Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

ΠΟΣΑ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΗΣ MONSANTO ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ;

monsanto
Με μια υποκριτική απόφαση το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και αφού επέλεξε τη σολομώντεια λύση, έδωσε θετική ψήφο προκειμένου να πάρει άδεια για ακόμα 7 έτη το πιθανώς καρκινογόνο,
σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ζιζανιοκτόνο glyphosate.
Το Glyphosate είναι η πιο διαδεδομένη ουσία στη σύσταση των ζιζανιοκτόνων παγκοσμίως. Νέα στοιχεία της Greenpeace το καθιστούν ύποπτο για τερατογενέσεις, γενετικές μεταλλάξεις και ευρεία καταστροφή της χλωρίδας.
Πρόκειται για σολομώντεια λύση, αφού το ΕΚ απλώς έκοψε στο μισό την πρόταση της Κομισιόν για ανανέωση της άδειας για 15 χρόνια, μετά από τροπολογία που κατέθεσε η μεγαλύτερη πολιτική ομάδα του ευρωκοινοβουλίου, το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

http://iwowapp.weebly.com/Και πρόκειται για υποκριτική απόφαση αφού σύμφωνα με τον ίδιο το δελτίο Τύπου του ΕΚ: «Εφόσον το ζιζανιοκτόνο glyphosate θεωρείται ακόμη ύποπτο για καρκινογένεση και εμφάνιση διαταραχών του ενδοκρινικού συστήματος, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να ανανεώσει την άδεια κυκλοφορίας του στην αγορά μόνο για επαγγελματική χρήση και μόνο για 7 έτη και όχι για 15 όπως έχει προταθεί».

lemonia

Τι μας λέει με απλά λόγια το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο; 
http://katohika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet