκεί όλοι οι ηγέτες του πλανήτη, για ποια αγάπη διδάσκουν;
Αυτά και αλλά πολλά πρέπει να κάνετε εσείς οι ίδιοι. Εσείς οι ίδιοι να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας. Πρέπει εσείς να λειτουργήσετε το νου σας στα ανώτερα πεδία, και να είσαστε σίγουροι ότι θα σας αποκαλυφθούν τα πάντα. Εξάλλου ο μέγιστος διδάσκαλος Ιησούς Χριστός, σας το ‘χε πει ξεκάθαρα πριν 2.000 χρόνια, «ρωτήστε και θα μάθετε, ψάξτε και θα βρείτε».
Το νου σας μπορείτε να τον φανταστείτε μέχρι σήμερα σαν το πρόσωπό σας που το βλέπετε στον καθρέπτη. Γελάτε εσείς, γελάσει και το πρόσωπο στο καθρέπτη. Σηκώνετε τα μάτια σας και το πρόσωπο στο καθρέπτη κάνει το ίδιο. Κλαίτε και το πρόσωπο στο καθρέπτη κάνει το ίδιο. Δηλαδή με λίγα λόγια, ο εαυτός σας έχει ακυρωθεί τελείως. Ο πραγματικός σας εαυτός, δηλαδή το «είναι» σας που είναι έξω από τη γέννηση και τον θάνατο σας, την ώρα που μπήκε στο νοικιασμένο σας σώμα για να πάρει εμπειρίες, αυτόματα παγιδεύτηκε στον καθρέπτη του Μαυροψύχη. Με μια όμως διαφορά. Ότι χωρίς να το καταλάβετε, ό,τι σας δείχνει ο καθρέπτης κάνετε.
Αυτός ο καθρέπτης που εσείς εδώ και χιλιάδες χρόνια ακλουθείτε, έχει διαφορετικές φυλές, άρα και σεις είστε μια από τις διαφορετικές φυλές. Έχει διαφορετικές πατρίδες, όποτε και σεις είστε μια από τις διαφορετικές πατρίδες. Έχει διαφορετικές εξουσίες, πολιτικές, όποτε και σεις είστε ενταγμένοι σε κάποια πολιτική εξουσία
. Έχει διαφορετικές θρησκείες ή αθεΐα, όποτε και σεις ή είστε κάτι από τις θρησκείες, ή είστε άθεος. Έχει αγορά της τροφής σας και της στέγης σας μέσω της διακίνησης χρημάτων και πολύτιμων μετάλλων, όποτε και σεις αναγκαστικά το ακλουθείτε
. Έχει διαρκείς και μόνιμους πόλεμους μεταξύ των λαών, όποτε και σεις αναγκαστικά το ακολουθείτε. Έχει το αλάθητο του Πάπα, όποτε και σεις αναγκαστικά το ακολουθείτε
. Έχει τους νόμους του κράτους (αυτά τα φαιδρά – αστεία) περί δήθεν ισονομίας κλπ, όποτε κι εσείς τα ακολουθείτε. Οποία εφεύρεση με όπλα μαζικής καταστροφής κι αν βγουν, απλά τα αποδέχεστε και μάλιστα χαίρεστε αν εσείς που είστε σε μια συγκεκριμένη πατρίδα, με συγκεκριμένο θρήσκευμα, είστε κάτοχος αυτού του υπέρ-όπλου, που σε μια δεδομένη στιγμή θα σκοτώσετε εύκολα τα αλλά αδέλφια – εαυτούς σας, που δεν έχουν το συγκεκριμένο όπλο.
Τέλος, μπορεί να πιστεύετε ότι μπορεί ένας φωτισμένος άνθρωπος να έχει γράψει ένα ιερό βιβλίο δήθεν στο όνομα του Δημιουργού, που να σε παροτρύνει να σκοτώνεις άπιστους (αλλόθρησκους) χωρίς όριο.
Όλα αυτά, κάποια ακραία φανερά και κάποια ακραία κρυφά, να τα ακολουθείτε με ακρίβεια.
Αυτός είναι ο καθρέπτης που έχει παγιδεύσει το Νου σας.
Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι μόνο εσείς οι ίδιοι και κανένας άλλος, με συγκεκριμένη γνώση θα σας από-φυλακίσει, θα σας ελ-ευθερωσει από όλες αυτές τις απίστευτες επινοησεις του Μαυροψύχη.
Επομένως, αρχιζουμε να ξεκαθαριζουμε τα πράγματα εντελώς. Υπάρχει το ΠΝΕΥΜΑ, και όλοι έχετε κομμάτι πνεύμα, το οποίο βέβαια έχει ενσαρκωθεί μέσα στην ύλη, υπάρχει η ΨΥΧΗ, (ψυχος) που έχει μέσα της το Θεικο σπινθηρα (πνευμα) που έχετε όλοι σας, και προτού φτάσουμε στο σώμα σας, υπάρχει ο ενδιαμεσος κρικος που λέγεται «νους» και ενώνει την πνευματοψυχή σας με το σώμα σας.
Είπαμε ότι μόνο ο ανωτερος νους θα μπορεί να σας οδηγήσει στην επανενωση σας με τον Δημιουργό.
Υπάρχει σοβαρος λόγος να σας επαναλάβουμε για να κατανοήσετε με πολύ μεγάλη ακρίβεια, ότι μέσα στα εργαστηρια των δήθεν επιστημονων, που γίνονται πάσης μορφής ανοσιουργηματα – τερατουργηματα, και δημιουργούνται κλωνοι ή αλλιώς υβρίδια, ακόμα και άνθρωποι.
Όλα αυτά τα υβριδια – κλωνοι στερουνται θεικου σπινθηρα. Τετοια υβριδια υπάρχουν αρκετα αναμεσα σας. Αυτους πλέον θα μπορουσατε ευκολα να τους αναγνωρισετε. είναι αδιαφοροι για ο,τι εσείς παθαινετε. είναι αδιαφοροι στο να βοηθησουνε την ανθρωπότητα και τους ανθρωπους. Εχουν παγερο βλεμμα, εχουν κρυο αιμα, εχουν την οψη των ερπετων.
[Όλες αυτές τις αρνητικές ιδιότητες ή κάποιες από αυτές έχουν δυστυχώς για όλη την ανθρωπότητα όλες οι φανερές εξουσίες σας. Όσο για τις κρυφές εξουσίες, έχουν όλες τις αρνητικές ιδιότητες].
Επειδή όπως καταλαβαίνετε αυτές οι κατασκευες είναι εκτός δημιουργιας, και αναλογή είναι και η εξέλιξη τους (δεν υπαρχει καμια εξέλιξη για τα υβριδια – κλωνοι).
 http://kataklusmosnoe.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet