Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΡΟΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Thematrixincode99
Η σειρές που ακολουθεί το ματριξ μπορεί να είναι τυχαίες αλλά όχι και μη αντιλαμβανόμενες από παρατηρητές !

Ας πούμε ότι αν πέθανε ο Μήτσος και ταυτόχρονα η Ερατώ πληγώθηκε την Ώρα που η Όλγα ερωτεύτηκε …ότι θα μπορούσε να είναι ένα κλειδί εκκίνησης δημιουργίας μια νέας κατάστασης για το ματριξ!
Έχω ξαναπεί οτι ανάμεσα μας υπάρχουν άνθρωποι που μέσα τους κατοικούν ψυχές με μεγάλες ιδιαιτερότητες !
Μπορεί ο γείτονας μας να είναι ένας άνθρωπος κλειδί ..που την ώρα που πραγματικά θυμώνει να δίνει εντολή στο Ματριξ να καταγράψει τα επόμενα δευτερολεπτα σαν εντολές δημιουργίας …μπορεί η συμμαθήτρια μας την ώρα που αληθινά ονειρευεται να σβήνει πληροφορία από το ματριξ…Μπορεί εμείς οι ίδιοι όταν μιλάμε ανοικτοφωνα να δημιουργούμε με τον λόγο μας και να προσκαλούμε το μέλλον μας ανάλογα της θετικότητα η την αρνητικότητα των λόγων μας ..και ο ακροατής μας απέναντι να έχει μέσα του ένα φίλτρο ασφαλείας …ώστε να σβήνει τα λεγόμενα μας αν είναι πολύ αρνητικά για εμάς!
Το πως εξελίσσονται τα δήθεν τυχαία γεγονότα..όπως πχ ένας μεγάλος σεισμός…η ένας μετεωρίτης που δεν υπήρχε,…η ένα τσουναμι από το πουθενά…μια δολοφονία ενός σημαντικού προσώπου η ενας θάνατος …η ακόμα και ένα μεγάλο θαύμα ….έχει να κάνει με σκανδαλες αλληλουχίας μέσα στο ντόμινο της ύπαρξης!
Αν κάποιος ειχε την ικανότητα να γνωρίζει ποιος η τι είναι η γενεσιουργός αιτία θα μπορούσε σαν συνθέτης να σβήσει απλά μια νότα-σκανδάλη και να εμποδίσει ένα αυριανό γεγονός αλληλουχίας!
Βρισκόμαστε σε ανοικτό παράθυρο εντολών…όπου πολλά δισεκατομμύρια επιλογές θα μπορούσαν να οδηγούσαν σε αυτού το χρονικό παράθυρο σε ΞΑΦΝΙΚΟ γεγονός που μπορεί να αλλάξει την μέχρι σήμερα ροή….. μια ροή που η μεγαλύτερη μάζα-αριθμοί θα θεωρούσαν σαν λογική εξέλιξη!
Αντίμετρο και προστασία ; Γιατί να το γνωρίζεις ότι μπορεί να συμβεί αν κανείς δεν σου λέει πως να το αλλάξεις ..; Σου το έχω πει ότι η καθημερινή Νόρμα και συνήθεια διευκολύνει τον κεντρικό υπολογιστή στο να κάνει υπολογισμούς και να δημιουργία σμήνη αποτελεσμάτων που μπορεί να χρησιμοποιήσει!
Αν η δική σου στιγμή καθημερινότητας από συνήθεια ξαφνικά μετουσιωνόταν σε απροσδιοριστία τότε είναι σίγουρο ότι θα δημιουργούσες αστάθεια στο σμήνος!
Αν δηλαδή από αύριο … 4 εκατομμύρια Έλληνες απλά ήταν χαμογελαστοί και χαρούμενοι σε αντίθεση με τις υπόλοιπες σκοτεινές μέρες…τότε τα γεγονότα σε σμήνος θα άλλαζαν μια για πάντα !
Γνωρίζω ούτι σου φαίνονται περίεργα όλα αυτα …αλλα σκέψου με όλα όσα άλλα σε δίδαξε ο πολιτισμός σου …τι κατάφερες ουσιαστικά να αλλάξεις;
http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet