Όποιος ταξιδέψει στη Μάνη και περάσει από την Αρεόπολη θα δει στην κεντρική πλατεία την επιγραφή που αναφέρει ότι από εκεί ο Πετρόμπεης Μαυρομιχάλης κήρυξε την Επανάσταση του 1821 στις 16 Μαρτίου.

Λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω, στο παραλιακό Νέο Οίτυλο, ένας άλλος «επαναστάτης» ο.. Πετρόμπεης Καραμανλής φαίνεται ότι κήρυξε την… επανάσταση της Δεξιάς. Παρέα με πολλούς φίλους, και έχοντας στο τραπέζι καμιά 10αριά κιλά κωλοχτύπες, μπαρμπούνια, χταπόδια και πολύ τσιπουράκι, ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ περνούσε καλά το τριήμερο των Αποκριών. Επειδή προφανώς εκείνη η περίοδος είναι η καλύτερη για μασκαράδες, φαίνεται να έδωσε το πράσινο φως για τη δημιουργία ενός «δεξιού» κόμματος στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.
Μπορεί τις κωλοχτύπες και τα υπόλοιπα θαλασσινά να τα χώνεψε εύκολα σ’ αυτήν την εκδρομή του (συνηθισμένος είναι άλλωστε να κόβει βόλτες μακριά από το Μαξίμου), αλλά φαίνεται ότι δεν μπορεί να χωνέψει με τίποτε ότι πια το κόμμα δεν του ανήκει. Ότι οι Νεοδημοκράτες τον έχουν διώξει εδώ και χρόνια και ότι πλέον οι αποφάσεις που λαμβάνονται δεν αποτελούν ή τουλάχιστον δεν πρέπει να αποτελούν, αντικείμενο τραπεζιών με κοψίδια στα Μεσόγεια ή με ψαρικά στη Μάνη.
Ο Κ. Καραμανλής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δώσει το πράσινο φως για τη δημιουργία του κόμματος για το οποίο σας έχει ενημερώσει το Antinews. Φαίνεται ότι οι επικεφαλής του νέου εγχειρήματος που θα σκάσει μύτη σύντομα ήρθαν σε συνεννόηση με τον πρώην πρωθυπουργό και τον συμβουλεύτηκαν για να προχωρήσουν. Γνωστοί Καραμανλικοί άλλωστε όπως ο Καπερνάρος ή ο Ζώης ή ακόμη και ο Καρατζαφέρης και ο Μπαλτάκος που βεβαίως έχει «γείρει» προς τα άκρα δεξιά για να μαζέψει και από εκεί ψήφους.
Στην εξίσωση αυτή θα πρέπει να μπει και ο Πάνος Καμμένος ο οποίος σε λίγο θα είναι «απόβλητος» από την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο Πανούλης βρίζει τον Σαμαρά και εκθειάζει τον Καραμανλή περιμένοντας προφανώς πότε οι «πατριώτες» θα κάνουν το κόμμα για να μπει κι αυτός. Θα είναι βεβαίως τέτοια η ξεφτίλα όσων αποδεχθούν μέσα στο νέο κόμμα τον Καμμένο που δεν θα έχει προηγούμενο. Αλλά τι να περιμένει κανείς από τυχοδιώκτες…
Ένα από τα φαντάσματα της δεξιάς, τελειωμένος εδώ και χρόνια πολιτικός ο οποίος έχει και κάποιες κατηγορίες στην πλάτη του, ο Γ. Καρατζαφέρη έδωσε συνέντευξη και είπε ότι πρέπει να φτιαχτεί… ο ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς. Είπε επίσης ότι ευπρόσδεκτος είναι και όποιος πιστεύει στο «πατρίς, θρησκεία, οικογένεια». Έτσι μπράβο παιδιά, να αποκαλύπτεστε σιγά – σιγά. Πάρτε και τους Χρυσαυγίτες μαζί, γιατί όχι; Και αυτό το «ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς» ποιος το σκέφτηκε; Ο… Καραμανλής που έχει και αγαστή σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ της αριστεράς; Και τι σημαίνει ΣΥΡΙΖΑ της δεξιάς; Να φτιάξουμε ένα κόμμα που θα έρθει με ψέματα να αρπάξει την εξουσία; Να βρούμε και έναν ψεύτη, ανίκανο, αμόρφωτο ηγέτη να τον βάλουμε μπροστά; Να είναι λαοπλάνος και να πουλάει ψεύτικο πατριωτισμό; Αυτά θέλουνε από το νέο δεξιό κόμμα; Να λείπει καλύτερα. Αν αυτό είναι το όραμα όσων σκέφτονται να «αναστήσουν» τη δεξιά παράταξη επειδή δεν τους αρέσει η ΝΔ, τότε πάει, ο Αλέξης θα κυριαρχεί για πολλά χρόνια.
Δεν σας αρέσει βρε παιδιά ο Μητσοτάκης που μόλις πριν από μερικούς μήνες εκλέξατε; Εντάξει, κι εμάς δεν μας αρέσει γιατί μοιάζει με τον… Ζαμπούνη της πολιτικής. Έχει τον ΣΥΡΙΖΑ με το «σεις και το σας», κάνει αντιπολίτευση με τα μάτια και περιμένει πότε θα πέσει μόνος του ο Τσίπρας όταν η χώρα ολόκληρη διαλύεται. Αν δεν μπορεί, λοιπόν, να αλλάξει ο Μητσοτάκης αλλάξτε τον αλλά μην διαλύετε τη Νέα Δημοκρατία, τη μοναδική ελπίδα να ξεβρομίσει ο τόπος από την Συριζίλα.
Βρείτε άλλον ηγέτη να σώσει και το κόμμα και την πατρίδα. Αλλά μην προδίδετε τις ελπίδες όσων πιστεύουν ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στον τόπο. Άλλωστε, οι προσωπικές στρατηγικές, οι προσωπικές πίκρες και τα εγωιστικά παιχνιδάκια κάποιων που σώνει και καλά θέλουν να γίνουν βουλευτές, υπουργοί ή και ηγέτες της δεξιάς δεν χωράνε σ’ αυτή την κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα.

http://iwowapp.weebly.com/

Κάποιοι βάζουν τον εαυτούλη τους πάνω από τη χώρα και την ίδια στιγμή πουλάνε πατριωτισμό για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι πατριδοκάπηλοι που εμφανίζονται σαν σωτήρες την ίδια στιγμή που τους έχει αποκλείσει ο ίδιος ο λαός; Θα σώσει την Ελλάδα ο Καρατζαφέρης, ο Μπαλτάκος, ο Καπερνάρος, ο Ζώης, η Ξουλίδου και ο Πανούλης; Έλεος, πείτε μας από τώρα να βγάλουμε διαβατήριο να αλλάξουμε χώρα.
Και κάτι τελευταίο. Κάποτε ο Καραμανλής πρέπει να καταλάβει ότι μπορεί να περνά τη ζωή του όπως θέλει. Με τουρισμό διαρκείας, με φιλαράκια και τσίπουρα, με κωλοχτύπες και αστακούς, με κοκορέτσια και παϊδάκια. Δικαίωμά του και είναι μάγκας που το κατάφερε.
Δεν έχει δικαίωμα, όμως, να κρατά σε ομηρεία τη δεξιά παράταξη. Ας την αφήσει ήσυχη μπας και βρει το δρόμο μόνη της.
Άλλωστε, όπως η ιστορία έχει αποδείξει, την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς.
http://www.antinews.gr