Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ..ΣΗΜΕΙΩΜΑ !!

 

"Μάνα, πατέρα, συγνώμη φεύγω και θα σας βλέπω από ψηλά", έγραφε στο σημείωμα που είχε πάνω του ο 19χρονος που βρέθηκε, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, κρεμασμένος από μια χαρουπιά σε ορεινή περιοχή Νότια των Μουρνιών Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, ο 19χρονος αυτόχειρας,γιός γνωστής γιατρού των Χανίων, είχε φύγει από το σπίτι του πριν απο ένα μήνα, αφήνοντας ένα σημείωμα στο οποίο ανέφερε ότι πηγαίνει ταξίδι.

Ωστόσο στις 9 Αυγούστου και καθώς δεν έδινε σημεία ζωής, οι οικείοι του δήλωσαν την εξαφάνισή του στις αρχές.

Δυστυχώς το κρεμασμένο πτώμα που αντίκρυσε ένας βοσκός στον βοσκότοπό του, πίσω από το Νοσοκομείο Χανίων στις Μουρνιές, έδωσε με τον πιο τραγικό τρόπο την απάντηση στις ανησυχίες της οικογένειάς του.

Ο βοσκός ειδοποίησε σοκαρισμένος τις αρχές που έσπευσαν στο σημείο και ξεκρέμασαν το άψυχο σώμα του νεαρού από το δέντρο.

Σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, το πτώμα του 19χρονου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων ενώ αμέσως κλήθηκε ο ιατροδικαστής Σταμάτης Μπελιβάνης για να κάνει τη νεκροψία - νεκροτομή.

http://www.protothema.gr

ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ!!!



Σάλος έχει προκληθεί στην Γαλλία για ένα νέο βιβλίο που εξέδωσαν δύο δημοσιογράφοι της εφημερίδας "Le Monde" με τίτλο "Ο Σαρκοζί με σκότωσε", όπου 30 επώνυμοι αλλά και ανώνυμοι εξιστορούν πώς η καριέρα τους καταστράφηκε εξαιτίας του Γάλλου προέδρου ή του περιβάλλοντός του.

"TEΡΜΑ ΣΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ"

  
 
«Τέρμα στη συναίνεση, πάμε για εκλογές»
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος στην πρώτη του συνέντευξη στο Newpost.gr μιλάει για την συναίνεση που επιτεύχθηκε στο θέμα της Παιδείας και τονίζει οτι με αυτή τη λογική θα έπρεπε να λειτουργεί το πολιτικό σύστημα στα μεγάλα θέματα του τόπου. Η συναίνεση ούτε ζητείται ούτε παραχωρείται αλλά προετοιμάζεται ως κλίμα αναφέρει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίαςκυβέρνηση έχασε αυτή την ευκαιρία και τώρα η μόνη λύση είναι οι εκλογές.

ΜΕΤΩΠΟ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΝΔ

 

Αντανακλαστικά κατά της παρουσίας μεταναστών στην Ελλάδα επιχειρεί να ξυπνήσει ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναζητώντας νέο πεδίο αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση -ύστερα από τη συναίνεση στο ζήτημα της παιδείας και την «επίθεση φιλίας» Βενιζέλου για την οικονομία. Ο Γ. Μιχελάκης έκανε λόγο...

ΤΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ...ΚΟΝΤΑΡΙ

 
Μια άτυχη στιγμή που όμως θα θυμάται για πάντα είχε ο Ντμίτρι Σταροντούμπτσεβ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Κορέα.

ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΜΕ....ΚΟΚΑΊ΄ΝΗ

 

Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών εξαρθρώθηκε μετά από γκάφα που έγινε κατά τη διάρκεια μίας κηδείας! Γραφείο κηδειών παρήγγειλε κόλλυβα και ...

ΡΙΞΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Για ξένη κηδεμονία έκανε λόγο σε ομιλία του ο Μητροπολίτης Κονίτσης Ανδρέας..

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΝΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

 


Διεξάγεται έρευνα για να καταλήξουν οι αρχές αν επρόκειτο για παραβίαση καθήκοντος εκ μέρους του αστυνομικού.

Η είδηση προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του αμερικανικού καναλιού KOB της πολιτείας του New Mexico στην Αμερική...

ΟΙ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟ 2015


  Με γεωμετρική πρόοδο αυξάνεται ο αριθμός των εκατομμυριούχων στην Ασία, που αναμένεται ότι θα διπλασιαστούν μέχρι το 2015, σύμφωνα με μελέτη της ελβετικής τράπεζας Julius Baer.

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ:ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΠΟΡΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !!


 
Η Αυστραλία αποφάσισε να ανοίξει τις πόρτες της σε Έλληνες για να μεταναστεύσουν, λόγω της οικονομικής κρίσης που διέρχεται η Ελλάδα, αλλά υπό πολλές και αυστηρές προϋποθέσεις.

ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ;


Γιατί η Τουρκία επιστρέφει τις περιουσίες
Με έκδηλη ικανοποίηση ανάγγειλαν τα ελληνικά ΜΜΕ -και μέρος του πολιτικού κόσμου- την απόφαση της τουρκικής κυβέρνησης να επιστρέψει στο Πατριαρχείο την ιδιοκτησία που του κατέσχεσε. Ο σχολιασμός απουσίασε και όπου υπήρξε ήταν μάλλον επιπόλαιος. Διέβλεψαν μια κίνηση καλής θέλησης από τον κ. Ερντογάν.

Η ΠΑΤΑΤΑ ΤΗΣ WIKILEAKS;

 
Η WikiLeaks πρόσφατα έδωσε κατά λάθος στη δημοσιότητα χιλιάδες τηλεγραφήματα του αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ!!!

 
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι άρχισαν ήδη τις επαφές με τους αντάρτες, προκειμένου να εξασφαλίσουν συμφωνίες και συμβόλαια, γράφει η αυστριακή Die Presse.

ΣΟΥΠΕΡΝΟΒΑ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ!!

 
Τις επόμενες ημέρες και ιδιαίτερα στις αρχές του Σεπτεμβρίου στρέψτε το τηλεσκόπιό σας προς τον ουρανό.

Θα έχετε ίσως τη σπάνια ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα από τα πιο θεαματικά φαινόμενα στο Σύμπαν _ την έκρηξη ενός σουπερνόβα.

ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ..ΠΟΝΤΙΚΙΑ


Τα ασύρματα ποντίκια είναι σίγουρα πολύ πιο βολικά από τα ενσύρματα καθώς δεν έχουν τον μπελά του καλωδίου. Έχουν ένα πολύ σοβαρό όμως μειονέκτημα! Ξεμένουν από μπαταρία!

ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ..... ΜΕΡΑΚΛΗΣ

 



Πασίγνωστος Τρικαλινός επιχειρηματίας ζητά επιστροφή φόρου για το … full extra «μασάζ»

Σοκ για Τρικαλινό λογιστή που καλείται να περάσει από τα έξοδα του επιχειρηματία την …

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ !!!



Tου Παναγιώτη Σουρέλη
Διεγράφη από τη Ν.Δ. επί προεδρίας Κώστα Καραμανλή, όταν κατήγγειλε τη διαφθορά του πολιτικού συστήματος. Και όταν ανέλαβε και πάλι εξουσία, «μέθυσε» από το άρωμά της και ακολούθησε την ίδια τακτική.

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΚΟΜΕΤΡΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ.....ΣΕΞΟΜΕΤΡΑ

Όλοι γνωρίζουμε τα παρκόμετρα τα οποία έχουν κατακλύσει ιδιαίτερα το κέντρο της Αθήνας… Κανείς όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ακούσει για τα σεξόμετρα…!!
Η δημοτική αρχή της Βόννης στην Γερμανία λοιπόν...

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ :ΚΑΙ OI ΔΥΟ ΣΕ...ΠΟΥΛΟΣ


Δεν είναι και λίγα τα 50 εκατ. ευρώ που «έσκασε», σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα γράφονται στο διαδίκτυο και δεν έχουν διαψευστεί, ο Βγενόπουλος στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο για να εξαγοράσει το zougla.gr.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΑΘΟΥΣ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ



Σαρανταεννιάχρονος σκότωσε με μαχαίρι τον 27χρονο σύντροφο της πρώην γυναίκας του, ύστερα από άγριο καβγά στη μέση του δρόμου.

ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕΞ ΣΕ ΠΥΡΓΟ ΓΙΑ ΒΕΛΓΙΔΑ ΔΗΜΑΡΧΟ !!

 


Αυτά συμβαίνουν όταν δεν μπορείς να συγκρατήσεις τις σεξουαλικές σου ορμές...
Κάνεις sex δημόσια κι ας είσαι και δήμαρχος!

Σάλος έχει προκληθεί στο Βέλγιο μετά  την κυκλοφορία ερασιτεχνικού video που δείχνει την δήμαρχο του Άαλστ, Ίλσε Γουίτερσπροτ...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΤΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΊ΄ΚΟ FUND

 



Επενδύσεις σε μικρής κεφαλαιοποίησης εταιρείες σε υπερχρεωμένες χώρες της ευρωζώνης συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, κάνει εδώ και 18 μήνες το περιβόητο «πετρελαϊκό fund» της Νορβηγίας.

ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ 150 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ

 

Διαβάστε στο δημοσίευμα από την εφημερίδα «Ο ΑΓΩΝ της ΙΤΕΑΣ» τι πλήρωναν οι διερχόμενοι στο δρόμο Άμφισσας-Ιτέας, για τη πραμάτεια και τα ζωντανά τους, πριν 150 χρόνια, με Βασιλικό Διάταγμα!

ΕΚΛΕΒΕ ΣΤΥΛΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ Β. ΚΛΑΟΥΣ


Ο Βάτσλαβ Κλάους, ο άνθρωπος που κατηγορεί την Ελλάδα ότι παίρνει δανεικά κι αγύριστα και μάλιστα δηλώνει ότι μια μείωση του αριθμού των χωρών της ζώνης του ευρώ «δεν θα είναι καταστροφή», αναφερόμενος προφανώς στην χώρα μας, είναι ο ίδιος άνθρωπος που συνελήφθη on camera να κλέβει διαφημιστικό στυλο. Για όσους δεν θυμούνται την είδηση...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΣΗΜΑΙΑΣ !!!


Φύλαξε την ελληνική σημαία ως "κόρη οφθαλμού" στη διάρκεια της Κατοχής, αρνούμενος να την παραδώσει στους Ιταλούς, παρά τις απειλές και τη βία...

Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΡΕΝΟΥ !!!

 

H μεγαλύτερη ληστεία σιδηροδρομικού υλικού στην ιστορία του ΟΣΕ, αποτέλεσμα της αναστολής λειτουργίας του σιδηροδρόμου στην Πελοπόννησο, διεξαγόταν συστηματικά στην Ηλεία εδώ και έναν χρόνο, χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ...31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011

1923: Οι Ιταλοί βομβαρδίζουν και καταλαμβάνουν την Κέρκυρα.

1932: Με υπουργική απόφαση, εγκαταλείπεται στην Ελλάδα η θερινή ώρα.

Τ0 BBC ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ


Αλλο πρώτος στο 'χωριό'...άλλο στην 'πόλη'.

Κι ,όμως, η σειρά αξίας σχεδόν 5.000.000 ευρώ, δεν τα κατάφερε να πείσει τους ιθύνοντες του γνωστού καναλιού και έτσι δεν πέρασε τις πόρτες του. Με άλλα λόγια ;

ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΗ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ

 

 Επτά άνθρωποι, ανάμεσα στους οποίους πολλοί αστυνομικοί, σκοτώθηκαν και 18 τραυματίσθηκαν χθες το βράδυ σε δύο επιθέσεις αυτοκτονίας στο Γκρόζνι, πρωτεύουσα της Τσετσενίας, μετέδωσαν τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τις τσετσενικές αρχές.

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 14ΧΡΟΝΗΣ


 

 
Μεγάλη είναι η κινητοποίηση για την εξαφάνιση 14χρονης κοπέλας που αγνοείται από τις 24 Αυγούστου.

ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ :ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ 4 ΣΑΡΔΑΜ

 

Όλγα Τρέμη: Πρεμιέρα με 4 σαρδάμ σε 1:30 λεπτό!
Η «αιφνίδια» επιστροφή της Όλγας Τρέμη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA φαίνεται ότι την άγχωσε...

ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ THN DARYL HANNAH ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ


 
VIDEO: Συνέλαβαν την Daryl Hannah έξω από τον Λευκό Οίκο
Τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες με τους αστυνομικούς να περνούν χειροπέδες στην Daryl Hannah, η οποία πραγματοποιούσε έξω από τον Λευκό Οίκο καθιστική διαμαρτυρία κατά της ανέγερσης ενός αγωγού πετρελαίου.

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΟΥ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΧΑΡΙΑ

 


Θρήνος στην κηδεία του Βρετανού που δέχτηκε επίθεση καρχαρία 
Είχε πάει για μήνα του μέλιτος στις Σεϋχέλλες...

ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΑΤΗΣΙΩΝ ΠΟΡΝΕΣ......

  Θα κάνετε κάτι κ. Παπουτσή;;; 



"Μετά λύπης θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι η οδός Πατησίων εδώ και ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα τις νυχτερινές ώρες (περίπου από τις 22:00 και έπειτα) μετατρέπεται σε άντρο παράνομης πορνείας από αλλοδαπές εκδιδόμενες, οι οποίες το τελευταίο διάστημα δείχνουν να έχουν αποθρασυνθεί πλήρως,

ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΕΣΕ Η ΛΙΒΥΗ ή ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΠΑΛΙ!!...;

 



Η φωτογραφία έχει ληφθεί από το βίντεο του BBC που ακολουθεί στο οποίο υποτίθεται ότι εμφανίζονται Λίβυοι αντάρτες στην Πράσινη Πλατεία να πανηγυρίζουν κραδένοντας σημαίες!

ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΑΝΑΚΩΧΗ...

 

 
ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΘΕΜΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ
Κατεβαίνουν τα ρεβόλβερ. Με την έγκριση και των δυο πλευρών. Τον ρόλο του διαμεσολαβητή ανέλαβε ο Αριστείδης Αλαφούζος. Παλαιός φίλος του πατέρα του Βαγγέλη Μαρινάκη, μαζί την οικογένεια (Θέμη και Γιάννη Αλαφούζο) και τους ζήτησε να χαμηλώσουν τους...

ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΥ !!



Ένοπλοι υποστηρικτές του Ασάντ επιτέθηκαν με μένος στον γνωστό αντικυβερνητικό σκιτσογράφο, Άλι Φερζάτ.
Οι άντρες έπιασαν τον 60χρονο Φερζάτ την ώρα που έβγαινε από το στούντιό του στη Συρία , και τον «φιλοδώρησαν» με ένα χέρι ξύλο.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΜΕ HARLEY

 

Σε μια τρίτροχη Harley Davidson εμφανίστηκε ο ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν στο Νοβοροσίσκ «μηχανόβιοι», για να τιμήσουν τη μνήμη των ηρώων του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου. Ο Πούτιν συνοδευόταν από άλλους «μηχανόβιους» της οργάνωσης «Λύκοι της Νύχτας», τους οποίους και είχε συναντήσει νωρίτερα σε χώρο στάθμευσης. Έχοντας δίπλα του τον αποκαλούμενο και...

ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΛΒΕΤΙΑΣ

 

Πανεπιστημιακή μελέτη που δημοσιεύτηκε σήμερα αναφέρει ότι η Ελβετία δεν είναι πλέον η ασφαλέστερη χώρα στον κόσμο και καταγράφει διαρκή αύξηση της εγκληματικότητας Σύμφωνα με την μελέτη εμφανίζεται αύξηση της εγκληματικότητας με σταθερό ρυθμό από το 2004 και μετά, με τις διαρρήξεις, τη βία και...

Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

HAMZA:ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ....ΑΜΑΖΟΝΙΟ


 

Έναν δεύτερο Αμαζόνιο, κάτω από τον... Αμαζόνιο, δηλαδή ένα τεράστιο υπόγειο ποταμό κάτω από τον δεύτερο μεγαλύτερο ποταμό του κόσμου, υποστηρίζουν πως ανακάλυψαν Βραζιλιάνοι επιστήμονες!

ΕΠΕΖΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΝΕΡΟ!!!

  Διεσώθησαν, τελικά, οι 19 ανθρακωρύχοι, που είχαν παγιδευτεί πριν από μια εβδομάδα σε στοά ορυχείου στο βόρειο τμήμα της Κίνας, σύμφωνα με κρατικά ΜΜΕ.

ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΧΑΠΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ

 


Δύσκολες ώρες αναμένεται να περάσει ένας 43χρονος Έλληνας, ο οποίος διακινούσε ναρκωτικά χάπια.

ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΠΟΤΕ!!

 

Υπάρχουν και κάποιες ερωτήσεις που απλά δεν έχουν απάντηση.. (τουλάχιστον εμείς δεν την ξέρουμε!).

Αν γνωρίζετε να απαντήσετε έστω και σε μία από αυτές πολύ ευχαρίστως να την αφαιρέσουμε από την λίστα…

ΛΑΡΙΣΑ:ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΙΡΕΣ!!







Η απόφαση που πήρε ένας 60χρονος από περιοχή της Λάρισας, θα σημαδέψει μια για πάντα τη ζωή του. Ή θα γίνει πολύ πλούσιος, αν ανακαλύψει τον θησαυρό που πιστεύει ότι κρύβεται στα θεμέλια του σπιτιού του, ή θα μείνει… άστεγος αφού ξεκίνησε να  το γκρεμίσει για να τον βρει!
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού πιστεύει ακράδαντα ότι κάτω από τα…

ΓΥΝΑΙΚΕΣ-ΑΝΤΡΕΣ 25 ΓΟΝΙΔΙΑΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

 
1. Οι γυναίκες έχουν το γονίδιο του συνδυασμού των χρωμάτων. Ξέρουν ποιο χρώμα ταιριάζει με ποιο.

Οι άντρες σκέπτονται ότι αφού το κόκκινο είναι ωραίο και το πράσινο επίσης, γιατί να μη βάλουμε δυο ωραία χρώματα μαζί.

H SEAT ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ AUDI!

 



Η πρώτη μονάδα του νέου μοντέλου της Audi Q3  βγήκε από το εργοστάσιο στο Martorell. Αν σας το λέγαμε πριν από μερικά χρόνια, σίγουρα δεν θα το πιστεύατε. Και όμως, είναι γεγονός!

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

 

Από τα 10 έως Τα 15 είναι σαν την μαϊμού: Ζει παίζοντας με τη μπανάνα

Η ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ.....ΛΟΥΚΟΥΜΑ!!

 



Τη διακίνηση του… λουκουμά σε παραλία της Χαλκιδικής προσπαθούσε να ελέγξει σπείρα, τα μέλη της οποίας -δύο Βούλγαροι και ένας Έλληνας- εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης το Σαββατοκύριακο.Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές κατόρθωσαν να εντοπίσουν τους δράστες όταν αστυνομικός παρουσιάστηκε ως μικροπωλητής λουκουμάδων και εκδιώχτηκε από την παραλία από τα μέλη της σπείρας. Μάλιστα, αξιωματικοί της ΕΛΑΣ αναφέρουν πως ένα από τα άτομα που συνελήφθησαν έχει συμμετάσχει με τα χρώματα της Ελλάδας σε Ολυμπιακούς Αγώνες στην ελληνορωμαϊκή πάλη και παραμένει εν ενεργεία δάσκαλος στο συγκεκριμένο άθλημα.

ΠΑΙΔΙ-ΜΑΛΑΜΑ !!!!


Ο μικρός βάζει στο κρεβάτι που κοιμάται η μητέρα του μια ψεύτικη αράχνη. Όταν η μητέρα του ξυπνάει ...

ΚΑΤΑΖΗΤΕΙΤΑΙ 49ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ!!


Από το τμήμα Ασφαλείας στην Κω αναζητείται 49χρονος για κατοχή πορνογραφικού υλικού και κατοχή φυσιγγίων πολεμικού όπλου.

Η ΣΕΞΥ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΓΙΑ......ΒΡΟΥΒΕΣ !!








Μια ακόμα περίπτωση γυναίκας  - αράχνης αναστατώνει την Πάτρα, προκαλώντας πονοκεφάλους σε όσους οικογενειάρχες θέλησαν μια… «τολμηρή» περιπέτεια μαζί της για να σπάσουν τη μονοτονία του γάμου τους.

ΟΜΙΛΙΕΣ , ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ , ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ, ΝΕΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ WowApp!

https://www.wowapp.com/w/kkorpet