Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΡΕΛΟ

anas6

Ξεκαθαρίζω από την αρχή .. για να αποφύγω μεγάλη επίθεση από «οπαδούς» συγκεκριμένου ερευνητή… Πρώτον σαν άνθρωπος ποτέ δεν με νοιάζει ποιος είναι ο άλλος ώστε να αλλάζει η συμπεριφορά μου…
Δεύτερο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λιακοπουλο…Κάνει καλά την δουλεία του και αυτό εμένα δεν με ενοχλεί! Τρίτο δεν έχω σκοπό να θίξω άλλη ιστοσελίδα… 6 χρόνια τώρα δεν το έχω κάνει …αν και γνωρίζω για το 90% από αυτές που κοροϊδεύουν τον κόσμο!..Οι μόνες φορές που στράφηκα κατά σελίδων ειναι ,…όταν πλέον η επίθεση εναντίων μου είχε ξεπεράσει καθε όριο!
Πάμε τώρα..κυκλοφορεί μια φώτο που δείχνει την Μερκελ να έχει κάνει selfie με έναν τρομοκράτη…τον Νατζίμπ Λαχραουί….και έρχεται το prison planet δείχνοντας κάποιες + φώτο να δηλώσει ότι όλα είναι παρεξήγηση ..και είναι όλα θέμα ομοιότητας!!
Παραθέτω το κείμενο και της φώτο του Prisonplanet…
…»Λύθηκε το μυστήριο της παρεξηγημένης selfie με την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ. Ο άνδρας που είναι στην φωτογραφία ονομάζεται Anas Modamani, και είπε για το περιστατικό: «Αν δεν ήταν τόσο ενοχλητικό, θα ήταν για γέλια».
Ο συγκεκριμένος άνδρας μοιάζει πολύ με τον βομβιστή των Βρυξελλών, Νατζίμ Λαχραουί, και έτσι δημιουργήθηκε παρεξήγηση. Ο 19χρονος Σύριος πρόσφυγας δήλωσε πολύ ενοχλημένος για το ότι τον συσχέτισαν με ένα τρομοκράτη. Ο Anas Modamani, έφυγε από την Δαμασκό και έφτασε στη Γερμανία τον Σεπτέμβριο του 2015. Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα είχε ξεσπάσει θύελλα αντιδράσεων καθώς όλοι πίστευαν πως η Άνγκελα Μέρκελ είχε βγει φωτογραφία με τον τρομοκράτη Λαχραουί, ο οποίος όμως αποδείχτηκε πως ήταν ο 19χρονος Σύριος Anas Modamani….»
Και οι φώτο ….

anas6


anas1


anas3

Που έχω το θέμα λοιπόν… αν και το παραπάνω κείμενο κάπως με κάνει να νοιώθω αμήχανα μιας και μιλάει για κάποιον που μοιάζει …και όλα αυτά τα δηλώνει ο ίδιος …αλλά δεν βλέπω πουθενά κάποια παραπομπη που τα έχει δηλώσει… δεν θα ασχοληθώ…ας πούμε ότι είναι έτσι !

Αυτό που θέλω να επισημάνω και να κάνω και κάποιους στο prisonplanet να ελέγξουν …είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο με τις φώτο …είναι απλά … ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΕΔΙΟΥ…..
Δηλαδή αυτό το άρθρο..ηθελημένα η όχι ..χρησιμοποιώντας της συγκεκριμένες φώτο…είναι δικός τους κώδικας!
Δεν τον έχω σπάσει….θα το κάνω….αλλά ξανά λέω χωρίς κανένα απολύτως σκοπό να προσβάλω …να κοιτάξουν οι συνάδελφοι η ο Λιακοπουλος..τον τρόπο που αυτή η είδηση έφτασε σε αυτούς…με ποιον τρόπο τους δόθηκαν οι φώτο… αν μόνο ένα παλικάρι πχ του ήρθε έμπνευση να το κάνει … να το ρωτήσουν τι άλλο είδε ..που το είδε..πως το είδε …τι άλλο σκέφθηκε …κοκ κοκ..Το μυαλό τώρα τεράστιο … ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΜΩΣ!! Ψαχτειτε πως σας ήρθε αυτό το άρθρο…. ακόμα και αν νομίζετε ότι απλά το σκεφθήκατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αυτα … και ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ…ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΣΗ !
Ελπίζω να μην μου τα κάνετε τσουρέκια όσοι δεν κατανοείται, ότι μπορούσε να ειπωθεί ..γράφθηκε!
Μια selfie σε εξωτερικό χωρο με την καγκελάριο….Μια selfie και στον εσωτερικό χώρο μήπως και δεν έπιασε η πρώτη…με την καγκελάριο…ένας πρόσφυγας; Δίπλα στο προσωπικό ασφαλείας; ….Με την καγκελαριοοοοοο; Και μοιάζει με τον τρομοκράτη σαν σωσίας….. πως πλησίασε τότε; Και μάλιστα δυο φορές;…Του ζήτησαν ταυτοτητα;….ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ…..ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΑΤΕ ΣΑΝ ΕΙΔΗΣΗ; ΨΑΧΤΕ ΠΟΙΟΣ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΑΛΑ!…
,,,Και πάνω από όλα τη κώδικα περάσατε άθελα σας στο πεδίο!!
ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ PRISON
Stranger….
http://katohika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet