Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ : ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ…ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !

germaniki-vouli
Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που βγήκε στο διαδίχτυο αποκαλύπτει την γνωστή Γερμανίδα βουλευτίνα των Πρασίνων, Κλοντια Ρουθ,
την ώρα που στο βήμα μιλούσε η καγκελάριος Μέρκελ να παίρνει το φακελάκι με την δόση της από το γνωστό ναρκωτικό «crystal meth».
Για όσους δεν γνωρίζουν η «κρίσταλ μεθ» είναι η συντετμημένη ονομασία της κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης. Είναι μια μορφή του ναρκωτικού μεθαμφεταμίνη.

Διαβάζοντας μαθαίνουμε πως η μεθαμφεταμίνη είναι ένα ναρκωτικό χρώματος λευκού σε κρυσταλλική μορφή. Οι χρήστες το παίρνουν είτε σνιφάροντάς το, (εισπνέοντάς το από τη μύτη) ή καπνίζοντάς το ή παίρνοντάς το με ένεση. Μερικοί το παίρνουν ακόμη και από το στόμα, αλλά όλοι αναπτύσσουν μια ισχυρή επιθυμία να συνεχίσουν να το παίρνουν επειδή το ναρκωτικό δημιουργεί μια ψεύτικη αίσθηση ευτυχίας και ευημερίας – ένα φτιάξιμο (ισχυρό συναίσθημα) αυτοπεποίθησης, 

http://iwowapp.weebly.com/

υπερκινητικότητας και ενέργειας. Επίσης, μειώνει την όρεξη. Την πρώτη φορά που το παίρνει κανείς μπορεί να νιώσει κάποια ευχαρίστηση, αλλά από την αρχή η μεθαμφεταμίνη αρχίζει να καταστρέφει τη ζωή του χρήστη.
Αυτοί αποφασίζουν για τις τύχες μας για την πορεία της χώρας μας και μας προβάλλουν τα πρότυπα τους για τον λαό μας. Αλλοίμονο μας!
Ξυπνήστε!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet