Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

BLOOMBERG: ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

Οι διαπραγματεύσεις για την ελληνική αξιολόγηση είναι πιθανό να κρατήσουν...
ακόμα και μήνες με τις συζητήσεις να διαρκούν μέχρι και το καλοκαίρι, όταν η χώρα θα κληθεί να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό του χρέους της.

Τα παραπάνω αναφέρει σε νέο δημοσίευμά του για την χώρα μας το Bloomberg. Σύμφωνα με το πρακτορείο, ενώ οι αναλυτές αναμένουν τελικά να βρεθεί σύντομα μια λύση, η συζήτηση θα μπορούσε να διαρκέσει ακόμα και μήνες, δημιουργώντας μεγαλύτερη αστάθεια στη χώρα.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Βάλντις Ντομπρόβσκις δήλωσε την περασμένη Δευτέρα ότι εάν η ελληνική κυβέρνηση κάνει μερικά βήματα προκειμένου να πετύχει τους δημοσιονομικούς της στόχους, τότε η ύπαρξη συμφωνίας μπορεί αν αποτελέσει θέμα μόνο μερικών εβδομάδων.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί δήλωσε ότι η συνέχιση της συμμετοχής του ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα είναι «καθοριστική».

Την ίδια ώρα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μιλώντας στην γερμανική τηλεόραση υποστήριξε ότι η Ελλάδα πρέπει να κάνει περισσότερα, ενώ επανέλαβε την άποψή του ότι δεν υπάρχει καμία ανάγκη για ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.


http://iwowapp.weebly.com/

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας Κλάους Ρέγκλινγκ ανέφερε πως οι μεταρρυθμίσεις μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα να κάνει βιώσιμο το χρέος της, χωρίς «κουρέματα», προτρέποντας επίσης τη χώρα να αντιμετωπίσει το ζήτημα της προσφυγικής κρίσης.

Ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ ανέφερε ότι ελπίζει να υπάρξει συμφωνία μέχρι τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 22 Απριλίου ή αλλιώς στην επόμενη στις 24 Μαΐου. Μέχρι τότε, η πίεση θα αυξάνεται για την Ελλάδα καθώς θα πρέπει να αποπληρώσει 650 εκατ. ευρώ στο ΔΝΤ τον Ιούνιο και περίπου 2,3 δισ. ευρώ στην ΕΚΤ στις 20 Ιουλίου., σχολιάζει το Bloomberg.


  newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet