Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ

Putin-islam-world-war-3-700x350


Ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τους Ιλλουμινάτι, περιγράφοντας την καταστροφή από την πιο φευγαλέα οργάνωση του κόσμου ως την «πιο σημαντική κληρονομιά» ,
και σύμφωνα με πηγές του Κρεμλίνου, κατανοεί τον ρόλο του Ισλάμ στο σχέδιο των Iλλουμινάτι, που θέλουν να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Στη Ρωσία υπάρχει ένα παλιό ρητό που μεταφράζεται περίπου σε “Αν δεν καταλαβαίνετε το παρελθόν, δεν θα μπορείτε να κατανοήσετε το παρόν, ή να διαμορφώσετε το μέλλον”.Ο Πούτιν ζει με αυτό το ρητό. Σύμφωνα με πηγές μελετάει την ιστορία των Iλλουμινάτι ώστε να μπορεί να καταλάβει τα σχέδιά τους και να καταστρέψει την επεμβατική οργάνωση.
Ο Albert Pike που ήταν κορυφαίος Ιλουμινάτι,στην πρόβλεψή του για τους τρεις παγκοσμίους πολέμους το1880, είχε δηλώσει ανοιχτά ότι το Ισλάμ θα είναι το κεντρικό στοιχείο στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο, και ότι οι Ιλλουμινάτι θα οδηγήσουν το Ισλάμ σε άμεση αντιπαράθεση με τη Δύση.
Ζούμε στις μέρες μας,τη νέα παγκόσμια τάξη που μεταχειρίζεται το Ισλάμ για να υποθάλψουν μια κρίση, και να φέρουν τη σύγκρουση των πολιτισμών. Ας μη γελιόμαστε,οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποιούν το Ισλάμ για να πετύχουν τους στόχους τους.
Σύμφωνα με τους στενούς φίλους του Πούτιν, πιστεύει ότι η επιστολή του Albert Pike,που έγραψε ένα γράμμα σε ένα φίλο του,το 1871 περιγρλαφει με λεπτομέρειες αυτά που θα συμβούν κατά τη διάρκεια του 3ου παγκοσμίου πολέμου.
Αυτή η περιβόητη επιστολή/προσχέδιο, του Albert Pike καταγράφει όπως λέγετε το στρατιωτικό πρόγραμμα που θα χρειαστεί τουλάχιστον 100 χρόνια μέχρι να φτάσει η ημέρα να εμφανίσουν τον αρχηγό τους βασιλιά-Δεσπότη όλου του κόσμου,και να επιβάλλουν την παγκόσμια δικτατορία πάνω σε ότι θα έχει απομείνει από το ανθρώπινο γένος.
Ο Pike φαίνεται να δείχνει μια συνωμοσία για να ξεκινήσει ο πόλεμος, έτσι ώστε ο Αντίχριστος να μπορεί να ανέλθει προς τη θέση του ,ως κυβερνήτης του κόσμου.
Αναφέρεται λεπτομερώς στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους με την πτώση του Τσάρου στον 1ο Παγκόσμιο πόλεμο και την επιβολή του κομμουνιστικού-αθε’ι’στικού καθεστώτος στην ΕΣΣΔ.Ενώ ο 2ος παγκόσμιος πόλεμος έγινε για την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ.
Στον 3ο παγκόσμιο πόλεμο το κεντρικό στοιχείο θα είναι το Ισλάμ για την πτώση της Δύσης.
Το Ισλάμ στη συνέχεια θα αποδεκατιστεί από μόνο του, επιτρέποντας τη νέα θρησκεία του Σατανισμού να εξαπλωθεί στη γη. Όλοι οι μουσουλμάνοι θα πέσουν σε αυτό το σύστημα.
Το Ισλάμ χρησιμοποιείται από τους Ιλουμινάτι σαν εργαλείο για την καταστροφή της Δύσης.Για την καταστροφή των Δίδυμων πύργων στη Νέα Υόρκη το 2001 κατηγόρησαν τους μουσουλμάνους.
Το Ισλάμ ήταν η θρησκεία που χρησιμοποιήθηκε για να υποθάλψει την κρίση.
Και όπως όλοι γνωρίζουμε, από εκείνο το σημείο τα πράγματα έχουν χειροτερέψει.
Ποιός είναι ο κοινός παράγοντας κάθε φορά που βλέπετε μια κρίση;
Ποιος είναι πίσω από αυτό;
Το Ισλάμ.
Με αυτό δημιούργησαν την κρίση των Μεταναστών και αυτό χρησιμοποιούν για τα τρομοκρατικά κτυπήματα.Οι Ιλουμινάτι θέλουν να διαμορφώσουν το μέλλον μας.θα τα καταφέρουν;
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ yournewswire.com :Corfiatiko.blogspot.com
greek1.blogspot.com
Μόσχα: Να «τελειώσουμε» όλους τους ισλαμιστές
Όπως αναφέρει εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, μετά την ήττα του Ισλαμικού Κράτους…
στην ελληνική Παλμύρα η κατάσταση στην Συρία έχει αλλάξει τόσο «που μας δίνει την δυνατότητα να ξεμπερδεύουμε με το ΙΚ»
Βέβαια οι παγκοσμιοποιητές της Ουάσινγκτον που οργάνωσαν, εκπαίδευσαν και εξόπλισαν τους τζιχαντιστές, «εξακολουθούν να βλέπουν την Ρωσία ως εχθρό στη Συρία την ώρα έχουμε την ευκαιρία μαζί να τελειώσουμε τους τζιχαντιστές μια για πάντα» πρόσθεσε ο αξιωματούχος.
Τέλος χαρακτήρισε ως «υποχρεωτική» την συμμετοχή των Κούρδων στον επόμενο γύρο των διαπραγματεύσεων για την Συρία, γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στην Τουρκία.
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet